Vandring: Vandring Tips

Energi og Vandring

Den nødvendige energi til vandreture er ikke proportional med den hastighed, du går. Gå på en glat overflade, kan du forvente at forbruge følgende mængde energi per hver 100 pounds: 2 mph = 45 kalorier; 3 mph = 90 kalorier; 4 mph = 160 kalorier. Den nødvendige energi til at øge din hastighed fordobles med hver ekstra mil i timen. Derfor vil vandreture langsommere, så du kan dække en yderligere afstand med den samme energi.

Verden af ​​Vandreture

Hvis vandreture er din passion, behøver du ikke nødvendigvis at besøge dit nærmeste state park; vandre overalt i verden! Tag din vandring oplevelse til det næste niveau. Pak dit grej og ramte stier i udlandet. Husk, at du er ude at rejse i forskellige klimaer, så du skal muligvis en række forskellige typer af tøj, fra vandreture jakker til et par forskellige par sko og støvler. Den store ting om vandring er, at mange nationer værdsætter det som en sport og form for rekreation. Fra Canada til Sydafrika, er tilgængelige for enhver, der ønsker at vandre langs dem gode stier. Næste gang du overvejer en familie tur eller endda en solo rejse, hvorfor ikke vandre i udlandet. Det er også en god måde at lære nye kulturer.

Hvorfor Vandretur?

Dagture tilbyder mange fordele for dem, der tager på aktiviteten. Selv med kun én vandretur, vil du forbrænde kalorier og øge din puls. Vandring er en vidunderlig skånsomme, ikke-competative træning for folk i alle aldre. Hvad der er endnu bedre er, at vandreture er en af ​​de få sportsgrene, der ikke kræver meget i vejen for udstyr. Et par gode vandrestøvler eller vandreture sko og en daypack til at bære vand og snacks til at opretholde energi er virkelig alt hvad du behøver!

Vandring på stier

Ingen grund til at opfinde den dybe tallerken, når du tager en vandretur. Næsten hver stat park har etableret og vedligeholdt vandrestier. Uanset om du er nybegynder hiker eller erfaren, kan du finde et spor, der passer til dit niveau af ekspertise. Der er typisk tre sværhedsgrader på vandrestier. Sørg for at du har ret tøj og gear til forskellige stier. Nogle stigninger kræver kun lightwight støvler eller sandaler, ligesom Merrell vandrestøvler, andre kræver mere robuste støtte og beskyttelse. Begyndere kan starte ud på en let trail, hvilket er normalt ikke mere end en kilometer eller deromkring af underlag. Mellemliggende stier kan have rullende bakker og er generelt under seks miles lang. Mere avancerede vandrere kan nyde den udfordring længere vandreture, der kan indeholde mere klippefyldt terræn.

Forebyggelse Pronation

Hvis du lider af pronation, købe den rigtige Vandreture sko kan hjælpe. Inden turen går ud på en dag vandretur eller nogen anden form for lang walking tur, sørg for at have dig selv kontrolleres for pronation. Det er den tendens til at rotere din fod indad, som lægger unødig stress på den ikke-understøttede kant af din fod. Gå med en tung rygsæk kan gøre situationen værre. Undgå dette ved at være opmærksom på den korrekte placering af din mund, mens du går. Indlægssåler er også tilgængelige til at guide dine fødder i rette position.

Vandring Sandaler

Det kan synes som en mærkelig koncept til at bære et par vandreture sandaler på en dag vandretur. Men for korte udflugter på meste niveau terræn, disse specielt designede sandaler er et godt valg. Sørg for at vælge en vellavet par. Kig efter fast fod og ankel stropper samt anstændig svangstøtte. Gummisåler er ideelle, og de bør have anstændige trampede for de gange, du vil støde på bump på sporet. Alvorlige vandrere selv pakke et par vandreture sandaler til krydsende vandløb og våde pletter.

Hurtig Vandreture vs. Langsom Vandring

En novice hiker ofte gør den fejl at tro, at en hurtigere vandring er bedre vandreture. Hastighed er ikke det punkt, vandreture. Faktisk kan hurtigt vandreture trætte dig ud hurtigere, reducere længden - for ikke at nævne den fornøjelse - på din udflugt. Endurance er målet, du bør stræbe efter, når du tager på denne sport. Sørg for at du er iført den rigtige sko, selv om. Til vandreture mere udfordrende stier, se på specifikke mærker som Asolo vandrestøvler. At kunne vandre i lange perioder og dækker mere jord er mere effektiv, som du er bedre i stand til at tage i dine omgivelser og lære om det terræn, hvor du er på farten.