Vand Filter: bordplade vandfiltre Tips

Den lette hane vandfiltre

End-of-vandhane vand filtre er nemme at installere og en effektiv måde at få rent drikkevand og madlavning vand. De fleste af disse vandhane vand filtre kan filtrere op til 100 gallon, før de skal udskiftes. Hvis du ikke har lyst til at tælle gallon, kan du roligt udskifte dine filtre hver tredje måned eller deromkring. De fleste systemer er relativt billige og let findes i husholdningsartikler butikker.

Dual Filter Medier: to filtre i ét system

Hvis du bruger en bordplade vand filtreringssystem, den ene med en dobbelt filter medier er dobbelt effektivt! Den dobbelte filtermateriale består af en KDF55 filter og en GAC filter. Den KDF55 filter fjerner bly, kviksølv, jern og andre tungmetaller, klor, hydrogensulfid, samt enhver svovl smag og lugt. Den aktivt kulfilter (GAC) fjerner flygtige organiske kemikalier, pesticider og herbicider, trihalomethan forbindelser, radon, industrielle opløsningsmidler, benzen og hundredvis af andre menneskeskabte kemikalier i vand fra hanen.

Hvilken type Filtration System Er din familie brug for?

Mængden af ​​vand din familie bruger er den bedste indikator for, hvad der vil være den, der passer til dine behov. Du husstand kan være tilfreds med blot en vandhane filtreringssystem eller en kande med indbygget filter. Husholdninger, der bruger en masse vand, eller som har børn, ældre eller personer med helbredsproblemer kan ønske at anvende en hel-house filtrering system, så selv de brusere og bade giver rent vand.

Rengøring Countertop Vand Filter

Ændring filtrene i køkkenbordet vand filter er ikke det eneste skridt du skal tage for at holde din filtreringer systemet i god stand. Rengøring af enheden selv er også bydende nødvendigt. Sørg for at tørre det ned, som det får beskidte med regelmæssig brug. Vær meget opmærksom på dyserne og tude, hvor vandet kommer ud. Dette vil forlænge levetiden på din enhed samt holde dit vand frisk.

Clear Vand kan Classy!

De fleste vandhane filtersare designet til brugervenlighed. Mange også tage hensyn til indretningen af ​​dit køkken. Flere og flere vandhane filter virksomheder er begyndt at indarbejde stilfuldt design for deres filtreringssystemer. Nogle har en metallisk farve, der matcher pænt med stålvaske. Andre er en underspillet creme farve, Disse blend pænt med de fleste køkkenmaskiner og design. Det er en lille touch, men det gør en forskel!

Overvejer en vandhane Vand Filter

For let filtrering vand, kan du overveje at købe en vandhane vand filter system. Mange enheder giver dobbelt filtrering patron. Dette giver en bedre fjernelse af forurenende stoffer. Mange modeller er også utrolig nemt at installere, og giver op til 30 gallon i timen. Når man tænker på, hvor ofte du og din familie brug vand fra vasken, kan en vandhane filtrering system som dette være din bedste løsning!

Bordplade Vand Filter Basics

Ved hjælp af en bordplade vand filter er en bekvem måde at få rent vand i dit køkken. Enheden er fritstående og hviler i nærheden af ​​vasken. De fleste af de bordplade filtre er kun omkring en meter høj. Nogle modeller har en krom tud, hvorfra vandet pumpes. Andre faktisk omdirigere vandforsyningen til din vandhane. Dette eliminerer Filtreret vand ført tilbage til din vandhane med speciel vandhane omstilling. Dette fjerner enhver vand spill på dine tællere.