Valg Holistiske Tillæg for Cats

Valg Holistiske Tillæg for Cats


Vores bopæl kat ekspert, Wendy Nan Rees, giver råd om katte og holistisk kosttilskud.

Valg Holistiske Tillæg for Cats

Jeg havde for nylig Russell Louie af optimale valg på min radio show, og vi talte om, hvordan man vælger gode holistiske kosttilskud til katte. I stedet for at tale om specifikke produkter, vi fokuseret på det overordnede koncept for holistics. Jeg var så rørt over det, Russell Louie havde at sige, at jeg følte, jeg kunne ikke lade mine læsere på LoveToKnow glip af denne meget vigtige og interessante oplysninger.

Identifikation Ægte Holistic Cat Kosttilskud

"Holistisk" betyder at behandle hele kroppen og ikke kun et bestemt symptom eller sygdom. For eksempel har mange mennesker tager glucosamin, chondroitin sulfat eller MSM kosttilskud for gigt. Men ville man ikke tage det samme tillæg for fordøjelsesproblemer. Man ville nok tage en fordøjelsesfremmende enzym supplement, ikke? Så er disse individuelle kosttilskud simpelthen behandle symptomerne og ikke hele kroppen. Efter min mening, det er ikke holistisk

Der er mange kosttilskud til katte på markedet i dag, der lover at lindre kløende hud allergier, angst og andre symptomer på dårligt helbred. Desværre er de fleste af de produkter, der markedsføres som "holistisk" ikke holistisk. Bare fordi et tillæg er lavet af "alle naturlige ingredienser" betyder ikke, det vil virke på kattens krop på en holistisk måde. Ifølge Louie, "Mange produkter er fremstillet af en proprietær udvinding proces, der bare tager de aktive ingredienser. Mens dette giver en meget stærk terapeutisk supplement, der giver øjeblikkelige resultater, kan den samlede virkning på kroppen være en undertrykkelse af symptomer og en yderligere uligevægt af kroppen ".

Så hvordan kan du fortælle en virkelig holistisk kat supplement fra en, der er ikke? Ifølge Russell Louie, "Du skal sammenligne, hvad et supplement siger det kan gøre for at de faktiske resultater. Jeg har set en masse af de såkaldte holistiske produkter kommer og går. De har simpelthen ikke stå sin prøve af tid eller nærmere undersøgelse. Så hvis en supplement synes at arbejde, baseret på min helhedsoplevelse, jeg tage det næste skridt og evaluere det baseret på videnskab. Jeg har en geofysisk ingeniøruddannelse og min kone har en biologi grad. Vi læser alle producentens markedsføringsmateriale og forskning og sammenligne dette til vores egen viden base at se, om produktet er virkelig holistisk ".

Evalueringsprocessen

Ifølge Louie, "Først og fremmest er det nødvendigt at få næring fra hele fødevarer og hele fødevarer som naturen har tiltænkt. Jeg leder efter et produkt, der har ingredienser indfødte til en kats kost. Jeg føler, at det at give en eksotisk urt fra Amazonas jungle eller et uddrag af en tropisk frugt til at fastsætte et symptom er simpelthen Selvom det kan være nødvendig på kort sigt ved hjælp af et naturligt produkt i et traditionelt måde., man stadig behandle symptomerne og har indført muligheden for bivirkninger og yderligere ubalance i kroppen fra fremmede stoffer et dyr normalt ikke ville få i naturen ".

Louie yderligere rådgiver, "Hvis en kat supplement er virkelig en hel fødevareprodukt, jeg kigge efter andre fordele, der opnås i hele kroppen efter brug af tillæg for en periode, undtagen fjernelse af specifikke symptomer. For eksempel, hvis kattens hele krop er virkelig ramt, er kattens hud og pels ser bedre? Er dyret har mere energi og fleksibilitet og har sine følelser blevet faldet til ro? En hel fødevareprodukt skal hjælpe alle tre betingelser, og ikke at afhjælpes ved tre separate kosttilskud " .

Lær mere

Der er simpelthen ikke tid nok i en to minutters tip til fuldt ud at dække fordelene ved holistiske kosttilskud til vores katte, men du kan få adgang Russell Louie er 55 + års holistisk visdom ved at besøge hans hjemmeside på OptimumChoices.com.

"Husk dyrene i dit liv er ikke bare dine kæledyr, de er dine venner" WNR

Tidligere Tips

  • Hvorfor Do Cats Purr
  • Skjule Steder til Katte
  • Lyme sygdom og katte