Vand Filter: sundhedsmæssige fordele filtreret vand Tips

Vand til Wellness: kvalitet og kvantitet er vigtige

Hvis du ønsker at leve et langt og sundt liv, er det vigtigt at indtage en tilstrækkelig mængde sikre og sunde vand. Når vi ikke får nok vand, eller det vand, vi tager i er forurenet, vores krop ikke er i stand til at fungere effektivt. Den menneskelige krop består primært af vand, og skal have vand for at overleve og trives.

Vand er den mest grundlæggende substans vores krop har brug for at fungere. Det er umuligt at virkelig være ved godt helbred uden at få nok vand. De fleste mennesker ikke forbruge nær så meget vand som deres krop virkelig har brug for, og mange mennesker eksisterer i en konstant tilstand af en vis grad af dehydrering.

Selv personer, der indtager nok vand ofte sætter deres helbred på spil ved at indtage den forkerte slags vand. Ufiltreret vand er forurenet med klor, flygtige organiske forbindelser, bly og andre potentielt skadelige stoffer. Drikke forurenet vand er farligt, og helt sikkert forhindrer folk i at kunne nyde de sundhedsmæssige fordele af vand.

Når det kommer til drikkevand til wellness, det er helt sikkert lige så vigtigt at overveje kvaliteten af ​​det vand, man indtager, da det er at sørge for en er at få en tilstrækkelig mængde af livsbevarende væske. Den bedste måde at sikre din krop er i stand til at fungere på højeste kapacitet er at drikke en tilstrækkelig mængde grundigt filtreret vand hver dag. Du vil bo hydreret og vil ikke have at bekymre sig om at indtage forurenet vand, der kan være skadelige for dit helbred.

Forbedre din huds udseende med filtreret vand

En af de vigtigste klare hud tips alle bør observere angår anvendelsen af ​​filtreret vand i hudpleje. Når du vasker din hud med ufiltreret vand fra hanen, er du faktisk forringe udseendet af din hud i stedet for at forbedre den. Når du bruge lang tid i en swimmingpool, bliver din hud meget tør og rynket. Hvad mange mennesker ikke indser er, at vand fra hanen, de bruger til at vaske deres hud vil sandsynligvis have endnu mere klor end swimmingpool vand.

Vask dit ansigt, og resten af ​​kroppen, med chlorerede vand kan have en meget udtørrende virkning på din hud. Gentagen udsættelse for chlorerede vand forårsager hud bliver meget tør og skællet, og kan føre til problemer med tilstoppede porer og acne. Derudover klor får din hud til at miste sin elasticitet, hvilket fører til en tidlig debut af fine linje og rynker, der kan berøve dig din ungdommelige udseende.

Når du starter vask dit ansigt med filtreret vand, vil du hurtigt indse dette er den mest værdifulde af alle klare hud tips. Inden for blot et par uger for at bruge de-chlorerede vand til at vaske din hud, vil du bemærke, at din teint er klarere og din hud er blødere end nogensinde før.

Betydningen af ​​vand i korrekt ernæring

De fleste mennesker ved, at drikke en tilstrækkelig mængde af sikre og sunde vand er afgørende for et godt helbred. Men mange mennesker ikke forstår bare, hvorfor det er, at vand er en så vigtig del af sundhed og wellness. De sundhedsmæssige fordele ved vand røre næsten alle aspekter af menneskers liv.

Mens de fleste mennesker forstår, at vand er nødvendig for at undgå dehydrering, de ikke ofte realisere de vigtige rolle vand spiller i korrekt ernæring og vægtkontrol. Uden vand kan det menneskelige legeme ikke optage næringsstoffer. Ligegyldigt hvilke fødevarer du spiser eller hvor mange kosttilskud du tager, kan din krop ikke optage næringsstoffer i en tilstand af dehydrering.

Hvis du er dehydreret, vil din krop stadig absorbere kalorier fra de fødevarer, du spiser, men vil indsamle ingen næringsværdi fra det. En person, der konsekvent ikke forbruger en tilstrækkelig mængde vand kan finde sig selv overfor vægtøgning og fejlernæring samtidig.

Hvis din krop ikke får de næringsstoffer, den har brug for, vil det give sult signaler til din hjerne. Hvis du ikke drikker nok vand, vil din hjerne aldrig få det budskab, at det er fuld, udløser en ond cirkel af overspisning uden næring, der kan føre til alvorlige helbredsproblemer og ekstrem fedme.

Undgå bly eksponering med drikkevand filtre

En af de største sundhedsmæssige risici forbundet med at drikke ufiltreret vand er, at bly eksponering. Selvom postevand end indtaster dit hus behandles, faktum er, at det nemt kan hente spor af bly, når den bevæger fra vandet behandlingsvirksomhed til dit hjem. Mange VVS-rør er foret med bly eller holdes sammen med bly baseret loddemetal. Selv vand, der er bly fri, når den forlader rensningsanlægget kan meget vel være forurenet med dette farlige stof på det tidspunkt, det kommer ud af vandhaner i dit hjem.

