Vandtætning: Guide til Roof beskyttelse og reparation Tips

Huller i Blinkende

Regnvand vil trænge overalt, hvor der er en åbning, og der er meget mere end den gennemsnitlige person indser. Tjek undersiden af ​​taget for fugt eller skimmel omkring punkter penetration (VVS ventilationskanaler, skorstene), hvor forskellige tag planer skærer (dale) og nær kviste. * Det er tegn du har fået huller i din blinkende eller at inddækningen blev installeret forkert.

Tagmateriale Problem

Når regnvand bryder ind i dit hus, kan det være meget undvigende. Du må ikke finde vand direkte under en penetration punkt. Husk på, at vand kan rejse sidelæns inden de passerer gennem et joint i taget beklædningen, og kan rejse i en horisontal fælles, før det faldt på gulvet eller loftet. Hvis dette sker, kan der være et problem i tagmaterialet.

Tages og Rainfall

Et meget oplagt kilde til fugt og / eller vand i din kælder er regnvand. Under en hård 2 "- nedbør, vil en 1.000 kvadratmeter store tag indsamle omkring 250 liter vand, dø for at komme ind i dig dejlig tør kælder Hvis du har fire nedløbsrør, at gennemsnit ud til cirka 63 gallons (240 l) pr. downspout placering. Tjek dit tag grundigt for utætheder og reparere dem så hurtigt som muligt. Jo længere du lader problemet opstår, vil det værre skaden være.

Almindelige kilder til tag lækager

Hver gang det regner, dit tag er under angreb fra flydende angribere fra himlen, søger at bundstykket dit hjem forsvar og stjæle din ret til at være varm og tør (godt, det er en måde at se på det). Regnvand er hurtig til at udnytte enhver svaghed i integriteten af ​​dit tagdækning forsvarssystem. Tagdækningsmaterialer kan slides op, bryde, rust, blæse, eller på anden måde ikke og giver fugt åbningen den har brug for at gøre sit skade. Mest almindeligt regnvand finder vej gennem taget ved hjælp af en skorsten, vvs aftræk, udstødning fan eller ovenlys, inddækninger når fugemasse leddene omkring disse gennemføringer revne og mislykkes. Kig efter eventuelle sprækker i dit hjem rustning på følgende områder:

• Gamle eller defekte helvedesild kan krølle og crack, så fugt indtrængen. Hvis gamle helvedesild ikke fjernes før nye tag helvedesild anvendes, kan det reducere levetiden af ​​det nye tag.
• Skorsten hætter kan knække lader vand inde i skorstenen.
• Gutter blinkende kan mislykkes, tvinger regnvand at etablere lejr mellem tag og tagrende.
• Flade eller lave sadeltage har unikke behov for vedligeholdelse og er modtagelige for vandproblemer, fordi de ikke kan drænes så hurtigt som tage med en stejlere banen.

Fladt tag afløb eller spygatter kan tilstoppe og holde vand på taget, hvilket øger risikoen, ikke blot af en lækage, men om en mulig kollaps af hele tag under vægten af ​​vandet. Prisen på tørhed er evig årvågenhed. Hold mulige penetration point tætsluttende og vedligeholdes, og du vil have noget at frygte fra regndråber falder på dit tag. Du behøver ikke en guide til tag beskyttelse og reparation for at vide, at forebyggelse er din bedste forsvar.

Lokalisering af en tag Leak

Når det kommer til utætte tage, er mange husejere søger utætheder i alle de forkerte steder. Du behøver ikke længere at være en af ​​dem. Den første og måske mest oplagte sted at lede efter et tag læk er direkte over læk i et loft eller ydervæg. Brug en lommelygte til at inspicere loftet gulvet over læk mens det regner. Hvis du ser stillestående vand, vand pletter, mug, vådt isolering eller andre udsatte isolering, har du fundet det, du har ledt efter.

Forebyggelse Roof Leak Skader

En utæt tag kan være en smerte for evigt, hvis ikke taget sig af straks. Så snart du spot vand kommer i, bejdset eller mug, øjeblikkeligt tage skridt til at begrænse skaden. Leje en professionel at kvæle det i opløbet eller gå på biblioteket og hente en vejledning til tag beskyttelse og reparation, så du kan klare det selv. Find lækagen indefra og derefter tage skridt til at kontrollere skaden, indtil du kan få en passende uden eftersyn og reparation gjort. Husk, vil din utæt tag ikke blive bedre med alderen, og vil ikke reparere sig selv.