Vedtagelse: Vedtagelse love og rettigheder Tips

Formodede Fathers

En formodet far er den påståede far til et barn, eller hævder at være far til et barn, når der ikke er noget bevis på det tidspunkt, at han er den egentlige far. Formodede fædre har forældrenes rettigheder, selv om de ikke har så mange rettigheder som ugifte mødre eller ægtepar. Staten har næsten fuld kontrol over rettighederne en formodet far er givet i retten adoptionssager høringer og afslutning af forældremyndigheden. Nogle stater har oprettet frivillige formodede far registre, hvor mænd på listen skal anmeldes inden et barn kan anbringes til vedtagelse.

Juridiske spørgsmål i Adoption

Det er yderst vigtigt, at potentielle vedtagelse forældre stifte bekendtskab med vedtagelsen love, når forfølger vedtagelse. Adoption love, ligesom al lovgivning, er konstant under revision og undergår forandringer. Kendskab gældende vedtagelse love vil hjælpe forældre få en forståelse af finansielle forpligtelser, mellemstatlige vedtagelse love, den indiske Child Welfare Act, opsigelse af forældrenes rettigheder, og de love, der beskytter biologiske forældre (og potentielle situationer, hvor de kunne skifte mening).

Ophør af forældrenes rettigheder

Næsten alle adoptioner kræver enten frivilligt eller ufrivilligt ophør af forældremyndigheden før vedtagelsen kan afsluttes eller juridisk afsluttet. Mange forældre frivilligt opsige deres forældres rettigheder, når deres børn er spædbørn eller småbørn. De gør det ved underskrivelse af retlige samtykke formularer. Tidsperioden modervirksomheden har at tilbagekalde underskriften varierer afhængigt af staten.

Når et barn har været i familiepleje i et år eller mere, kan sagsbehandleren spørge forældrene, om de ønsker at frivilligt at opsige deres forældres rettigheder, så barnet kan blive frigjort til vedtagelse. I nogle tilfælde kan retten ophæve forældrenes rettigheder. Denne retssag sker, når et barn har været i familiepleje i lang tid, eller de omstændigheder nødvendiggør det, og sagsbehandleren har fastslået, at de biologiske forældre ikke kan re-påtage forældrerollen ansvar.

Birthparent Rettigheder

Hvorvidt en birthmother har planlagt vedtagelse for et barn, hun er den juridiske modervirksomhed til barnet, indtil hun underskriver opsigelse af forældremyndigheden. Derfor er hun har ret til at gøre alle de beslutninger vedrørende sit barn, herunder at vælge det navn, der er trykt på barnets originale fødselsattest.

Som åben adoption bliver mere almindeligt, så gør adoptiv forælder interaktion på hospitalet. Det er vigtigt for den biologiske mor at huske, at hendes tid på hospitalet er hendes tid med sit barn, og hun er velkommen til at anmode om nogle alene tid. Birthmothers har også ret til at tage hjem hospital armbånd, første fotografier og andre hospital elementer, de vælger.

Det anbefales, at en birthmother være direkte med sin vedtagelse agentur samt skrive i hendes fødsel plan hospitalet elementer, hun gerne vil beholde. Oprettelse af en fødsel plan vil hjælpe skitsere fødslen mors ønsker om, hvordan tingene gøres på hospitalet. Fødslen Planen er kun for det medicinske personale, der arbejder med biologiske mor, og de er forpligtet ved lov til ikke at give nogen af ​​de oplysninger.

Når en fødsel plan er oprettet, er det ikke mejslet i sten. Den birthmother kan føle anderledes, når hun er på hospitalet, og hun har ret til at ændre dele af hendes fødsel planen. Hun skal også forvente at være følelsesmæssige og fortryder. Hun er stadig den juridiske modervirksomhed, indtil hun underskriver opsigelse af forældrenes rettigheder, og hun kan beslutte, hvornår og hvor hun ønsker at fuldføre disse formularer.

Kvalifikationer for adoptivforældre

De love og politikker, der bestemmer, hvem der kan, og hvem kan ikke vedtage varierer fra stat og af bureau. Der er nogle generelle krav, selv om, at næsten alle agenturer vil undersøge, når det afgøres, om et par er lige til vedtagelse. De juridiske og proceduremæssige forhold i staten og amt, hvor vedtagelsen forekommer normalt uforanderlige. Ud over lovkrav, vil adoptionsbureauer have nogle yderligere restriktioner for adoptivforældre. Disse kriterier er baseret på den type organ, hvilke typer af adoptioner agenturet tilbyder, og missionen af ​​agenturet. Da ikke alle af et agentur kriterier er fastsat ved lov, kan agenturet være villig til at gøre undtagelser for visse situationer. I nogle tilfælde kan biologiske forældre indføre restriktioner for adoptivforældre par. De biologiske forældre i sidste ende beslutte, hvem de føler er egnet til at være forældre til deres barn. Det er vigtigt at huske på, at potentielle adoptivforældre har begrænsninger i vedtagelsen proces. De har økonomisk, alder, helbred og sociale faktorer, som de har brug for at føle sig godt tilpas over, før du fortsætter med en adoption.

Interstate Compact Love

Adoptioner, der finder sted i to forskellige tilstande (dvs. biologiske mor bor i en tilstand, mens den vedtagende forældre bor i et andet) kræver nogle yderligere procedurer. Den Interstate Compact om anbringelse af børn (ICPC) påvirker alle 50 stater, District of Columbia og US Virgin Islands. ICPC sikrer, at lovgivningen i begge stater er observeret i en adoption, forsikrer, at bevægelsen af ​​børn på tværs af stat linjer er lovligt, og fastholder, at barnet er beskyttet. Bevis for overensstemmelse med ICPC er nødvendig på den endelige udformning af vedtagelsen. Hvis den fungerende organ ikke har overholdt de ICPC krav, kan de få større konsekvenser, herunder tab af deres licens.