Mens drikkevand, der indeholder bly er ikke sundt for nogen, det er særlig farligt for små børn. Når børn seks og derunder er udsat for bly gennem vandforsyningen, de oplever og forhøjet risiko for at udvikle en bred vifte af alvorlige sundhedsproblemer. Udsættelse for store mængder bly er bundet til indlæringsvanskeligheder, adfærdsvanskeligheder, hørenedsættelse, og selv hæmmet vækst hos børn.

Den bedste måde at sikre, at dine børn ikke i fare for at udvikle helbredsproblemer relateret til indtagelse spidsen gennem drikkevandet er at installere drikkevand filtre i dit hjem. Uanset om du installere individuelle vandhane filtre eller hver vask, eller du lægger i et helt hus vand rensningssystem, vil du tage et vigtigt skridt i retning af at beskytte hvert medlem af din familie fra de potentielt skadelige virkninger af eksponering for bly det i vandforsyningen .

Virkningen af ​​vandforbrug på energiniveauer

Når du tænker om betydningen af ​​drikkevand til wellness, en af ​​de mest basics overvejelser er virkningen af ​​vandforbruget på energi niveauer. Det menneskelige legeme skal have en tilstrækkelig mængde vand for at producere energi. Hvis en persons krop væskestande falde med fem procent, den enkelte er sandsynligvis opleve en nedgang i energi på op til 30 procent.

Det er svært at opretholde selv en grundlæggende energiniveau uden at drikke en tilstrækkelig mængde vand. Folk, der bor i en konstant tilstand af selv mindre dehydrering ofte lider meget lavt energi niveau og kronisk udmattelse. Den bedste måde at opretholde energi niveauer du har brug for at gå om de daglige aktiviteter i livet er at forbruge en tilstrækkelig mængde sikre og sunde vand.

Mange mennesker, der er dehydreret ikke engang klar over, at deres organer ikke er ordentligt hydreret. Uanset om du er tørstig eller ej, er det vigtigt at følge de anbefalede retningslinjer for at drikke mindst 8-12 glas vand hver dag for at forblive hydreret og til at holde din energi niveauer, hvor de burde være.

Båndet mellem vandkvalitet og Vægttab

Hvis du er interesseret i at tabe, vil enhver diæt program, du vælger anbefaler at øge din vandforbrug. Vand er meget vigtigt at vægttab for en række forskellige årsager. For eksempel kan forbruge en tilstrækkelig mængde vand undertrykke ens appetit og fremskynde stofskiftet. Vand kvalitet spiller også en vigtig rolle i vægttab.

Der er en direkte sammenhæng mellem vandkvalitet og vægttab. Leveren spiller en vigtig rolle i en persons evne til at tabe. Leveren spiller en vigtig rolle til at metabolisere fedt til energi. Leveren arbejder også sammen med nyrerne til at fjerne giftstoffer fra kroppen. Når en person bruger forurenet vand, skal leveren bruger det meste af sin energi fjerne giftstoffer stedet for at brænde fedt.

Resultatet er naturligvis, at fedtet forbliver som lagret fedt snarere end at blive brændt ud for vægttab. Når du forsøger at tabe sig, er det absolut en god idé at installere en drikkevand filter. Du vil nyde de sundhedsmæssige fordele af vand, der er fri for forurening, og du vil give dit stofskifte en bedre chance for at hjælpe din krop fjerne lagret fedt.

Sådan nyde sundt vand på farten

Når du installerer en aquasana vand filtreringssystem derhjemme, vil du være i stand til at nyde en næsten ubegrænset forsyning af sikre og sunde vand. Når du har vænnet sig til både smag og sundhedsmæssige fordele ved filtreret vand, drikkevand på farten kan blive problematisk. Efter alt, behøver du ikke ønsker at forbruge forurenet vand, bare fordi du ikke er hjemme.

Aquasana renhed Sport Bottle Filter tilbud og fremragende løsning for forbrugere, der ønsker at sikre, at de altid er i stand til at nyde sundt vand, uanset hvor de er, eller hvad de laver. Du skal blot medbringe din Renhed Sport flaske med dig, og du vil være i stand til at være sikker på, at du nemt kan få rent, filtreret vand fra ethvert sted, hvor vand fra hanen er til rådighed. Det er den perfekte løsning til vand filtrering på dit kontor, af boliger for dine venner, i indkøbscentret, på gym, og i ethvert andet sted, hvor vand fra hanen er til rådighed.

Renheden Sport Bottle benytter en intern vandfilter patron for at fjerne forurenende stoffer fra postevand, så snart du placerer den i flasken. Du vil modtage tre filterpatroner med din flaske, og du kan bestille udskiftninger fra aquasana til overkommelige, fabrikken direkte priser. Hver patron har kapacitet til at fjerne chlor, bly og andre kemiske forureninger fra op til 40 liter ledningsvand i en 60 dages periode.