Vand Filter: Vandfiltrering Systems Tips

Forståelse farerne af forurenede brusebad vand

Selv personer, der indser betydningen af ​​at bruge vandfiltre til drikkevand ikke altid klar over, hvorfor bruser vandfiltre er så vigtige. Den primære grund til at bruge filtreret vand er at sikre, at skadelige stoffer i vandforsyningen ikke ender i din krop. Drikke forurenet vand er ikke den eneste måde, at din krop bliver påvirket af vandforurening. Overbrusning i forurenet vand kan faktisk føre til større absorbering af skadelige stoffer end at drikke et glas fyldt med det samme vand.

Kemisk Absorption Via Skin

Når du tager et varmt brusebad, din porer ekspandere. Dette øger den hastighed, hvormed din hud absorbere stoffer i vand, som du brusebad. Hvis din bruser vand er fyldt med klor, bly og andre skadelige stoffer, vil disse stoffer finder vej ind i din krop gennem huden.

Indånding af farlige kemikalier

Vand forureninger også finde vej ind i din krop under brusere via damp, der er produceret, når varmt vand rammer luften. De syntetiske kemikalier i postevand fordampe hurtigere end vand, hvilket gør dampen farligere end selve vandet. Da vand kommer ud af brusehovedet, størstedelen af ​​kemikalier i vandet fordampe i luften, og vi indånder dem. Når kemikalier ind i kroppen via inhalation, de ramte blodstrømmen meget hurtigere end dem, der er forbrugt.

Magnetisk Vandfiltrering

Magnetisk vand filtrering indebærer passerer vand over eller gennem et magnetisk felt. I realiteten denne proces omarrangerer ioner. Uden den grundlæggende opdeling af ioner, der forekommer i vandet Ionizer (H2O til Oh- og HO) varig ændring ikke er mulig, selv om mange påstande er lavet af producenterne. Fritstående magnetiske enheder ikke filtrere eller ændre pH.

Omvendt osmose Water Filtration System

Kende fordele og ulemper ved omvendt osmose vand filtrering systemer, før du beslutter dig for at købe en. Selv omvendt osmose vand filtrering systemer er grundige, de kræver en masse af overskydende vand til at arbejde. Dette skyldes højtryksvand anvendes til at skylle ioner og udfældes fra filtrering membran. Hvis du bor i et område, der er udsat for drout eller hvis du er bekymret for vand bevarelse, en omvendt osmose vand filtrering system er nok ikke det bedste valg for dig. Omvendt osmose vand filtrering systemer oplever også problemer med bakterievækst. Fjernelse af denne vækst kan være dyrt.

Vandfiltre, der kommer med særlige vand filter kander eller der fastgøres til din vask er ofte alt hvad du behøver for at få lækker, sikkert vand.

Hvad sker der under Carbon Absorption

Aktivt kul er særdeles nyttig til oprensning både vand og luft. Normalt er det anvendes i meget fint pulver eller granuleret. Da det er et yderst porøst materiale, aktivt kul har særlig affinitet til organiske materialer, såsom opløsningsmidler, der anvendes i trykfarver og fælles belægninger. Når carbon partikel bliver mættet med forureningsstoffet, vil exit stream bevis en højere denne kontaminant. Det er den tid, at filteret vil blive erstattet, og / eller genaktiveres. Den affaldsstrøm kan normalt ikke afbrydes under denne regenerering, derfor to eller flere carbon senge er ofte designet ind i systemet

Kulfiltre

Aktivt kul filtre, der anvendes til at filtrere vand i dit hjem indeholder typisk enten granuleret aktivt kul (GAC) eller i pulverform blok kulstof. Carbon vandfiltre generelt har en højere kontaminantfjernelse ratio. To vigtige faktorer, der påvirker effektiviteten af ​​aktivt kul filtrering er mængden af ​​carbon i enheden, og mængden af ​​tid forureningerne tilbringer i kontakt med det. Jo mere kulstof, jo mere effektiv filtreringer system. Også den lavere strømningshastighed af vandet, jo mere tid, at forurenende stoffer vil være i kontakt med carbon, hvilket giver mere absorption kan finde sted.

Hvordan Redox behandling anvendes

Redox behandling kan anvendes i en række forbehandling, primær behandling og spildevandsapplikationer. Det er generelt anvendes i forbindelse med - eller i stedet for - granulat aktivkulfiltre. Det kan også anvendes til carbon blok eller inline-filtre. Redox behandling kan endda forlænge levetiden af ​​granuleret aktivt kul (GAC) samtidig beskytte kulstof seng mod begroning af bakterievækst.

