Vampire Costume Mønstre

Vampire Costume Mønstre


For dem, der vil sy en klassisk kostume, er let tilgængelige vampyr kostume mønstre. De fleste af dem kredser standard høj krave Dracula kappe, men der er nogle forskelle. Hvis du gør kostume, kan du tilføje dine egne ændringer vamp det op.

Vampire Chic Mønstre

Den øverste syning mønster selskaber som Butterick, McCalls og enkelhed, alle tilbyder noget i vejen for vampyr kostumer, selvom du måske ikke være i stand til at få adgang til hele samlingen året rundt.

Butterick har en "vampiress" mønster, der er parret med en "Miss Maid" French maid kostume. Begge er sexet. Dette er en old-school kvindelig vampyr kostume med en off-the-skulder kjole i lange, ujævne ærmer og en lang nederdel i en ujævn kant, som du kan skære godt op til låret. For mandlige vampyrer, kan du få en Dracula kostume til voksne eller børn. Mønstret indeholder stykker til den lange, foret kappe med butterfly, en løs vest og koniske bukser.

McCall s har en mere avanceret mænds vampyr kostume mønster. Det omfatter en kappe, jabot, vest og skjorte for et 18. århundrede look. I stedet for at holde sig til den standard sort og rød, skal du vælge en broderet stof til vesten og omfatter farver som lilla (hvis det er Dracula, han er en optælling, efter alle).

Enkelhed er vampyr kostume er også kun for mænd. Den leveres med en række mønstre for andre kostumer. Dens kappe er kortere og i stedet for en vest, kostumet er udstyret med en høj vinge.

Fra Dracula til moderne Vampire Looks

Bortset fra små børn, de fleste mennesker, der ønsker vampyr kostume mønstre i disse dage ønsker at gå efter noget lidt mere skræmmende eller sexet. Vampyrer i Tusmørke eller True Blood serien ikke har tendens til at bære markante kostumer. Selv mange af de vampyrer på Buffy the Vampire Slayer har ikke en specifik look, med nogle få undtagelser. Hvis du ønskede at være den vanvittige kvindelige vampyr Drusilla, for eksempel, kan du bruge et kostume mønster for en grundlæggende imperium-taljeret kjole fra det 18. århundrede og kombinere det med langt brunt hår og vampyr makeup. Drusilla virker bedst parret med en Spike. Hvis du ikke kan finde en lang sort frakke at skelne Spike, et mønster for en Matrix frakke vil gøre lige så godt.

Mange professionelle syersker og Cosplay misbrugere vil sende deres mønstre online efter en begivenhed. Et kostume elsker bogført billeder og instruktioner til oprettelse af en Lucy Westenra kostume på Threads magasin site. Hun brugte en vintage hvid brudekjole og gjort en udførlige medaljon. Mange stykker blev syet fra forskellige mønstre, hun havde på hånden. Dette er en nyttig note for enhver vordende vampyr. Hvis du har et bestemt udseende i tankerne, ikke begrænse dig selv til jagt kun et mønster. Du kan normalt trække det sammen med stumper og stykker.

Endvidere "rigtige" vampyrer ikke bære noget standardiseret! Det er sagt, en meget almindelig look, især for kvindelige vampyrer, er en gotisk viktoriansk eller endda renæssance look. Du kan tilføje funktioner såsom en høj krave eller kappe kan adskille dig selv ud over det krævede hvid makeup og sort-foret øjne. Grundlæggende cape mønstre er nemme at finde gratis eller til en lav pris. Kunden har manifest har nogle instruktioner til at gøre simple kapper. Hvis du bare vil den høje krave, behøver du ikke engang behøver et mønster. Du kan bare spore et design på karton, klippe det ud og derefter dække det i stoffet efter eget valg. Vær dog opmærksom på, at en fuld kappe kræver en masse stof til at have et tilfredsstillende swish og ligge pænt, så mens det kan være enkel, er det ikke nødvendigvis en billig vare, især hvis du ønsker at line det i en kontrastfarve.

Nogle afsluttende tips

Endelig være opmærksom på, at mange vampyr kostumer er enten nødlidende eller blod-sprøjtede. Hvis dette er det udseende, du ønsker at have, kan du foretrækker at købe hovedparten af ​​dit kostume fra sparsommelighed butikker og stykke det sammen på den måde, som anvendelsen af ​​blod normalt vil plette permanent. Tilføj makeup af dit valg og hugtænder, hvis du kan lide, og gå til byen!