Vandtætning: Guide til Foundation Repair Tips

Sealing Revner i en fond

Hvis en revne i din foundation har ført til dannelsen af ​​din egen lille Water World i din kælder, kan du være i stand til at lukke hullet i denne vejledning til fundament reparation:

1. udgrave for at få adgang revnen eller hullet udefra.
2. Brug en højtryksrenser, skraber, stålbørste, trykluft og / eller andre metoder og værktøjer til at rense væggen området i og omkring lækagen grundigt.
3. Brug en mursten eller peger murske til at pakke store hulrum med hydraulisk cement, som du kan anvende på en våd overflade. Når det tørrer efter et par dage, børste på fundament belægning og opfyldning.

Tætning en Basement Floor

Tætning en konkret kælder gulv er et projekt, de fleste gør-det-selv-kan håndtere. Intet at gøre end at gøre det. Sørg dog, at du følger de specifikke instrukser og retningslinjer herunder:

• Rengør væk pletter og snavsede områder ved hjælp af en stiv neglebørste og en konkret renere, en opløsning af trinatriumphosphat, eller en fosfat-fri rengøringsmiddel.
• Til vanskelige pletter, såsom olie, så prøv med en plet-specifik, kommercielt produkt er udviklet specielt til at fjerne dem. Se pakken etiketter for yderligere instruktioner.
• Forbered overfladen; ved hjælp af en pitching mejsel eller andet stål kant skrabning værktøj, skrabe væk ru og ujævne pletter i betongulvet.
• Fej op og støvsuge væk beton støv og andet snavs i revner og kontrol fuger, der kan reducere vedhæftning.
• Brug en støvmaske for at undgå at indånde cementstøv. Hvis der er nogen revner, murske patching cement ind i revnen, glat det ud, og lad det tørre og helbredelse.
• Påfør sealer; ved hjælp af en pensel, pels omkredsen af ​​gulvet med en klar beton sealer. Læse etiketten instruktionerne for mere specifikke oplysninger. Yderligere procedurer kan anbefales, såsom neutraliserende alkali i beton før forsegling det.
• For hurtig, grundig og jævn dækning for resten af ​​værelset anvende sealer ved hjælp af en malerulle og gryde eller en håndholdt sprøjte.
• Beskyt væggene fra sprayen med drop klude eller ark af plast.
• Bær beskyttelsesbriller og støvmaske eller åndedrætsværn for at beskytte dig selv.

Color Matching Stucco

Stuk er stor ting, men det kan være en smerte at komme reparation stuk svarer til originalen. Faktisk, hvis det du har en masse patches, kan du nødt til at smide i murske og dække det med en cement-baseret maling eller akryl udvendige maling. Før du maler, så glem ikke at lade stuk patches helbrede mindst 30 dage. Også, når det er tid til at male, dæmpe væggen med vand. Endelig være opmærksom på, at for at forhindre skjolder cement-baseret maling skal bruge en primer frakke. Akryl maling vil ikke.

Reparation af revner i et betonfundament

Lad os se det i øjnene, beton er afgørende for det moderne samfund, hvis bare det ville stoppe revner op på os. Nå, ikke at tolerere det eller noget, men beton kan ikke hjælpe revner. Det er bare den måde, det gøres. Ser du, der er disse kapillærer, der danner under hærdeprocessen, der til sidst lade vandet i. Presset fra fugt revner i betonen. Det eneste du kan gøre er at reparere revnerne. Her er en kort guide til fundament reparation til beton:

1. Rens revner af enhver størrelse, så godt du kan, ved hjælp af en stålbørste eller endda en stærk spray af vand.
2. Fyld små revner (mindre end 1/8 tommer) med caulk specielt lavet til beton. (Sørg revner er tørre før tætning.)
3. Fyld større revner eller små huller (mindre end et par inches) ved hjælp lappe produkter beregnet til beton. Disse er normalt i form af et pulver, der blandes med vand. De typisk udvide da de tørrer og bliver meget hårdt.
4. Påfør fugemasse eller male til betonen. En ting mere. Lappe forbindelser generelt fungerer bedre, hvis revnen er fugtigt eller vådt.

