Vedvarende energi til dit hjem Forfatter Interview

Vedvarende energi til dit hjem Forfatter Interview
Forfatter Russel Gehrke

Mange mennesker er på udkig efter grønne hjem energiløsninger for at spare energi, spare penge og fremskridt i retning af at leve mere let på jorden. Dem, der nyder gør-det-selv projekter kan opnå dette med tips i den nye bog, vedvarende energi til dit hjem ved Russel Gehrke. Læs mere om denne bog, samt hvordan du kan gøre dit hjem mere grøn ved at læse følgende interview.

Om Russel Gehrke

Russel Gehrke er et velkendt alternativ energi konsulent og ingeniør. Hans firma, EcoSense Solutions, er blevet vist på Discovery Channel og i talrige tv-shows.

For nylig udgav han sin bog, vedvarende energi til dit hjem virkelige verden løsninger til grønne Konverteringer, med McGraw-Hill for at hjælpe folk anvende alternative energikilder i deres hjem.

Green Home Energy Solutions Interview

Hvorfor er grøn stue vigtigt for dig?

Green Living er vigtigt for alle levende ting, ikke kun mig. Det er den nuance af grøn, der er, hvad der er vigtigt for mig, og vi alle har et valg om, hvad nuance af grøn, vi lever af.

Jeg er blevet kaldt (meget til min modvilje) en "grøn guru", øko-geni, gal videnskabsmand, og mange andre iørefaldende ting, der peger ud mine evner i den alternative energi verden. Under disse mange mærker kan give dig det forkerte indtryk, at jeg er en anden stereotype eco fyr. Tro mig, de fleste mennesker tror, ​​at samme, når de først mødte mig. Jeg ønsker ikke folk til at føle behov for at buse ud "Jeg genbruge også!" skjule deres disponible flaske vand, annullere ordren af ​​sjældne bøf, og se dem scanne plads til den nærmeste udgang.

Når folk kommer til at kende mig, at de opdager, at jeg ikke har tænkt mig at blive fordømt dem til at drive en gas guzzler eller finde mig græde over tabet af de fejl, der er sprøjtede på deres bilens forrude. Jeg også gerne gøre det til et punkt at holde mit ordforråd uden ordet »fyr« i begyndelsen af ​​hver sætning.

Jeg er simpelthen til fordel for en mere effektiv og effektive måder at sætte så mange af vores vedvarende ressourcer til at bruge, der ikke vil kræve en handling af Kongressen eller tvinge os til at sende vores tiltrængt penge i udlandet for at hjælpe fond andre, der måske ikke har vores bedste interesse på hjerte. Vi vil aldrig være i stand til effektivt at ændre noget med dommedag forudsigelser, politisk drevne film eller halvt bakkes løsninger, bare gør os sove bedre om natten, fordi en berømthed fortalte os, at det var det rigtige at gøre.

Hvis vi kunne bare for et øjeblik trække alle vores hænder ud af den legendariske cookie jar, stop med den politik, anti olieindustri, global opvarmning, verdens ende taler vi nødt til at fokusere på de ting, vi kan ændre os selv, er, hvordan tingene bliver løst.

Hvilken behov gør din bog fylde?

Mit håb for læserne af bogen er, at de er i stand til at tage væk ikke, at vi er nødt til at drastisk ændre vores liv for at tilfredsstille de mennesker, der gør os til at føle sig skyldig, fordi vores køer passere gas, men at vi kan blive bedre bevarende og blive mere effektive forbrugere uden at skulle disponere over de mange bekvemmeligheder i livet, vi er blevet vant til.

Jeg vil også folk til at tage et skridt tilbage og se på alle de oplysninger til rådighed for os på miljøet med et kritisk blik. Spørgsmål disse dramatiske scenarier; bare kigge efter de faktiske omstændigheder i det hele. Det mest ødelæggende ting, som vi har gjort, er at tage en lille smule information, som vi ikke rigtig forstår og køre med det. Alle øko og anti øko folk har forvandlet til Chicken Little er. Himlen falder, og vi er desværre mere interesseret i at fortælle alle om det, end vi er i at finde reelle måder at stoppe det.

Hvis du er tilbøjelig til at blive lidt mere oplyst; gerne tage en god ærlig kig på, hvordan tingene virkelig arbejde; og min favorit, spare lidt penge, så kan du finde, at vedvarende energi til dit hjem Real-Worlds Løsninger til Green Konverteringer har et virkeligt og positiv ansøgning til dit hjem.

Har du rent faktisk gjort alle de projekter i din bog?

Ethvert projekt i bogen er blevet gjort. Det tog mig 20 uger at skrive bogen og udvikle, udføre og teste alle bogens projekter. Alt i bogen vedrører mit livsværk, og har været i mit hoved for de sidste 20 år.

Kan de fleste mennesker gør disse projekter på egen hånd?

Ja, er bogens projekter skrevet til den gennemsnitlige voksne med begrænsede ressourcer.

