Vandtætning: Vandskade Advice Tips

Acid skade

Nå, forudsat dette ikke er et trick spørgsmål, de grimme brune pletter betyde, at din blok eller hældes betonvægge har syre skader. (Dette har intet at gøre med at de er blevet hældt i tresserne.) I dette tilfælde, leret er den ting, (som Shakespeare ikke sagde.) Leret uden for dit hjem er meget sure, så når vand lækager i din kælder, surhedsgraden kommer med på turen. Under normale omstændigheder, din kælder væg fungerer som et filter, der holder denne syre tilbage og lade det "rene" vand i din kælder. Over tid vil syre skader forårsage nedre væg forringelse. Hvis du bemærker tegn på dine vægge bliver på en sur tur, ringe til en lokal fugtisolering professionel for en intervention og behandling.

Barrierology 101

Holde vand og fugt på sin side af grænsen, så at sige, har været et problem siden syndfloden. I løbet af årtusinder har folk prøvet alt og noget at dæmme op for den uendelige tidevandet: stråtag, som halm, siv, blade og andet tørret vegetabilsk materiale som en barriere mod vand indtaste deres hjem. Med tiden blev andre mere sofistikerede vandtætningsmidler anvendes. Disse omfattede: skind og træ helvedesild og natursten som skifer. De arkitektoniske design af dagen såsom høje sadeltage hjalp overvinde nogle af de mangler og begrænsninger af de materialer, der blev brugt. Gennem århundreder andre fugtisolering materialer blev brugt såsom metaller f.eks. kobber, bly, zink og tin. Med opdagelsen af ​​olie, og fremskridt i kemi mere effektive mineraloliebaserede tætningsmidler såsom bituminøse, butylgummi, neopren gummi, etc.were Hypalon udvikles. Selvfølgelig vil teknologi marcher på, og det vil ikke vare længe, ​​før nutidens vandtætte membraner, såsom polyurethaner, akryl og polyester synes så primitiv som blade og dyreskind er i dag.

The Cost of Fugtisolering

Svaret på, hvor meget en fugtisolering projekt vil koste kan opsummeres i to ord: Det afhænger. Enhver situation er anderledes. Omkostninger bestemmes af det arbejde, der skal gøres, den anvendte metode til at løse problemet. Få inspektioner og skøn fra mindst tre professionelle fugtisolering entreprenører, før leje nogen. I de fleste tilfælde vil de gøre det anslå og inspektioner gratis.

On Water Damage

Vidste du, at uønsket fugt i et hus er lige så skadelig som ild, termitter, eller endda jordskælv (gør ya tror). Vand, der er ude af sit element, så at sige, og tager ophold i dit hjem, kan forårsage en masse problemer, som omfatter:

• Rotting af trækonstruktioner og finish såsom gulvlister, bjælker, gulve, knopper fodpaneler, gerigt og rammer.
• Korrosion af metaller såsom stålarmering i beton, stålbjælker, overliggere, metal dørkarme etc.
• Hævelse af gipsplader og den efterfølgende debonding af keramiske fliser.
• Elektriske risici forårsager den mulige kortslutning af belysning og power point.
• Den blærer maling.
• uskøn forringelse af bygningens facade.
• Sundhedsmæssige problemer på grund af fugt, hvilket kan føre til åndedrætsbesvær.
• Rotting gulvtæppet.

Vandtætning forklarede

Fugtisolering er dannelsen af ​​en uigennemtrængelig barriere, som er designet til at forhindre vand indføres til eller flygter fra forskellige dele af bygningskonstruktioner. Interne områder, der er vandtætte omfatter badeværelser, bruser fordybninger, vaskerier og toiletter. Mens udendørsområder vandtætte omfatter tage, plantageejer bokse, podier, altaner, støttemure og swimmingpools.

Vandtætning muligheder

Alt store og små kan drage fordel af imprægnering. Moderne teknologi gør det muligt at vandtæt alle slags ting som beton, cement gør, fibercement plader, gipsplader, træ, flettede kurve, hele byen i Seattle og regnskoven.

Verden er fuld af vidunderlige produkter til rådighed via dit hjem center eller professionelle vandtæt entreprenører, der kan opfylde dine vandtætning behov.

Vand, vand overalt

Ligesom den legendariske tyv om natten, kan vand komme ind i dit fundament i en række måder. Det kan snige sig ind gennem bugt område, hvor gulvet og væggen mødes). Ved at bruge sin super magt hydrostatisk tryk, kan vand trænge ind gennem sprækker i gulvet. Vand har mange måder at sive og krybe ind i dine vægge og gulve og fundamenter, de fleste af dem er usynlige for det menneskelige øje. Det er derfor, det er altid klogt at konsultere en professionel til at bestemme, hvordan vand bliver i.

Crackology

Hvor kommer revner fra? Hvorfor er de her? Hvor skal de hen? har forundret filosofiske husejere i århundreder. Det korte svar synes at være, at revner kan være forårsaget af ydre kræfter uden for vores kontrol, såsom en vildfaren 18-wheeler, en bundfældning fond eller vandtryk bygget op omkring og / eller under din foundation. * Dens bevægelse, der får din foundation væg at knække. Selvfølgelig, hvis du havde et gennemsnit på 47 tons hviler på dig, ville du knække også.

Årsager til Muggen Basement

Som vi alle kender fra 9. klasse Biologi (du betalte opmærksomhed, var du ikke?), Vand er afgørende for alle os flora og fauna, som omfatter de lavere ordrer såsom forme og svampe. Vand fugt forårsager mug og svamp til at blomstre. Når skimmel og svamp vil gengive, de smider ud ildelugtende sporer (som pollen) i luften, at vores næser anerkender som muggen. Udover ildelugtende nasty, kan disse funky sporer gøre allergi og astma problemer værre og kan bidrage til andre sundhedsmæssige problemer.