Vandring: New England Hikes Tips

Vermont Vandring

Vermont vandreture på Hazen Notch Conservation Center er den perfekte introduktion til vandring staten. I centrum, kan du vandre til toppen af ​​Burnt Mountain, eller udforske miles af vandrestier gennem enge, landbrugsjord, og omkring vandhuller. Centret er gratis for dag brug, og de tilbyder nogle guidede vandreture for at se for dyrelivet i området.

Beliggende i det nordvestlige Vermont, Hazen Notch er en perfekt Vandreture weekend getaway. Du kan bo på en lokal bed & breakfast eller lejr i en kommerciel campingplads udenfor parken. Det er en fremragende introduktion til glæderne ved Vermont vandreture - fra bird watching til at se for bævere på bæver dam.

Connecticut Vandrestier

Connecticut vandrestier tilbyder alt fra bjergbestigning til adstadigt skov gåture. Nogle favoritter er:

  • Cathedral Pines og Mohawk Mountain give hiker en fremragende indblik i de forandringer en tornado kan have på landskabet. Dette område blev ramt af en tornado i 1989, og vandrestier gennem området viser nu, hvor landskabet forsøger at vende tilbage efter ødelæggelserne.
  • Djævelens Den Bevar i Weston og Redding er en stor familie destination. Connecticut vandrestier rejse gennem løvskove, og der er en løkke trail, der tager i flere andre stier i bevare. Fremragende vilde blomster i foråret og sommeren, så godt.
  • Den Pachaug State Forest tilbyder tre fremragende Connecticut vandrestier. Besøgende kan vandre langs en bæk, ind i en skov, eller udforske en rhododendron-hvid cedertræ sump. Dette er en stor placering til efteråret, blad-kiggede vandreture.
  • Babcock Omkreds Trail er en vidunderlig, eventyr spor, der fører til moser, kampesten, og videre. Beliggende i nærheden af ​​byen Greenwich, en anden visitkort for dette område er de mange stenmure i hele parken. Børnene vil elske det!

Connecticut vandrestier er et fantastisk sted at tilbringe en eftermiddag eller en weekend. Tæt på New York og Boston, er de stadig en verden væk i fred og ro.

Vandring i New Hampshire

For mange mennesker, vandreture i New Hampshire handler om skalering de mange toppe over De Hvide Bjerge. En af de mest populære vandreture i staten tager vandrere til toppen af ​​Mount Washington. De fleste trail anmeldelser sige, det er ikke en let vandretur, så kun forsøge det, hvis du er i den bedste af aktien. Der er nogle stejle områder, og det alpine område er stenet og vanskelig.

Andre vandreture i New Hampshire er ikke helt så krævende. For eksempel Welch-Dickey Loop er kun 4,5 miles lang og en kort køretur fra Boston. Du kan vandre til toppen af ​​enten Welch eller Dickey Peak, men sløjfen mellem dem har en fantastisk udsigt. Det er en stejl vandretur i steder, men udsigten er det værd.

Vandrestier New Hampshire - Familie Vandring

Masser af vandrestier New Hampshire er perfekte til familie vandreture. De omfatter alt fra korte vandreture i naturen til mere anstrengende bjergtoppe, men børnene skal elske hver eneste af dem!

  • Arethusa Falls er en kort, 2,6 mile hike i Franken - Pemigewasset område. Det er en let vandretur til et smukt vandfald, faktisk den højeste fald i New Hampshire.
  • Vandretur til Mountain Pond er en let 2,7 miles dag vandretur i Carter-området. Dette spor er fantastisk til familier, der kan lide at fiske, fordi sporet er flad, og du kan fiske på Mountain Pond når du får der.
  • Hedgehog Mountain er en let 4,8 miles vandretur i Crawford - Sandwich-området. Du får nogle store visninger af Mt. Passaconawa via Downes Brook Trail.

Vandrestier New Hampshire køre farveskala fra let til svært, men der er nogle perfekte familie stier langs vejen.

Vandrestier Maine - Mt. Katahdin

Hvis du vil have den førende af vandrestier Maine, vandre sporet op Katahdin (elev. 5267 fod), en vanskelig opstigning på 4.000 meter. Bjerget markerer endepunktet for Appalachian Trail, og i begyndelsen af ​​det internationale Appalachian Trail, der løber ind i Canada. Det er en smuk beliggenhed i ødemarken i Maine, en stor stedet for spionage dyreliv samt udforske Maine smukke pinjeskove.