Hvad skal du se efter i en Water Filtration System

Vand filtreringssystemer er vurderet baseret på størrelsen af ​​hullerne ved filtreringen skærme. Større huller lad i større forureninger, så mindre huller filtrerer mest effektivt. Vand filtreringssystemer kan give dig en "absolut" hul størrelse og en "nominel" hul størrelse. Absolute hulstørrelse er måling af den største hul i filteret. Den nominelle hul vurdering refererer til den gennemsnitlige hulstørrelse. Når du køber en vand filtreringssystem, være opmærksom på den absolutte hul kun størrelse. United States Environmental Protection Agency anbefaler en absolut af en mikron til det bedste niveau for filtrering.

Udskiftning vandfiltre

Afhængigt af metoden til vandfiltrering, du bruger, bør du udskifte dine filtre regelmæssigt. Normalt udskifte en stor bordplade eller under-tælleren filteret skal gøres hver sjette måned eller hver 750 gallon. Pitcher filtre skal udskiftes omkring hver måned. Prøv at udskifte dine filtre på en mindeværdig dag i måneden, din foretrukne nummer f.eks. Sæt kryds i kalenderen til at minde dig selv, når erstatter er nødvendig. Hold et lager af udskiftning vand filtre på hånden for at være sikker på at du ikke løber tør, når du har brug for dem!

Sådan Water Beluftning Works

Du har måske hørt om en proces, der kaldes "vand beluftning." Beluftning tillader flygtige forureninger skal brydes ned, når vandet er adskilt i små dråber i luften. Dette er mest almindeligt anvendt i vasken vandhane luftning tips. Vand ser boblende, når det forlader hanen. Imidlertid forureninger, der fjernes fra vand ved beluftning overføres til luft, hvor de kan være i stand til at udgøre en sundhedsfare. I større luftning udstyr, er frisk luft trækkes gennem spray, opsamles i en lagertank, repressurized, og derefter gennem et filter.

Rent vand er ikke altid bedst

Spare dig besværet med at søge efter en vand filtreringssystem, der helt skaffer din vand af alle tilføjelser. Selvom rent vand er afgørende for laboratorieforsøg, mineraler og ekstra oxygen i vand, er det, der giver det smag. I stedet for at insistere på helt rent vand, mål for vand, der indeholder mineralske niveauer, der er under EPA anbefalede grænser. Når dit drikkevand smager godt du vil være mere tilbøjelige til at forbruge dig reight kopper om dagen for optimal sundhed.

Grundlæggende om Ion Exchange

Næsten alle anerkendte husstand vand blødgøring eller vand filtreringssystem udstyr på markedet nu bruger det, der kaldes ionbytning princippet. Udstyr, der bruger dette princip indeholder et leje af fast kugle-lignende eller kornet blødgøring materiale gennem hvilken vandet strømmer. Da vandet bevæger sig gennem lejet af ionbyttermaterialet, er hårdheden mineraler fjernet, forlader vandet blødt og mere tilfredsstillende til husholdningsbrug.

Hvad vandfiltre Slet

Hvad mener vandfiltre fjerne, alligevel? På det meget grundlæggende niveau, vandfiltre fjerner snavs partikler fra jorden, samt rust, der kan komme fra rør. Dybere filtrering forekommer også. Vand behandles med kemikalier som klor til at dræbe bakterier. En god vand filter vil fjerne op til 99% af disse kemikalier, der forlader dit drikkevand næsten bakterie og kemisk-fri.

Realiseringen Drikkevand Safe

Måske er det første, vi tænker på, når vi overveje betydningen af ​​rent vand er at sikre det vand, vi drikker, er sikkert. Heldigvis er der mange metoder til at rense vores drikkevand. Drikkevand filtre kan knyttes til din vask vandhane. En anden mulighed er en under-sink filtreringssystem. Hele huset filtreringer systemer er dyrere, men giver den ekstra fordel af at filtrere urenheder fra alt det vand, der kommer ind i husstanden.

Om Sediment filtre

Sediment filtre fjerner faste partikler ud af vand ved at belaste det. Filtre Fiber sediment indeholder cellulose, rayon eller andet materiale spindes til et net med små porer. Suspenderet sediment fjernes som vand trykkræfter vand gennem tæt pakket fibre. Disse filtre kommer i forskellige størrelser og masker fra fin til grov, med den nedre micron vurdering være finere. Jo finere filter, jo flere partikler fanget og oftere filteret skal skiftes. Sediment filtre vil ikke fjerne forurenende stoffer, der er opløst i vandet, som bly, kviksølv, trihalomethaner eller andre organiske forbindelser.

