Veganisme som en kost Choice: Er det rette for dig?

Enhver, der spiser (dette betyder, at du) skal have en ærlig forståelse af, hvor deres mad kommer fra. Der er ingen tvivl om, at det, du lægger ind i din krop har en direkte effekt på dit helbred. Så universelt som indtage mad flere gange dagligt kan være mange mennesker faktisk aldrig stoppe op og tænke over, hvad der præcist er det de spiser. Jeg ved, at jeg aldrig gjorde. I vores kultur er vi rejst med at have et stykke af et dødt dyr på vores plade og et glas mælk fra en ko, og derfor spiser dyr og deres brystkirtler sekreter der betragtes som normal. Veganere spiser kun plantebaserede fødevarer. Læs videre for at se, hvorfor veganisme bliver mere og mere accepteret som et kostvalg.

Veganisme som en kost Choice: Er det rette for dig?

Der er så mange utrolige grunde til at vælge at gå veganer. Den største motiv er en bekymring for dyrevelfærd og / eller miljøet. Jeg skal spare dig rædselshistorier om misbrug, at dyr udholde som de er rejst til konsum; men jeg behøver opfordre dig til at undersøge dette emne på egen hånd. Kød og mejeriindustrien er også alvorligt skadelige for jorden. Når du er klar, så gør dine egne kosten beslutninger. I det mindste vil det give dig en forståelse for, hvorfor folk, der har en ærbødighed for livet og respekt for dyr vælger at undgå at blive kød, mejeriprodukter og æg forbrugerne.

En mere optimistisk grund til at være veganer, men ikke mindre betydningsfuld end dyrs rettigheder og et ønske om at redde planeten, er for et godt helbred. Forskning viser konsekvent, at mennesker, der forbruger mere planteføde, herunder frugt, grøntsager, fuldkorn, nødder, frø, bønner og bælgfrugter, udvikle lavere sygdom. Planter indeholder fytokemikalier, hvoraf mange er blevet knyttet til bekæmpelse af kræft. Fuld af fibre, vitaminer, mineraler og antioxidanter, uraffinerede vegetabilske fødevarer er nøglen til energi, strålende hud, og vægtkontrol. Kød og mejeriprodukter forbrug imidlertid forbundet med mange kroniske sygdomme.

At være en sund veganer er ikke så simpelt som bare at undgå alle animalske fødevarer baseret på. Sure, kan sodavand og visse cookies være veganer, men de er ikke at give megen næring. Kig på mad som en kilde til brændstof til din krop. Det giver mening at give dig selv den største kvalitet mad, som du kan, for at nyde den bedst mulige helbred. Når du gøre forbindelsen mellem, hvordan du føler og hvad du spiser, vil du naturligvis drages til at nyde friske farverige frugter og grøntsager.

Spørgsmål hvor maden kom fra. Uddan dig selv om dyrefabrikker og slagterier. Finde ud af hvad du værdi i livet og tage et kig på din kost for at se, hvordan det falder sammen med dine overbevisninger. Lær hvilke fødevarer der er de mest næringsstof-rige og har været forbundet med lavere hjertesygdomme og kræft (Tip: planter, ikke dyr) må ikke tage mit ord for, hvordan gavnlige befri din kost af animalske produkter kan være for dit helbred . Der er snesevis af livsændrende bøger og andre ressourcer derude. Hvis du har brug for mad ideer der er fantastiske veganske kogebøger og et uendeligt antal af lækre opskrifter til at opdage online. Tjek websites såsom vegsource.com eller veganhealth.org at lære mere.