Vandring: Vandring Beklædning Tips

Outer Shell Vandring Pants

Som en del af de tre lags system ydre skal vandre bukser er lette, som regel lavet af nylon eller andre meget let materiale og er beregnet til at blive anvendt som det sidste lag i systemet. De er som regel skæres lidt større for at hjælpe dem til at passe i de to første lag tøj.

Stoffet bør være åndbart, og det bør være vandtæt, så godt. Stærke nylon vandreture bukser passer regningen, fordi de er vand- og vindtæt, er lette, og åndbar at drage fordel af alle tre lag tøj. Derudover kan ydre shell vandreture bukser tjene som aktive redskaber for andre sportsgrene, når du ikke vandreture.

The North Face Jakke

The North Face jakke er et velkendt navn i vandreture jakker; de har gjort høj kvalitet vandreture gear i årtier. God kvalitet vandreture jakker omfatter robuste materialer, tilbyde beskyttelse mod elementerne, og er let nok til at stuve af vejen og bære i godt vejr.

The North Face jakke inkorporerer alle disse kvaliteter, og er en fremragende vandreture jakke. Kig efter kvalitet byggeri i vandreture jakker, herunder forstærkede sømme og lukninger, åndbar og alligevel robust stof, og en pasform, der tillader bevægelse og frihed, især for de mere ekstreme sportsgrene som klatring. The North Face jakke opfylder disse krav, og kan bruges til hverdagsbrug, så godt.

Tre-lags system: isoleringslaget

Det isolerende lag er afgørende for din vandring tøj system. Funktionen af ​​dette lag er at fastholde et beskyttende lag af luft. Generelt er disse beklædningsgenstande lavet af polyester, der er designet til at gøre fibre stå op, fældefangst luft mellem fibrene. Den mest populære materiale, der anvendes til at skabe isoleringslag tøj - såsom veste og trøjer - er fleece. Fleece kan bunted (ru at lave en fluffy lag) eller stablet (lagdelt at skabe et tykkere lag).

Din termisk ligevægt

Vi tænker ofte på dressing varmt, når vi skal til at vove udendørs i en længere periode. Men øger din kropstemperatur er ikke hovedformålet med din Vandreture tøj. Ideelt set bør du klæde at opretholde en "termisk ligevægt." Det betyder, at du mister en lige mængde varme til det beløb, du genererer. Dette bør ikke involvere kroppen at skulle producere ekstra varme eller miste det gennem sveden. Jo mere dit tøj er i stand til at hjælpe dig med at vedligeholde din termisk ligevægt, at jo mindre energi din krop har brug for at gøre det. Heldigvis er tøj lavet til nutidens vandreture udflugter designet til at gøre arbejdet for din krop, så du ikke behøver at tænke på alt andet end sjov på sporet!

Tre-lags system: bundlaget

Laget af vandreture clothingclosest til din hud er vigtigst, når du er vandreture. Desværre er et fælles valg som bomuld T-shirts ikke anbefales, da de har tendens til at bevare fugten din krop producerer. Dette kan føre til følelsen kølige efter din træning. Nyere syntetiske materialer bruges til at lave tøj, der leder fugten fra din krop, men ikke beholde den (normalt mindre end 1%). Også, de er lette, men stærke. Mange er endda behandlet for at reducere kropslugt!

De tre-lags system

Okay, så du vil vandreture, men hvad gør du bære? Kontroller, at du sportslige den mest komfortable vandreture apparelby ansætte tre-lags system. På en typisk vandretur vil du varme op, køle ned, og varme op igen. Lagdeling passende er den bedste måde at ophold behageligt. Systemet indebærer bærer et basislag, et isoleringslag, og en ydre skal. Hvert af disse lag kan fjernes og sættes igen som din komfort dikterer.

Tre-lags system: den ydre skal

Det sidste lag i Tre-lags system af Vandreture tøj er den ydre skal. Disse er typisk windbreakers og andre sådanne pullover jakker. Deres vigtigste formål er tredobbelt. Den ydre skal tjener til at beskytte dig mod elementerne såsom kraftig vind, regn og sne. Derudover har de udlufte fugt, der kan opbygges som du øve energi. Det yderste lag tager også hovedparten af ​​enhver ridser eller skrabemærker lavet af træer og børste du kan støde på din vandretur.

Overnight Hikes

Lange vandreture kræver særlig pleje af din krop for at undgå overexursion og ekstra gear og tøj til nødsituationer. Sørg for du bringe et ekstra sæt tøj, der nemt kan foldes op, ligesom vandreture shorts og et ekstra par sko. Overnight vandreture især efterspørgsel ekstra tid til at give din krop til at hvile og komme sig. Mens på en dag vandretur, bliver du nødt til at holde pause for hvileperioder. Dette vil hjælpe med at bremse din puls og vejrtrækning, og dermed hvile dit hjerte og lunger. Også pauser i vandreture give din krop tid til at slippe af med de mælkesyrer opbygget i dine muskler. Eventuelle stammer og muskel sår vil også få mulighed for at helbrede.