MTBE Vand Filter

Spørg din vandsystem udbyder om methyl-tertiær-Buty Ether (MTBE) niveauer i dit vand, når du anmoder om dit årsrapport. MTBE er et mistænkt carcinogen, og en fælles kemikalie fundet det grundvand. Selv om dens bidrag til udviklingen af ​​kræft er ikke helt klart, har det vist sig at forårsage nyreskader hos dyr. MTBE kommer i drikkevand gennem utætte brændselsolietanke. Fordi MTBE efterlader en fejl smag og lugt i vand, selv ved meget små niveauer, er det let at opdage. Takket være MTBE vandfiltre, er det også nemt at beskytte dig mod MTBE, når du har bestemt sin tilstedeværelse i din vandforsyning.

Badesikkerhed og Camping

Lad ikke renheden af ​​udendørs få dig til at lade ned vagt, når det kommer til vand sikkerhed. Selv det klareste vand kan indeholde skadelige bakterier og patogener forårsaget af dyr og mennesker biprodukter. For at gøre udendørs vand sikkert at drikke, skal du bruge en bærbar vand filter eller bærbare vand purifier. Bærbare vandfiltre fjerne bakterier og protozoer, mens bærbare vand renseapparater fjerne virus også.

Udskiftning vandfiltre

For at holde dit vand filtreringssystem kører på sit optimale, ændre din vandfilter i overensstemmelse med producentens anvisninger. Din vandfilter brugsvejledning vil angive, om du har brug for at få en erstatning vandfilter baseret på mængden af ​​tid eller antal gallons filtreret. Dette skyldes efter en given mængde af filtrering, vil filterets porer bliver fyldt med sediment og vil gøre filteret ubrugelig. Hvis du ikke udskifter vandfilter patron, vil dit filter garanti ikke længere være bindende.

Bruger for ufiltrerede vand

Ufiltreret eller ubehandlet vand, der leveres til et hjem eller en virksomhed er benævnt "kilde vand." Væsentlige, betyder det, at vandet kommer fra "Source" af en brønd eller kommunale spildevandsanlæg. Normalt den bedste brug af kilde vand er udendørs. Vand din græsplæne er et godt eksempel. Haver kan også vandes med kilde vand, men du mit ønske om at teste det på mere følsomme planter som visse blomsterarter.

Smagen af ​​vand

Vi har alle oplevet tidspunkter, hvor vandet bare "smager ikke rigtigt." Ideelt set bør vand har ingen smag overhovedet. Eller, for den kræsne gane, kan rent vand har en let sødlig og frisk smag. Der kan være mange grunde til, at vand kan smage off, dog. Mængderne af naturligt forekommende mineraler og ikke-naturlige behandlinger med kemikalier kan ændre vandets smag. Vandfiltre handle for at fjerne disse smag ændring af elementer og returnere vandet til sin friske og klar smag.

Certified Water Filtration Systems

Sørg en vand filtreringssystem er certificeret, før du køber den. Du kan finde cerfication information på vandet filtreringssystem emballage. Certificerede vand filtrering systemer er blevet testet og godkendt af NSF International, Underwriters Laboratories Inc., eller Water Quality Association. Disse virksomheder placerer vand filtrering systemer i kategorier baseret på, hvor forurenende stoffer, de er bevist at filtrere. A "Gold Seal" af godkendelse på en vand filtreringssystem angiver, at Water Quality Association mener vandfiltrering system til at være af meget høj kvalitet. Du kan kontakte nogen af ​​disse tre certificering virksomheder til hjælp til at vælge en vand filtrering system, der vil arbejde for dig.

Top grunde til at vælge en aquasana Water Filtration System

Når du vælger en vand filtrering system, er det vigtigt at vælge en, der giver de størst mulige fordele for den bedst mulige pris. Der er flere grunde til, at aquasana vand filtre er den bedste tilgængelige valg. Et par af grundene aquasana gør den bedste vand filtre er:

Prisoverkommelighed - aquasana filtre er en billig løsning på problemet med forurening drikkevand. Du vil nyde en praktisk taget ubegrænset forsyning af rent og sikkert vand i dit hjem for mindre end ti centre per gallon.

