Valg Hair Removal Metode: Laser Epilering, Bioepilation eller photoepilation?

Valg Hair Removal Metode: Laser Epilering, Bioepilation eller photoepilation?
Sommeren er lige rundt om hjørnet, og det er på høje tid at tænke på hårfjerning. Nøglen til en glat hud opholder hårfri er epilering. Der er tre hovedgrupper af epilering: laser epilering, bioepilation (Voks) og photoepilation. Hver af dem er effektive til uønsket hårfjerning, men på samme tid hver har sine bivirkninger og kontraindikationer. Denne artikel vil hjælpe dig med at vælge den epilering metode, som passer dig bedst.

Fordele og ulemper ved Laser Hair Removal

Laser er meget udbredt i at fjerne uønsket hår, men kun én procedure ville ikke befri dig for dem for evigt. For at gøre din hud glat og silkeblød i lang tid, du har brug for 5 til 10 procedurer lavet med én måneds interval. Laser ray ødelægger kun aktivt voksende hår pærer, men der er masser af andre hår pærer under huden. Derfor er du nødt til at vente, indtil alle dem vokse og først derefter fjerne dem. I sidste ende kan det være nødvendigt 6 til 10 måneder for at fjerne alle disse hår. Laser epilering bruges til at fjerne hår fra alle dele af kroppen, selv ansigt og hals. Det er også muligt at korrigere pande form ved hjælp af laser. Der er en ulempe selvom: laser epilering kan ikke fjerne grå og lyse hår.

Hvad er photoepilation

Et alternativ til laser epilering er photoepilation - en hårfjerning metode ved hjælp af intensive lysstråler. Den største fordel af photoepilation er, at det fjerner hår af alle typer og farver fra alle hudtyper. Men du vil også nødt til at gøre flere procedurer - den nødvendige frekvens afhænger af kroppens område, som forskellige områder af kroppen har forskellige hårvækst cyklusser. I gennemsnit 3 til 6 procedurer er nok.

Kontraindikationer for Laser Epilering og photoepilation

Både laser epilering og photoepilation har følgende kontraindikationer:

  • hudsygdomme,
  • åreknuder,
  • alvorlig iskæmisk hjertesygdom,
  • alvorlig hypertension,
  • akutte herpes former,
  • forskellige infektioner.

Patienter, der lider af en af ​​de anførte sygdomme anbefales at bruge bioepilation eller voksning.

Hvad er Bioepilation

Bioepilation er et andet ord for voksning. Det er en hårfjerning metode, der kun har en midlertidig effekt. Det hjælper at slippe af med selv de tyndeste og fluffy hår, som ikke kan ødelægges af laser. Selv om de vil vokse igen i en uge eller to, men hvis du bruger denne metode regelmæssigt, det er ganske effektiv, da det gør det hår tynde ud og ser mindre mærkbar. Desværre er denne hårfjerning metode er ganske smertefuld og kan nogle gange føre til indgroede hår.