Vandtætte tasker til mobiltelefoner og tabletter

Vandtætte tasker til mobiltelefoner og tabletter
Obex Vandtæt Taske

At beskytte din mobiltelefon fra vand er en vigtig overvejelse. Selv hvis du ikke er en skipper, strand-goer eller en person, der bruger tid på puljen, din telefon er stadig sårbare over for skader fra drikkevarer spild, regn, dræn og meget mere. Vandtæt tilfælde kan være store muligheder for kun om nogen; når en sag er designet til at være vandtæt, det tjener også til at beskytte din telefon mod støv, snavs og sne.

Store Vandtæt Case Options

Obex (Samsung Galaxy S4 og Galaxy Note 3)

Hvis du leder efter en måde at beskytte din Samsung Galaxy S4 eller Galaxy Note 3 fra vandet, Obex vandtæt sag fra Seidio er et godt valg. Den S4 sagen koster lige under $ 80, og note 3 version er lige under 90 dollar.

Disse sager er vandtætte når neddykket op til to meter, og de er også slagfast for fald på op til seks meter. Hver sag er lavet af polycarbonat (PC) og termoplastisk polyurethan (TPU) og vejer kun to ounce. En gennemgang af sagen på Bane-Tech.com blog beskriver, hvordan "nemt det er at installere og drive", og siger, at det er "bygget rigtig godt."

Bravo (iPhone 5 og 5S Kun)

Vandtætte tasker til mobiltelefoner og tabletter

Bravo Vandtæt Taske

Hvis du er en iPhone-bruger, der har en aktiv, udendørs livsstil, den $ 99 Bravo fra Bike2Power bare kunne være den perfekte tilfældet for dig. Ikke alene er dette tilfældet vandtæt ned til det punkt at være dykkede op til to meter, det ser også godt og er utrolig stærk, selvom den vejer mindre end tre ounce.

Takket være sin aluminiumslegering, denne sag er også så tæt på drop-bevis som en mobiltelefon tilfælde kan være, der tilbyder beskyttelse mod dråber fra så højt som 6,6 meter. Dette er også en flot sag; Det er endda benævnt "simpelthen smukt" på PhoneArena.com.

LifeProof Phone Cases (iPhone og Samsung Galaxy Only)

Vandtætte tasker til mobiltelefoner og tabletter

Lifeproof iPhone 4 / 4S Case

Til iPhone og Samsung ejere, LifeProof tilbyder fremragende vandtæt muligheder, der spænder fra $ 80 til $ 90. Versioner der passer iPhone-modeller 4, 4S, 4, 5, 5C og 5S er til rådighed, samt versioner til Samsung S3 og S4. S5 Hvis der udvikles i juni 2014, du kan registrere på selskabets hjemmeside for at få besked, når det bliver tilgængeligt.

Alle versioner er designet til at være vandtæt i op til 6,6 meter neddykning, og hver enkelt sag testes individuelt, før de forlader fabrikken for at sikre, at der ikke er utæt. Disse sager er også designet til at være stødsikker, hvilket betyder, at de giver beskyttelse til din telefon i tilfælde af at den tabes. Ifølge CNET, denne sag er "nok den bedste hårde iPhone cover på markedet."

Otterbox Tørre Cases (alle modeller)

Vandtætte tasker til mobiltelefoner og tabletter

Otterbox Pursuits 20 Series

Hvis du ikke ønsker at holde din telefon i en vandtæt sag hele tiden, men du ikke ønsker at have til at fjerne sin daglige tilfældet, når du kommer til at være omkring vand, en Otterbox Dry Case er en stor mulighed for at overveje .

Flere modeller er til rådighed, spænder i pris fra $ 11 til $ 35 hver med de eneste væsentlige forskelle er størrelse og form. Nogle modeller er dimensioneret til at holde bare en telefon og sag (sørg du kender dimensionerne på jeres, så du vælger den rigtige), mens andre vil holde ekstra ting som din tegnebog, nøgler, batterier og meget mere.

Hver Otterbox Dry Case model er 100 procent vandtæt og vandtæt, selv når nedsænket op til 100 meter. Disse sager er også knuse-bevis og er designet til at flyde, som er et ideelt funktion for lystsejlere. Kunder på Amazon bedømme disse sager højt, rose de mange forskellige størrelser, robusthed og evne til at holde lagrede emner tør under aktiviteter som kanosejlads og dykning.