Brugervenlighed - aquasana filtre er nemme at installere og betjene. Enhver af aquasana vand filtrering systemer kan installeres hurtigt og enkelt uden brug af specialværktøj eller ekspertise i VVS. Når det er installeret, har du adgang til sundt vand, hver gang du tænder for din vandhane. Vedligeholdelse er minimal. Du bliver bare nødt til at udskifte udskiftning vandfiltre gang hvert halve år.

Environmental Responsibility - Når du installerer en aquasana vand filter i dit hjem, er der ingen grund til at købe vand på flaske. Ved at sikre, at dit vand fra hanen er sikkert at drikke, du er i stand til at reducere din families brug af plastik vandflasker. Dette kan have en dybtgående og positiv indvirkning på miljøet.

Ydelse - Ingen system giver større filtrering fordele end dem, der tilbydes af aquasana vand filtre. Du vil nyde vand, der er fri for ubehagelig lugt, dårlig lugt, og en bred vifte af farlige kemikalier og andre farlige stoffer.

Forstå rolle klor i vandet Supply

Mange mennesker tror fejlagtigt, at klor kan umuligt være skadeligt, da det er godkendt til brug i vandforsyningen, som de statslige enheder, der regulerer den proces, hvor vandet er behandlet for det offentlige forbrug. Det er vigtigt for folk at forstå historien om vandrensning at sætte brugen af ​​klor i vandforsyningen i det rette perspektiv.

Under det 19. århundrede, hvor klor først blev almindeligt anvendt i vandbehandling, udbruddet af dødbringende vandbårne sygdomme var løbet løbsk. Folk ofte døde af sygdomme som kolera og tyfus, som blev transmitteret primært via vandforsyningen. Klor blev introduceret til vandforsyning som et middel til at sætte en stopper for udbredelsen af ​​disse dødelige sygdomme. I dag er disse typer af vandbårne sygdomme er stort set blevet indeholdt.

Selvom klor var den bedste mulighed for at stoppe spredningen af sygdomme i det 19. århundrede, er dette ikke længere tilfældet i dag. Klor er den billigste teknik til behandling af vand, men det er bestemt ikke den sundeste løsning. Siden det 19. århundrede har de sundhedsmæssige risici forbundet med klor forbrug og absorption blevet bredt kendt. Der er nu mange bedre måder at fjerne forurenende stoffer fra vandet, såsom via vandfiltre, men denne kemiske stadig bruges til at behandle offentlige vandforsyninger i hele USA og mange andre dele af verden.

Selvom det er vigtigt at drikke vand, som ikke indeholder skadelige bakterier, er det også vigtigt at tage skridt til at undgå at bruge vand forurenet med klor og andre farlige kemikalier. Klor tjener et formål i vandbehandling, og du kan nemt bruge en vand filtreringssystem til de-chlorinate vandet i dit hjem. Brug af vand filtre er den bedste løsning for at sikre, du altid er i stand til at nyde en sikker og sund vand til drikkevand, madlavning, og badning.

Sammenligning filtreret vand til destilleret vand

Selv om det er bedre at forbruge destilleret vand, end det er at drikke almindeligt postevand, er der en række grunde, filtreret vand foretrækkes til destilleret vand.

Når vandet destilleres, bliver demineraliseret. Dette er også tilfældet med vand, der er renset via en omvendt osmose-processen. Dette betyder, at den ikke længere indeholder spormineraler af selv calcium, magnesium og kalium. I modsætning til destillation, er vand filtrering systemer designet til at bortfiltrere forurenende stoffer, men ikke for at fjerne alle spor af mineraler, den menneskelige krop faktisk har brug for at blomstre.

Der er risici forbundet med udvidet indtagelse af destilleret vand. Når alle mineralerne fjernes fra vand, dets pH-niveauer ændres, og vandet bliver sur. Fordi vand naturligvis nødt til at være i balance, til destilleret vand forsøg gendanne sig til et ikke-surt angivet. Når vi forbruger vand, der er blevet de-mineraliseret, vil det faktisk leech mineraler fra vores kroppe for at forsøge at balancere sig selv. Forskning viser, at forbruget af demineraliseret vand over tid vil sandsynligvis føre til mineral mangel.

Vandfiltre, mens de er designet til at filtrere forurenende stoffer, ikke fjerne alle spor af naturlige mineraler. Når du drikker vand, der er filtreret, er du ikke forbrug af vand, der er blevet omdannet til en demineraliseret tilstand. Skadelige stoffer, der ikke bør være i vandet i første omgang er blevet fjernet, men de naturlige mineraler, der giver stoffet med meget af det liv der giver næringsværdi tilbage.

