Vandspareanordninger

Vandspareanordninger
En lav-flow bruser hoved er en billig vandbesparende enhed, der tilføjer op til store besparelser.

Med 2007 brande i Californien, anlagt den delvist af alvorlig tørke, og vandet rationering programmer gennemføres i hele tørkeramte Southeast, flere og flere husstande er interesseret i vandbesparende anordninger. Du behøver ikke at gøre en stor investering at forbedre vandbesparelser hjemme, og i virkeligheden, kan du spare på regninger, hvilket er godt nyt for både din bank balance og planetens fremtid.

Nogle enkle vandspareanordninger

Vidste du, at en masse vand til spilde bare fordi rørene ikke er monteret korrekt? Det er værd at omkostningerne ved en blikkenslager besøg i have dine rør kontrolleret. Du kan spilde hundredvis af liter om året, ikke at tale om hundredvis af dollars, uden selv at vide det.

Selvfølgelig ved du, at kortere brusere bruger mindre vand, men du kan yderligere skære ned på vandforbruget uden at gå på kompromis pres med den rigtige vandbesparende brusehoved. En god model er den Spoiler, som har tre indstillinger: regelmæssig, massage og combo og en trykkompensator der garanterer en ensartet spray hastighed. Der er også den Spoiler-P, som har en snedig pause system, der gør det muligt for bruser at bremse mens du soaping op, og dermed spare endnu mere vand, men ikke fryse dig i processen. Har du svært ved at afgøre, hvad brusehoved vil virke bedst for dig og dit badeværelse? Din lokale VVS levering butik burde kunne hjælpe med eventuelle spørgsmål, især hvis du har en ældre bruser.

Low-Flow Toiletter

Selv om det er en stor investering i form af køb og installation, en lav-flow toilet er en af ​​de bedste vandspareanordninger til hjemmet og kontoret. Da de først blev introduceret, var lav-flow toiletter ikke klarer sig godt, og folk blev hurtigt slukket. Imidlertid har store fremskridt er gjort i deres udvikling, så de kan bruge 1,6 gallon pr flush (i modsætning til ældre toiletter, som bruger op til 7 gallon pr flush - du behøver ikke at en vandbesparelse regnemaskine hurtigt at se, hvordan der tilføjer op Nogle af de bedre lav-flow toiletter er.:

  • Den Toto UltraMax
  • Den Kohler Wellworth Pressure Lite
  • Den amerikanske Standard Champion

Vandbesparelser Sprinklere

Hvis du ikke er klar til at give op din græsplæne, eller hvis du har en have, bør du helt sikkert kigge ind vandspareanordninger at hjælpe med din kunstvanding. For haven, en af ​​de bedste måder at spare vand er at bruge en drypvanding system, som retter sig mod strømmen, så hver plante får det nøjagtige mængde vand den har brug for, men intet vand går til spilde. Drypvanding systemer anses for at være ca. 90% effektiv og forbedre konstant. Når hver eneste dråbe tæller, det gør omkostningerne og indsatsen i installationen betale for sig selv. Heldigvis er det hverken frygteligt dyrt eller vanskeligt at installere en drypvanding system. Hvis du ikke kan få de oplysninger, du har brug for fra din lokale planteskole, kan du altid gå online. Prøv Markvanding Tutorials, som giver dig trin for trin instruktioner.

Vandbesparende Vaskemaskiner

Det er en af ​​de største vandforbrugere i hjemmet, og du ikke ønsker at gå på kompromis med renholdelse af dit tøj, så for at få alt, hvad du ønsker fra en vaskemaskine, kigge efter dem med en Energy Star-mærket. De kan bruge op til halvdelen af ​​den mængde vand en standard vaskemaskine bruger, samt 40% mindre energi, så alle dine regninger vil se forskellen.

Yderligere vandspareanordninger

Australien, den tørreste land på planeten, er førende avantgarde i vandeffektivitet. Enheder, der er let tilgængelige der er kun sparsomt tilgængelig i staterne. Forbruger pres skal hjælpe med at gøre følgende enheder til rådighed: home regnvand tanke, der indsamler og høst regnvand, gas-boostet sol varmt vand systemer, og bruser timere med pop-up vandbesparende spande.

Glem ikke at bruge sin sunde fornuft, ligesom at slukke vand, mens du børster tænder eller vaske op. Den enkleste vaner kan blive til de bedste besparelser.