Vedtagelse Shelter Dogs Interview

Vedtagelse Shelter Dogs Interview
Dr. Diane Pomerance, adoption pet rådgiver

I denne vedtagelse husly hunde interview, vil du lære om de personlige belønninger, der kommer fra at vedtage en trængende kæledyr samt hvordan man kan integrere en reddet hund ind i dit hjem og dit liv.

Mød Dr. Diane Pomerance

Diane Pomerance, Ph.D, er forfatter til en række af selskabsdyr bøger, herunder dyr kammerater: i vores hjerter, vores liv og vores verden samt Animal Elders: omsorgsfulde om vores aldrende dyr kammerater og vores Rescue Dog Family Album. Hun frivillige også med SPCA of Texas samt Besøge Therapy Dogs af GTDOG.

Vedtagelse Shelter Dogs Interview

Baggrund

LoveToKnow (LTK): Diane, hvordan blev du involveret bearbejdning med husly hunde?

Diane Pomerance (DP): Jeg blev involveret med redningshunde længe før "shelter" hunde, per se. Min mand og jeg har været redning hunde, katte og andre dyr, så længe jeg kan huske. Vi ville finde adopterede eller tilskadekomne dyr, få dem undersøgt og finde hjem til dem, hvor vi boede, og selv når vi var på ferie. Nogle gange, hvis vi kunne, vi vedtog en hund eller kat i nød.

Jeg blev direkte involveret med vedtagelsen husly hunde efter min Alaskan Malamute / Lab mix, Cæsar, døde i 1998. Cæsars liv og død forvandlet mig. Jeg sørgede hans tab og sørgede hans død så dybt, at jeg blev inspireret til at blive en Greif Recovery Specialist. Jeg skabte Pet Grief Rådgivning Program for SPCA of Texas at hjælpe mennesker, der sørger over en elsket dyr følgesvend. Jeg blev også inspireret til at skrive, når dit kæledyr dør. Som frivillig for SPCA of Texas, var jeg i konstant kontakt med forladte, forsømte og misbrugte dyr, og, selvfølgelig, vedtaget ganske få, der var i nød.

Om Vedtagelse

LTK: Hvad er nogle af de fordele, at vedtage en hund i stedet for at købe en?

DP: Der er så mange fordele ved at vedtage en hund i stedet for at købe en. Først og fremmest vedtagelse af en hund giver os mulighed for at redde livet for en i nød. For det andet, at give et kærligt hjem og pasning af dyr, der har lidt (i så mange tilfælde) er et privilegium. Deres taknemmelighed er belønning nok, men disse hunde også give os ubetinget kærlighed, loyalitet, venskab og kammeratskab.

LTK: Er der nogen fælles problemer, som potentielle adoptanter bør være opmærksomme på? Hvis ja, hvordan kan de forberede dem?

DP: Der er nogle problemer den potentielle adoptant af et krisecenter eller redning dyr kan støde på. Disse spørgsmål vil afhænge af mængden af ​​lidelse, misbrug og traumer, de har oplevet, og omfanget af de prøvelser, de har udholdt.

Nogle hunde kommer fra hvalp møller og har aldrig oplevet livet uden for et bur eller kasse. Andre er utilsigtet ofre for irreputable og grådige baggård opdrættere. Andre har været en eller andens elskede familiemedlemmer og er blevet overgivet til et dyr husly eller velfærd organisation på grund af årsager (dvs. skilsmisse, dødsfald, flytning, osv), at vi aldrig kan vide eller forstå. Andre kan have undsluppet fra et hjem eller værftet. Generthed omkring mennesker, frygt, usikkerhed og manglende tillid er spørgsmål for mange husly hunde. Disse kan overvindes med TLC på den del af adoptant.

LTK: Hvad skal folk vide hvis de overvejer at købe en hvalp fra en dyrehandel?

DP: Folk har brug for at finde ud af så meget om kæledyr, de tænker på at købe, som de kan - herunder herkomst, race standarder, sundhedstilstand og oprindelsen af bestemt dyr. Fra hvor / hvem gjorde dyrehandel erhverve den? Dyret kan være købt fra en hvalp mølle og kan have potentielle sundhedsmæssige og adfærdsmæssige problemer.

LTK: Hvad er nogle af de udfordringer, du har personligt står når bringe et krisecenter hund ind i dit hjem, og hvordan har du overvinde dem?

DP: Før bringe hjem et krisecenter eller redning dyr, jeg generelt finde ud af så meget om dyret, som jeg overhovedet kan. Jeg taler til husly personale og frivillige til at bestemme dyrets generelle sundhed og personlighed.

En af de vidunderlige aspekter ved at vedtage et dyr fra en rednings organisation er, at de dyr, de træffer i (er) adoptable. De gennemgås af dyrlæger, vaccineret og meget ofte steriliseret eller kastreret. Disse organisationer sjældent vedtage ud et dyr, der ikke kan finde en "evigt" hjem på grund af sundheds- eller adfærdsmæssige problemer. De dyr, der ikke anses som adoptable aflives.

LTK: Du og din familie har vedtaget et betydeligt antal hunde gennem årene. Hvad er de centrale spørgsmål som regel opstår, når acclimating en ny hund i det aktuelle husstand pack, og hvordan kan du håndtere dem.