Hvordan at vælge den bedste Vand Filter

Hvis du drikker vand direkte fra vandhaner i dit hjem, er det en kendsgerning, at enhver vandfilter du vælger, vil være bedre end hvad du gør nu. Når du spiser lige postevand, er det sandsynligt, at du indtage en række stoffer, som er farlige for dit helbred. Selv et filter, der ikke effektivt fjerner en lang række farlige stoffer fra dit drikkevand sandsynligvis mindste holde dig fra forbrugende noget, der ikke er godt for dig.

Når du vælger blandt de forskellige typer af vand filtre, er det vigtigt at forstå, hvad det er, der adskiller de bedste vandfiltre fra dem, der er mindst effektive. Pitcher filtre, for eksempel, er ikke så effektive som vandhane filtersystemer. Hæld gennem pitcher systemer anvender aktivt kul filtre, der er i stand til effektivt at fjerne nogle skadelige stoffer fra vandet. Aquasana vandhane filtre kombinerer aktivt kul med andre filtrering metoder, hvilket giver dem mulighed for at fjerne mange forskellige typer af farlige stoffer fra din drikkevandsforsyning.

Hvis du bruger en kande filter, er du mindske den potentielle risiko for dit helbred er forbundet med indtagelse postevand. Men hvis du leder efter de maksimale fordele, som de bedste vandfiltre, får du meget bedre resultater med den eksklusive dobbelt filtrering teknologi en aquasana vandhane filter. Derudover aquasana filtre er meget billigere at bruge end de populære kande filtre. Når du installerer en vandhane filter, vil du nyde de filtrering fordele af en af ​​de bedste tilgængelige vandfiltre til en brøkdel af prisen for en filtrering enhed, der er langt mindre effektiv.

Forståelse Hvorfor vand filtre er nødvendige

Mange mennesker spørgsmålstegn ved præcis, hvorfor det er, at et vandfilter er nødvendig, da postevand behandles gennem renseanlæg, inden det pumpes ind i boliger til forbrug. Selv om det er rigtigt, at det vand, der kommer ud af vandhaner i dit hjem er blevet behandlet, er det en kendsgerning, at langt størstedelen af ​​vandforsyningen i USA er forurenet med potentielt skadelige kemikalier og andre farlige stoffer.

Klor er til stede i alles postevand. Klor alene kan udgøre en alvorlig sundhedsrisiko, hvis det indtages, og menes af mange at være bundet til en øget forekomst af fødselsdefekter, hjerte-karsygdomme og flere former for kræft. Fjernelse af klor fra dit drikkevand er grund nok til at berettige installere vandfiltre i alle hjem i landet.

Desværre klor er ikke det eneste problem med vandforsyningen USA. Mens forureninger kan variere fra region til region, faktum er, at der sandsynligvis vil være flere stoffer i vandet i dit hjem, der udgør en alvorlig sundhedsrisiko for dig og din familie. Forskning viser, at mere end 90 procent af vandsystemerne i USA er forurenet med spor af bly og mindst ti uorganiske kemikalier.

Den bedste måde at beskytte dig selv og din familie mod de skadelige virkninger af forurening vandforsyning er med vandfiltre. Har du din egen vandhane vand filtre er den bedste måde at sikre, at alle mulige forurenende fjernes fra dit hjem vandforsyning, før det forbruges af de mennesker, du elsker.

Frisk vand på vejen

Hvis du gør en masse RV rejse, er du nødt til at se på en vand filtrering system, der er designet specielt til autocampere. Fordi du ikke kan være sikker på, at kvaliteten af ​​vand ved hver af dine stoppesteder er sikker, vil en RV vand filtreringssystem sikre dit helbred, uanset hvor du går. Vand holdt i en RV vandtank kan vokse usikre bakterier og alger, og udvikle ubehagelige lugte. Filtrering din RV vand kan slippe af med disse problemer.

Ultraviolet stråling Water Filtration Systems

Brug en Ultraviolet stråling vand filtrering system til at beskytte dig selv mod skadelige bakterier som kolera, tyfus og salmonella samt pesticider og insekticider. Fordi disse vandfiltrering systemer bruger ultraviolet stråling i stedet for filtre, de er ikke teknisk filtre. De kan stadig lade i nogle skadelige elementer såsom cyster. Desuden vil hårdt vand oprustning i en ultraviolet system, spjæld filterets evne til effektivt at befri din vand af forurenende stoffer. Hvis du vælger en Ultraviolet stråling vand filtreringssystem, skal du sørge for at rengøre den regelmæssigt i henhold til producentens anvisninger.

