Vandet ikke hjælpe din hud

Kvinder er konstant mindet om, at deres hud har brug for fugt, og derfor bør de drikker flere glas vand dagligt. Men det lader til, at det er nødvendigt at drikke vand for hud skønhed er bare en anden myte.

Vandet ikke hjælpe din hud

Eksperter fra British Nutrition Center påpege, at en af ​​de mest almindelige tips til skønhed og ungdom - vand - ikke rigtig har et videnskabeligt grundlag. Forskere har simpelthen ikke nogen argumenter for at bekræfte de utvivlsomme fordele ved aktiv vandforbrug til forlængelse hud ungdom.
Ifølge eksperter er det meget vigtigere at drikke og spise ordentligt at holde huden sund. En kvindes daglige kost skal indeholde frugt og grøntsager fuld af vitamin A, B, C og E. Hvis der er en mangel på disse væsentlige elementer, huden mister fugt og bliver ru og betændt.

Desuden er det vigtigt at beskytte din hud mod de negative virkninger af rygning og sollys, der udløser tidlig aldring af huden og føre til tab af elasticitet.

Selvfølgelig vandforbrug er af stor betydning for den samlede krop sundhed. Men drikker det specielt til huden glathed er bare ikke rationel, siger eksperter. Det er meget bedre at bruge solcreme og spise mere frugt og grønt.