Vedtaget hund har problemer med at tilpasse

Vedtaget hund har problemer med at tilpasse

Min Vedtaget hund har problemer med at tilpasse

Visitor Spørgsmål

Hej,

Jeg har ejet min hund for lidt over en måned nu. Sky er en seks-årig Staffordshire mix, og har boet uden for med hendes fødsel mor indtil nu. Desværre måtte de adskilles og Sky er nu kommet til at leve med mig. Her er mine nuværende problemer.

For det første har Sky aldrig været hus-uddannede, og da leve med mig i den første uge og et halvt hun var fint. Pludselig begyndte hun weeing natten i hallen og køkken. Vi tager hende ud til en lang sigt om aftenen på om 11:30 og få op kl 6:30 for hendes morgen motion, så jeg forstår ikke, hvorfor hun gør det, eller hvordan man får hende til at stoppe.

For det andet har Sky vokset meget knyttet til mig, og modstår når min partner forsøger at tage hende en tur, hvis jeg er i huset. Han vil tage hende hele vejen nedenunder, men det er ligegyldigt, hvad han gør for at forsøge at få hende ud. Hun står hendes jorden og vil ikke flytte sig, før jeg slutte dem.

Jeg har foreslået til min kæreste, at når hun gør det, vil hun bare nødt til at gå glip af hendes tur, og måske så hun får klogt at hvis hun ikke gå med ham hun savner ud; men samtidig ønsker vi ikke at være grusom.

Sky har også brummede på min søster, da hun kom i nærheden af. Jeg har prøvet ikke at give hende så meget opmærksomhed, så hun vil gå ture med min kæreste uden mig og være rart at folk, når jeg er rundt, men jeg føler grusom gør det, og tænkte på om der var en vej uden om dette. Det er ikke et enormt problem i øjeblik, men jeg bekymret, hvis det holder på, og jeg tillader det, vil hun få en meget værre og en dag måske endda bide nogen.

Nogen ideer vil blive værdsat.

Mange tak ~~ Kelly

Ekspert Svar

Hi Kelly,

Dine instinkter er korrekte. Sky udviser dominerende adfærd over dig, uanset hvor kærlig hun synes, og du har brug for at kvæle denne adfærd i opløbet, hvis du ønsker harmoni i din husstand.

Til at begynde, skal du korrigere hende med et højt, fast "Nej!" når hun knurrer på gæster i dit hjem. Det vil sende det budskab du er ansvarlig her, ligesom du skal være. Jeg vil også foreslå, at du tilmelder dig hende i lydighed klasser og lad din partner deltager i træningen. På denne måde, vil hun lære at hun skal være efterstillet både dig og adlyde ham også. Skipping ture vil kun forværre huset ulykker.

Dernæst vil jeg råde tømme hendes vandskål på omkring 10:00, og ikke gøre 11:00 gå en lang eller anstrengende en, så hun er ikke for tørstig, når du vender tilbage. Dette vil afhjælpe nogle af behovet for at gå natten over og giver dig mulighed for at få et bedre greb om ulykkerne.

Du nævner ikke, hvor hun sover, men jeg vil anbefale at begrænse hende til et badeværelse eller bryggers natten over. Hun kan være mindre tilbøjelige til at jord i et lukket rum. Når hun får ideen, kan du prøve at forlade hende løs igen, men sørg for at rengøre området med hendes tidligere ulykker med hvid eddike til at hjælpe ødelægge den gamle urin duft, eller hun vil blive trukket tilbage.

Jeg vil rose dig for at vedtage en seks-årig hund. Så mange værdige kæledyr gå hjemløse blot på grund af deres alder. Sky virker meget hengiven og taknemmelig for, at give hende et hjem og familie, hun netop har ikke fået nok socialisering til at lære hende rette rolle. Jeg tror, ​​du vil være i stand til at arbejde ud af hendes aktuelle emner og gøre hende til et godt hus følgesvend, hvis du giver hende nok tid og uddannelse.

Tak for dit spørgsmål ~~ Kelly