Vanddestillationssystemerne filtrering Systems

Destillation, også kaldet demineralisering, er en god metode til vandfiltrering, hvis du er bekymret for mange mineraler i dit vand. Destillation vandfiltreringsproces systemer fungerer ved at opvarme vandet, indtil det bliver damp. Mineralerne i vandet ikke er i stand til at destillere og er efterladt. Dampen overføres derefter til et andet område og afkøles, indtil det er flydende. Mange mennesker kan ikke lide smagen af ​​destilleret vand, klager over, at den har en "flad" smag.

Destillation er ineffektiv til at komme af herbicider og pesticider. Imidlertid kører vandet gennem et filter, der er rettet mod disse kemikalier før destillering vil tage sig af dette problem.

Effektiviteten af ​​Carbon Absorption I vandfiltre

Halogeneddikesyre syrer (Haas) er desinfektion biprodukter, der hidrører fra chlorering af naturligt organisk materiale i drikkevand. Der har været bekymring over mulige kræftfremkaldende virkninger af HAAS. Undersøgelser er blevet udført for at undersøge stabiliteten og bionedbrydning af HAAS i nærvær af biologisk aktivt carbon (BAC), såsom den type der findes i vand filtre. BAC fjernes effektivt milligram pr liter niveau HAAS, der var blevet forhøjet i dechlorinated drikkevand. Desuden granuleret aktivt kul (GAC) fjernede også Haas, gennem en kombination af carbon absorption og bionedbrydning.

Hvad "Redox" Gør til din vandforsyning

Redox er en forkortet form af "oxidation-reduktion", en proces, der anvendes til behandling af forurenet vand. I denne proces, granuleret kobber og zink-baserede legeringer skabe en elektrokemisk reaktion. Elektroner overføres mellem molekyler, og nye elementer er skabt. Nogle skadelige stoffer som klor ændres til uskadelige komponenter og transporteres sikkert gennem vandforsyningen.

Sådan ionbytning Works

Ionbyttermaterialet (normalt perler eller granulat af harpiks) består af permanente uopløselige anioner, holdt elektrisk neutral ved udskiftelige natriumkationer. Hårdt vand fyldt med calcium- og magnesiumioner ind i bytningssøjle, også kendt som "bed". Som det strømmer gennem, er magnesium og calcium kationer i vandet henledes på anioner af ionbytteren. Resultatet er, at harmløse natriumioner erstatte hårdhedsioner.

At vælge en bærbar Vand Filter

Den bedste bærbare vand filter vil være let, nem at bruge og rengøre, holdbare og effektive. Kig efter følgende karakteristika, når du køber en bærbar vand filter:

1. Keramiske cartriges er langtidsholdbare og effektive. De er også lette at rengøre, mens camping eller vandreture.

2. En lav pumpe kraft vurdering lader dig vide, at den bærbare vand filter er let at pumpe.

3. En .2-micron "absolut" porestørrelse vil sikre, at alle farlige giftstoffer fanges.

Vedligeholdelse af din båd Water Filtration System

Når du tager en længere tur på din båd, skal du sørge for, at din vandforsyning er rigelig og sikker. Ferskvand gemt i en båd tank bør behandles med en klor løsning til at forhindre patogen vækst. Fordi klor kan efterlade en ubehagelig smag og forårsage sundhedsmæssige problemer i nogle børn og folk med sarte immunforsvar, bruge en bærbar vand filter til behandling af vand holdes i din båds vandtank før drikker. Dette vil sikre, at dit drikkevand holder dig sund under dit bådtur.

Bærbare Water Filter Scams

Pas på vand filter sælgere på RV shows, der tilbyder at teste din bærbare vand filter for forurenende stoffer ved at droppe kemikalier i dit vand. Sælgeren i denne fidus, vil fortælle dig, at kemikaliet er specielt designet til at adskille forurenende stoffer fra vandet til at vise dig filth i dit vand. Den kemiske anvendes i denne fælles bedrageri skaber den samme indflydelse på alle typer af vand.

Også vogte os for bærbare vand filter sælgere, der hævder, at deres bærbare vand filter vil slippe af med alt i dit vand. Intet vand filter kan foretage alt. Heldigvis størstedelen af ​​os vand er sikkert at drikke, så en generel carbon bærbar vand filter er tilstrækkelig.