Ved hjælp af friske svampe som en kilde til D-vitamin

Brug friske svampe er en effektiv måde at få mere D-vitamin i din kost. Svampe er normalt ikke en fast kilde til D-vitamin, men de kan blive, hvis de udsættes for ultraviolet lys i et tidsrum. D-vitamin er mest kendt som et vitamin, der bekæmper sygdomme og holder dine knogler stærke. Ultraviolet lys er fundet i sollys, så hvis friske svampe får lov til at sidde i sollyset længe nok, vil de øge deres D-vitamin-indhold. Kom mere D-vitamin i din kost medfører det sundhedsmæssige fordele som en reduceret risiko for at udvikle kræft.

Sundhedsmæssige fordele af D-vitamin

Brug friske champignoner som kilde til D-vitamin kan give dig sundhedsmæssige fordele. En amerikansk undersøgelse viste, at mere D-vitamin i din kost betyder reducere din risiko for at udvikle kræft med op til 60 procent. De sundhedsmæssige fordele af D-vitamin er ikke bare forbundet med at reducere risikoen for kræft. Det har vist sig også at vise sundhedsmæssige fordele med hensyn til diabetes, lungerne, hjertet og multipel sklerose. Vitamin D mindsker risikoen for diabetes udvikle sig i unge, forbedrer funktionen af ​​lungerne, beskytter mod hjertesygdomme og sænker risikoen for multipel sklerose udviklingslandene. Forskningen i D-vitamin er til stede i svampe på grund af udsættelse for sollys er kun foreløbige.

Forskning af D-vitamin i friske svampe

Brug friske champignoner som kilde til D-vitamin er på udkig i stigende grad realistisk på grund af nyere forskning. Forskere har fundet, at udsætte friske svampe for ultraviolet lys for selv en kort periode øger deres D-vitamin-indhold. Det er en stigning, der er mange gange ud over de blotte daglige indtagelse krav til D-vitamin normalt, en normal servering af friske svampe kun kommer med ca. 0,45 mikrogram D-vitamin Undersøgelser har vist, at svampe behandlet med ultraviolet lys øge deres D-vitamin-indhold til niveauer på op til 80 mikrogram i samme portionsstørrelse. Mens denne forskning gør etablere svampe som en lovende kilde til vitamin D, der er stadig spørgsmål at overvinde. Et af de mest skræmmende spørgsmål centre rundt biotilgængelighed.

American Mangel på vitamin D

Brug friske champignoner som en kilde til D-vitamin er spændende, fordi mange amerikanere ikke få nok af det i deres kost. En af de bedste måder at få mere D-vitamin er ved blot at træde ud i sollys. Dette skyldes sollys indeholder ultraviolet lys, der producerer vitamin. Hvis forskningen gælder, betyder det, at mange amerikanere bare kunne spise mere friske svampe til at supplere deres D-vitamin behov. Dette kan vise sig at være nyttigt, da mange amerikanere fører en stillesiddende livsstil, der ikke involverer venturing uden for meget. Dette er især sandt i tilfælde af kontorlokaler.