Vanquish Reducerer mave Fat

Folder af fedt på siderne kan fjernes permanent uden kirurgi. For eksempel, med den nye Vanquish procedure, som anvender radiobølger til at ødelægge fedtceller.

Vanquish Reducerer mave Fat

Processen med celledestruktion påvirker ikke huden eller muskler, så det er meget sikker og effektiv. Eksperter kalder Vanquish et gennembrud i branchen ikke-invasive metoder til at bekæmpe fedme. Proceduren optrådte i prisen liste over nogle American Beauty klinikker i begyndelsen af ​​denne måned. Hidtil det giver korrektionen kun mave og talje zoner. Kliniske undersøgelser har vist Vanquish kan reducere taljen volumen med et par centimeter.

David McDaniel, professor i klinisk dermatologi på West Virginia University School of Medicine siger, at det er hurtig, effektiv og behagelig. Han har været at hjælpe folk tabe sig i over 30 år, og det har altid været meget hårdt. Fremskridt i vægttab gik med meget små skridt. Men Vanquish er et stort teknologisk gennembrud, tilføjer han.

En særlig panel er fastgjort over patientens mave; opvarmer huden til 101 ° C, og fedt under - til 120 ° C - 30 minutter. I de første dage efter indgrebet, rødme og hævelse kan observeres, og patienterne rådes til at drikke masser af væske før og efter hver session. Sammen med vandet, vil døde fedtceller fjernes fra kroppen.

I USA, prisen for en Vanquish procedure for vægttab varierer fra $ 450 til $ 800. Undersøgelser har vist, at denne gadget dræber op til 60% af fedtceller, med betydelige resultater efter to uger allerede.