Fugtisolering under lønklasse

På trods af hvad du måske tror, ​​Herunder Grade Waterproofing har intet at gøre med kvaliteten af ​​materiale eller udførelse. Den henviser blot til imprægnering anvendes på den del af en bygning fundament, der er under jordoverfladen. Der er positiv fugtisolering og negative imprægnering, som igen er ikke værdidomme. Positiv imprægnering påføres på den side af fundamentet ved kilden af ​​vandet og negative fugtisolering er på den modsatte side. Her er et par mere under lønklasse vandtætning factoids du kan forår på dine venner på din næste engineering trivia udfordring:

• Anvend altid en prøve område at bestemme dækning og effektivitet.
• Dampproofing er behandling af en overflade for at forsinke fugtabsorption når der ikke er hydrostatisk tryk.
• Imprægnering er behandling af en overflade for at forhindre passage af vand, når der er hydrostatisk tryk.
• Asfalt dampproofing vil bryde ned under UV og mikrobiologisk aktivitet. Det bliver skørt, og knæk med alderen (Må ikke vi alle?)
• Hver bygning skal have en sortering og landskabspleje plan, der giver kontrol over alle overfladevand på en masse. Overfladevand skal være i stand til at løbe væk fra huset og fundament vægge på alle sider.
• Alle fundamenter har brug for en fod afløb, der kører uafbrudt omkring hele omkredsen af ​​fundamentet.
• Ekspansiv jord er ler, som absorberer fugt og kan knække eller Skjul alle men de stærkeste vægge og gulve. Dette er grunden til ekspansiv jord normalt fjernes og erstattes af en bagfyldsmateriale bestående af jord eller grus, der ikke udvides, når vådt.

Hvordan Kapillærer Årsag Revner i beton

Kapillærer er undergravende små midler, der underminerer styrken af ​​beton ved at give luft rum for fugt angribere, hvilket gør det porøst. De skamløst væge fugt fra det omgivende miljø og bringe det til toppen af ​​betonpladen lige under gulvmaterialer, således at vand eller vanddamp, når den kondenserer, at hærge hjælpeløse gulvbelægning klæbemidler.

Typer af Fonde

For de fleste af os, en fond er en fond er en fond. Men at bygningstype eksperter, intet kunne være længere fra sandheden. Fundamentet væg af en bygning kan være en støbt på stedet beton støttemur eller kælder væg eller en strukturel væg komplet med bærende pilastre. Disse vægge kan være beton eller armeret murværk. Fundamentet væg kan indbefatte en jord retentionssystem af soldat pæle og træ halter eller shotcreted rock, som kan kræve imprægnering. Vand fjernelse og kontrol er afgørende for de fleste dele af fundamentet væg. Desuden skal termisk belastning af de øvre områder af fundamentet væg blive behandlet.

Reparation Stuk

Huller, smuldrende, og sendte hjørner i stuk er temmelig let at håndtere. Men du behøver ikke ignorere dem, eller du kan blive hængende med en stor reparation regningen senere. Så snart du opdager en revne i stuk, gøre det til et punkt til at ordne det så hurtigt som du can.Even små revner vil lade vand sive ind i underliggende struktur, hvor det i sidste ende vil forårsage skader. Over tid, vand og vinter fryse / optøningscykler vil vende mindre revner i store problemer. Patch store revner og huller i en stuk overflade med samme stuk blanding, der blev brugt på væggene, hvis det er muligt. Ellers brug en stuk lappe forbindelse. Før du begynder, dog skal du huske at kontrollere pakkens instruktioner til specifikke oplysninger. Fyld små revner med all-akryl eller silikoniseret-akryltætningsmasser. Hvis du får øje på store revner, men ikke har tid til at foretage en grundig reparation, i det mindste forsegle åbninger med en perle af silikone caulk at holde vand. Du kan skrælle væk kalfatring, når du begynder at gøre langsigtede reparationer.