Vedtagelse: Specialundervisning Vedtagelse Tips

Definition af særlige behov

Der er mange smukke børn til rådighed til vedtagelse, der er blevet mærket særlige behov barn kan have et alvorligt handicap eller lidelse, såsom "særlige behov".: Down Syndrom, hiv-positiv, Reactive Attachment Disorder, cerebral parese, eller blindhed. Andre børn med særlige behov kan have en klub fod- som normalt er i stand til at være kirurgisk korrigeres, være en ældre børne- over tre år, være en del af en søskende gruppe, der skal vedtages sammen, eller har en mild, men kronisk tilstand, der let lykkedes. Et barn er mærket som havende særlige behov kan være noget i-mellem. At sige, at et barn er "særlige behov" er en måde at sige, at et barn har særlige overvejelser, der sætter ham eller hende bortset fra en såkaldt normal, sund spædbarn.

En særlig behov barn ikke bør overses, bare fordi han er anderledes end den ideelle. Det kan være svært at finde en normal, sund spædbarn til vedtagelse. Overveje at vedtage en særlige behov barn i stedet. Bestem de typer af forhold, handicap, eller sygdomme, som du er komfortabel med at gøre, og derefter kontakte et bureau, der håndterer særlige behov adoptioner. Disse typer af adoptioner er ofte meget billigere, afhængigt af sværhedsgraden af ​​de særlige behov. Husk at vedtage særlige behov barn er liv ændre; være sikker på at det er noget du virkelig kan håndtere, før du hopper i hovedet (og hjerte) først.

Interaktion med jævnaldrende

Børn med særlige behov kan have behov for særlige hensyn, når de forsøger at få venner. Som forælder kan du kontakte forældrene og invitere et barn ad gangen til en komsammen. De andre forældre måske ønsker at være til stede også under besøget. Dette en-til-én gang vil gøre at få nye venner mindre skræmmende for dine specielle behov barn.