DP: Min mand og jeg har vedtaget over 40 redningshunde i de seneste år. Kærlighed, respekt og værdsættelse af dem er vigtige ingredienser, vi leverer, for at få dem til at føle sig velkommen, sikker og komfortabel. Jeg præsentere hver ny hund til de andre medlemmer af hans eller hendes pack én efter én på neutral grund, og hver hund er i snor. Jeg tillader dem at gøre dem bekendt med hinanden.

Når der er indført hundene, jeg bringer den nye hund ind i vores baghave, igen på en snor, og få ham / hende igen mødes hver af vores andre hunde (også i snor). Jeg taler til hver af dem i bløde, beroligende toner, og jeg gå dem sammen i vores gård. Jeg derefter gradvist (stadig med en snor på) give dem mulighed for at spille eller interagere.

Min mand eller nære venner i redning ofte ledsage mig i den indledende introduktion. Jeg kan som regel hurtigt opdage, hvis der er nogen aggressiv adfærd. Generelt, hvis en person opfører sig retfærdigt og respektfuldt mod et dyr, at dyret fornemmer, at han er sikker og beskyttet. Jeg ofte kasse en ny hund i et stykke tid, da han sover eller spiser, og jeg kan gå ham i snor i flere uger når vi går ud med de andre, så jeg kan holde et vågent øje med eventuelle problemer.

Vurdering Potentielle Adopters

LTK: Du også hjælpe sted husly hunde i nye boliger. Fortæl os, hvad du kigge efter, når interviewe en potentiel adoptant.

DP: Som en vedtagelse rådgiver, ser jeg for så meget personlig historie og baggrund af den potentielle adoptant som muligt. Jeg spørger, om han har ejet andre kæledyr og hvor længe. Hvis de er døde, jeg spørge, hvordan de døde. Er kæledyr kommer til at være indendørs eller opbevares udendørs? Er der børn i familien? Har adoptanten har rum, tid, opmærksomhed og budget (for fødevarer, regelmæssig veterinær pleje, snor, halsbånd, legetøj. Etc.) til at tage ordentlig pleje af en hund eller andre kæledyr?

Hvis det er muligt, er et hjem kontrol foretaget for at sikre, hvor mange timer om dagen den potentielle adoptant er væk fra hjemmet. Doe han / hun rejser ofte? Er den potentielle adoptant stand til at rumme de behov, et kæledyr, og har han en tilstrækkeligt indhegnet gård, så dyret ikke kan undslippe? Er han villig til at bruge tid på at gå med hunden mindst flere gange hver dag? Referencer er påkrævet, og kontrolleres, som er antallet kontakt tidligere dyrlæger, hvis relevant.

Book Info

Vedtagelse Shelter Dogs Interview

LTK: Fortæl os om din bog, vores Rescue Dog Family Album.

DP: Vores Rescue Dog Family Album er min seneste bog. Jeg har skrevet seks andre om vores dyr kammerater kaldte dyr kammerater Series. Den nye bog byder på beskrivelser samt farvefotos og de opløftende og rørende historier om 42 hunde min mand og jeg har reddet og personligt vedtaget gennem de seneste årtier, og som er blevet medlemmer af vores tilsyneladende stadigt voksende familie. De gaver, de har bragt os, er uoverskuelige; de liv lektioner, de har lært os, er uvurderlig. Vores Rescue Dog Family Album er min hyldest til de dejlige hunde, med hvem jeg har delt mit liv.

En personlig Vedtagelse Succeshistorie

LTK: Vil du dele en eller to af dine vellykkede vedtagelse historier?

DP: Maximus var næsten elleve år gammel, da vi adopterede ham. Han havde været et produkt af en bitter skilsmisse forældremyndigheden kamp. Max var en anatolske Shepherd at før skilsmissen, havde været rar familiehund og "sofa kartoffel". Søger hævn over sin familie, Max menneskelige far tog forældremyndigheden over ham at såre hans kone. Han holdt 100 plus pund hund låst inde i en havearbejde skur i fire år med minimal mad, vand, menneskelig kontakt eller motion. Far fortalte sin familie, at hunden var død, men da han slog op med sin kæreste, meddelte hun familien, Max stadig var i live.

Familiens datter genvundet Max fra hjerteskærende omstændigheder og rehabiliteret ham så meget, som hun kunne. Som studerende, der bor i en lejlighed, kunne hun ikke holde den gamle dreng. Vi adopterede ham, og han blev ikke kun en vidunderlig og elsket familiemedlem, men også en ekstraordinær terapi hund, der besøges, og bragte glæde til patienter på hospitaler, folk i plejehjem og plejeboliger centre. Han arbejdede også med særlige behov børn og voksne til sin død i næsten fjorten år gammel. Ingen, der vidste Max nogensinde ville glemme ham. Der er ingen, der mødte ham, der ikke straks forelsket i ham.LoveToKnow takker Diane Pomerance for deling hendes ekspertise om hund vedtagelse i dette interview. Forhåbentlig mange læsere vil føle sig inspireret til seriøst at overveje at vedtage et krisecenter hund i nød.