Kan du forklare, hvordan nogen kan bygge deres egen vind / sol hybrid system?

Vedvarende energi til dit hjem Forfatter Interview

Jeg var meget omhyggelig med at udvælge troværdige kilder, der kan levere de produkter og opfylder behovene hos mine læsernes projekter. Vinden / sol hybrid system ikke er en ny idé. Jeg ville bare mine læsere til at se på at bruge hybridsystem som et første skridt til at levere nogle af deres energibehov.

For en person lige er startet ud, er det vigtigt ikke forsøger at køre hele deres hus, og dermed holde omkostningerne nede og hjælpe dem med at lære, hvordan man opbygger et system. De fleste af de projekter i bogen har en kort sigt eller instant investeringsafkast. Vinden og solprojekter kan koste flere hundrede dollars for boligejer, men i de fleste tilfælde med mindre systemer som den i bogen, skal investeringsafkastet være på mindre end et år.

Grøn energi er en nem sælge, hvis det er overkommelig og boligejer kan se et hurtigt afkast af denne investering. At være grøn er endnu bedre, når det handler også om at spare grønt.

Hvor meget af et hjem energi kan frembringes af dette system?

Hvis du vil gemme en hurtig seks procent flytte alle dine fantom belastninger til hybridsystem. Enheder, der har en fantom belastning omfatter computere, digitale skærme og printere og enhver enhed med en "instant on" funktion eller har fjernbetjeninger.

Vinden / sol hybrid systemet kan også bruges til elektrisk varme dit hjem vand, således at finde hundrede dollars af energibesparelser. Ved at tilføje en anden vind / sol DC lavspænding eldrevne vandvarmer foran hjemmets primære vandvarmer, du foretager gratis varmt vand hver gang, der er vind eller sol. Dette system er meget omkostningseffektiv, da behovet for batteriets, DC til AC inverter, og controlleren ikke længere er nødvendige. Al elektricitet produceret går i varme husstand varmt vand, så selv svage vinde og overskyede dage stadig tilføje op til energibesparelser.

Synes du, at disse projekter skræmmende eller komplekse for den gennemsnitlige person?

Overhovedet ikke. De fleste mennesker har lyst eller behov for at være mere energi uafhængige og spare penge. Spare penge er normalt en god nok motivator at hjælpe den gennemsnitlige person til at ikke skræmme. For læsere, der har problemer med at sætte deres hoved omkring disse projekter, er der altid venner eller familie, der kan hjælpe dem med at nå deres mål.

Hvad vil du mest ønsker læserne at vide om vedvarende energi?

Vi kan ikke forvente, at vores regering, selskaber, eller endda vores naboer at få os væk fra fossile brændstoffer. Det hele starter med os og de valg, vi træffer. Det er vores valg af at være en del af en græsrodsbevægelse til vedvarende energi, der virkelig er grønnere på den anden side af hegnet. Det er derfor jeg skrev Vedvarende energi til dit hjem virkelige verden løsninger til grønne Konverteringer. Fordi det berører nemme, billige og effektive måder at være "grøn" uden at bryde banken, plus måder til rent faktisk at sætte lidt penge tilbage i din egen lomme.

Hvad vil du gerne tilføje?

I dag ser det ud som ordet "grøn" er gået rundt langt til ofte og findes overalt vi ser. Fra nyheder, at de politiske ledere, til butikkerne, vi shoppe i, grøn er et modeord ofte bruges til at komme ind i vores hjerter, hoveder, og oftere pocket bøger. Jeg føler som om jeg bliver hjerne vasket (eller grøn vasket) ved alle de "grønne" snak og "grønne" hype.

For eksempel ved vi, elbiler er meget effektive og kan være meget grønt, når opladet ud af vedvarende energi. Men hvis vi afhang af dagens elnettet at oplade elbiler, ville vi kun finde omkring to procent af den elektricitet, der kommer fra vedvarende energikilder. Så elbilen kan være grøn, men hvordan det er genoplades påvirker nuance af grøn det er, og hvad vi bliver solgt på. I den nærmeste fremtid Jeg forudser vi hører udtrykket "grønne vaskes" bruges ofte til at pege fingre på virksomheder og selv vores politiske ledere, der bruger grønne ord til at sælge flere varer eller skubbe deres dagsorden og politikker. Den mest effektive form for vedvarende energi er ikke grøn på alle, det er gråt. Den grå substans i vores hoveder, er det oftest overset form for vedvarende energi, og det er, fordi det er den energi, vi bruger til at afgøre, hvordan vi bruger vores penge.LoveToKnow takker Russel Gehrke for at fortælle læserne om sin bog Vedvarende energi til dit hjem virkelige verden løsninger til grønne Konverteringer. Hans let at følge tips er den perfekte start for dem, der ønsker at prøve grøn hjem energiløsninger, der er overkommelige og virkelig arbejde. Du kan få din kopi på Amazon.