Du bliver nødt til at betale for at komme ind Baxter State Park, hvor trailhead ligger, medmindre du bor i Maine. Parken er i Millinocket området, og byder på mange andre vandrestier, hvis ikke du i vanskeligheden ved at nå toppen af ​​Maine højeste bjerg. Prøv vandreture til Chimney Pond eller Fowler Brook hvis du søger efter mindre anstrengende stier.

Vandring i New England

Vandreture i New England er en vidunderlig oplevelse som helst tidspunkt af året. Mange vandrere nyder vandreture i New England i vinteren, og om sommeren er det tid til at bestige bjerge i New Hampshire, udforske kysten i Maine, og gå en jernbane trail i hele regionen.

Rail stier er en stigende tendens i områder med forladte jernbane højre-of-måder. Grupper i området arbejde for at slå disse højre-of-måder til vandrestier, og mange findes i hele New England. Nogle af de stier er brolagt, hvilket gør tilgængelige dem kørestol, så godt. Vandreture i New England er en vidunderlig måde at udforske området, og jernbane stier gør det let for alle!

Boston Vandrestier

Boston vandrestier er lige så enestående som "Bean Town" selv! De spænder fra kyst-og bay ture til landets jaunts og bymæssige retreats. Nogle foretrukne spor omfatter:

· Appleton Farms i North Shore. Dette er en af ​​de ældste kontinuerligt drives gårde i landet, og det er åbent hver dag. Børnene vil elske de stier gennem græsarealer og landbrugsjord, der viser en reel, arbejder gård i dag-til-dag drift.

· Den Arnold Arboretet i Jamaica Plain er designet af Frederick Law Olmstead, den samme mand, som designet New Yorks Central Park. Der er 265 hektar af planter her, og vandrestier fører dig til alle punkter i Arboretet.

· The Belle Island Reservation i East Boston er Boston sidste tilbageværende strandeng. Der er stier og en observation tower, så du kan opleve nogle af de mange dyr, der gør strandeng deres hjem.

· Den Middlesex Fells Reservation er en anden vandreture destination, fordi det har områder til vandreture, klatring, ridning, og meget mere. Beliggende i det nordøstlige Boston, det er et tilbagetog i midten af ​​et stort byområde.

· Vest for Boston er en af ​​de mest berømte damme i historien - Walden Pond. Nu er det en tilstand rekreativt område med miles af vandrestier, så du kan se, hvad der motiverede forfatter Henry David Thoreau at leve og skrive der.

Boston er meget mere end clam saftige og bagt bønner. Der er miles og miles af vandrestier i hele området, bare venter på at blive opdaget.

Vandrestier i Massachusetts

Der er nogle store vandrestier i og omkring Boston, men som du spredt ud over staten, finder du gode vandrestier i Massachusetts, så godt. Nogle af de bedste omfatter:

  • Mount Greylock er det højeste bjerg i Massachusetts og en stor Vandreture destination. Du kan køre til toppen, men vandreture en af ​​stier til toppen er meget mere spændende.
  • På Mount Toby State Reservation kan du skrue tiden tilbage og vandre Robert Frost Trail, inspiration for nogle af digterens værker, og du vil se hvorfor. Udforsk skove, damme og mere i reservationen nær Amherst.
  • Du kan ikke vandre Massachusetts uden vandreture stranden klitter Cape Cod. The Cape Cod National Seashore tilbyder en 25-mile lang vandretur langs kysten, fra Provincetown til Coast Guard Beach. Tag en sektion, eller vandre det hele i løbet af weekenden.

Vandrestier i Massachusetts tilbyder alt fra skove til Seashore, bjergtoppe til poesi. Du er sikker på at finde et spor, du elsker i Massachusetts.

Vandring Connecticut - The Appalachian Trail

Appalachian Trail passerer gennem hjertet af Connecticut, og er en fantastisk måde at få en smag af staten, mens vandreture Connecticut. Faktisk sporet når 53 miles fra grænsen til New York til Massachusetts grænsen. Vandring Connecticut på Appalachian Trail tager hiker gennem enge, marker, skove og endda kanterne af små byer.

Der er krisecentre for vandrere langs sporet, og nogle områder, hvor mad og forsyninger er tilgængelige i slutningen af ​​en sektion af Vandreture. Appalachian Trail strækker sig fra Maine til Georgien, med naturskønne pletter i hver stat den passerer igennem. Vandring Connecticut på Appalachian Trail er en fremragende måde at få et tværsnit af vandreture i staten, mens at se nogle af de bedste kulisser staten har at tilbyde.