Vandtætte Tablet Etuier

Vandtæt beskyttelse er lige så vigtig for tabletter, da det er til mobiltelefoner. Heldigvis er der en række gode muligheder, der kan gøre det sikkert for dig at nyde at bruge din tablet ved poolen eller på stranden, samt bare beskytte den mod de udslip, dråber og andre ulykker, der sker i hverdagen.

LifeProof iPad Cases

Vandtætte tasker til mobiltelefoner og tabletter

LifeProof Taske til iPad Mini

LifeProof gør vandtætte iPad sager med de samme fantastiske funktioner som selskabets mobiltelefon tilfælde. Versioner er tilgængelige for iPad 2, 3 og 4, samt Air og Mini. Priserne spænder fra omkring $ 100 til $ 130 afhængigt af den specifikke model er valgt.

Disse sager er fortsat vandtæt når nedsænket i op til 6,6 meter vand og verificeres at være lækagetætte før de forlader fabrikken. De er også designet til at modstå de stød for fald og dråber, og holder din iPad sikkert fra effekt-relaterede skader. En Macworld gennemgang konkluderer, at disse sager giver god beskyttelse til iPad ejere, der ofte udsætter deres enheder til elementerne.

DryCase (Universal)

Vandtætte tasker til mobiltelefoner og tabletter

DryCASE Vandtæt Taske

Selvom DryCase ikke tilbyder den ekstra funktion i drop beskyttelse, er det en god mulighed for tablet ejere, hvis primære bekymring er fugtisolering. Den vil arbejde med alle tablet enhed og koster omkring $ 60. En Notebooks.com gennemgang beskriver sagen som "en virkelig rart tilfældet for prisen, hvis du ønsker en sag, som du kan tage din iPad ud af uden at bekymre sig om det at blive våd."

Dette er ikke en sag, som du snap omkring din enhed. I stedet er det en klar pose, der sikrer på plads med en vakuumtætning og giver vandtæt beskyttelse op til 100 meter af neddykning. Ved første øjekast ser det ud som en stor, klar blyant pose ligesom børn bruger i folkeskolen. Hvis du vil bruge DryCase, skal du placere din tablet inde i posen. Når hægter lukkes, vil du bruge håndbetjente vakuumpumpe, der kommer med sagen at tage luften ud af det for en brugerdefineret pasform uanset hvilken model tablet du har.

Alle luft skal fjernes for dig at være i stand til at bruge enhedens berøringsfølsomme skærm. Yderligere funktioner omfatter vandtæt stik til en hovedtelefon sæt og en mikrofon.

BeachBuoy (iPad, Samsung Galaxy Tab og Kindle)

Vandtætte tasker til mobiltelefoner og tabletter

BeachBuoy Vandtæt Taske

Hvis du kan lide tanken om en pose stil vandtæt etui til din tablet, men du foretrækker ikke at bruge en vakuumpumpe og gerne en pris punkt på mindre end $ 35 BeachBuoy er en god mulighed for dig at overveje. Versioner er tilgængelige specifikt til forskellige iPad, Samsung Galaxy Tab og Kindle enheder. Hvis du har en anden model, der er på størrelse med en af ​​disse mærker, chancerne er gode, du vil være i stand til at bruge en af ​​specialer tilfælde. Bare kontrollere case dimensioner er tilstrækkelige til din enhed, før du bestiller.

Ligesom DryCase, er denne indstilling ikke chokere bevis og giver ikke ekstra polstring til din tablet. Takket være en dobbelt forsegling designet til at være vandtæt, sagen vil holde vandet ude, når nedsænket op til 16 fod. Sagen har en gennemsigtig for- og bagside, og tablettens touch screen er fuldt operationelt. På MobileFun.com, korrekturlæsere rose denne sag, beskriver det som en stor værdi for at holde dine enheder sikkert i alle slags vejrforhold.

Beskyt din værdifulde Mobile Device

Disse er blot nogle af de mange store muligheder for at beskytte din mobiltelefon eller tablet fra de skadelige virkninger af vand og andre stoffer. Når du foretager dit valg, overveje, hvordan og hvor du bruger enheden mest, og vælg dem, der opfylder dine praktiske behov samt dine æstetiske følelser.