Valg Grøn Begravelse

Valg Grøn Begravelse
Grøn begravelse ekspert Elizabeth Fournier på arbejde.

Som folk er blevet mere bevidste om deres indvirkning på planeten, mere vælger grønne nedgravning muligheder for sig selv og dem, de elsker. Men mange, der er interesserede i at planlægge en jord-venlige begravelse har ingen idé om hvor du skal begynde. Heldigvis er der ressourcer til rådighed, der vil vise dig, hvordan du starter din planlægningsproces. En sådan kilde er grøn begravelse ekspert og bedemand Elizabeth Fournier. Se hvilke råd, hun har at byde på følgende interview.

Valg Grøn Begravelse

Hvorfor er grønne begravelser så populært?

Jeg har fundet, at forskellige former for naturlige nedgravning muligheder er stadig mere populære på grund af en kollektiv øget bevidsthed. Folk er ikke interesseret så meget i, hvordan de vil blive husket, men snarere, hvordan de kan fortsætte med at give tilbage. Selv i death.Green begravelser er naturligvis miljøvenlige og en mere naturlig vej at gå. De tilbyder en smart måde at beskytte og bevare naturlige landskab. Denne metode til disposition giver et levested for indfødte planter, dyreliv og fugle til at leve og blomstre. Jeg taler med folk ganske lidt om dette emne. Kommentaren jeg hele tiden hører, er ønsket om at få et træ plantet over eller ved siden af ​​den begravelse sted, hvor denne person vil blive begravet. Deres krop ville så befrugte træet, og de finder, at tanken opmuntrende.

Hvad er de vigtigste komponenter i en grøn begravelse?

I de mest sædvanlige forstand, en grøn begravelse: en person er begravet i en beholder, der kan nedbrydes, sammen med deres rester, og vende tilbage til jordens jord. Dette kan opnås ved at blive stedt til hvile i din foretrukne dyne eller ark, eller i en bestemt type kiste. Earth venlige skrin er lavet ud af en række forskellige materialer: træ, bambus, bananblade, selv pilegrene. Absolut ingen metaller, plast, pletter, lak eller olier kan anvendes i disse caskets.Also, grøn nedgravning er nedgravning, der kan finde sted uden anvendelse af formaldehyd-baserede balsamering og konkrete nedgravning hvælvinger. Det er fundamentalt den måde de fleste af menneskeheden har plejet sin døde siden begyndelsen af ​​tid. Det skal bemærkes, at grøn nedgravning også kan anvendes til at lette økologisk restaurering og bevaring landskab niveau.

Planlægning en Jord-Friendly Begravelse

Hvilke ting bør overvejes til en jord-venlige begravelse?

Hvis du ønsker at være mere miljøvenlige, tænke mindre ekstravagant. I stedet for friske-afskårne blomster, skal du vælge en plante, der kan genplantes. Bæredygtighed, synes det, kan praktiseres i alle aspekter af ens liv - herunder dødsfald. Må huske på - begrebet grøn begravelse er ikke en ny idé. Det er den ældste og mest naturlige form for begravelse. Og tilbage i dag, kroppen var altid holdes hjemme.

Et hjem begravelse kan omfatte en mindegudstjeneste, wake, visning eller en kombination af de tre. Det er også en intim oplevelse: venner eller familiemedlemmer kan hjælpe vask og klæde kroppen, bygge eller dekorere en kiste, planlægge en mindegudstjeneste eller ledsage den afdøde til gravpladsen eller krematorium.

Hvilke tip kan du tilbyde for at planlægge denne type begravelse?

Når familier kommer til at se mig om plukke ud en urne for deres elskede ens cremains, jeg først foreslå, at de tager et kig omkring deres hjem, og se om de har noget, som den afdøde elskede, eller noget, der ville repræsentere dem. Hvis ikke, har de et familiemedlem eller en ven, der ville være komfortable gør en urne?

Jeg opfordre stærkt at tage det til et individuelt niveau. En grøn begravelse kan virkelig være en DIY projekt. Har alle blive involveret. Jeg elsker tanken om personalisering. Maling eller tegne på nedgravning apparat med en ikke-toksisk gennemføre. Bury din elskede på din egen jord, hvis statslige og amtslige regler tillader. Og overveje at forlade en levende markør. Det betyder at plante hjemmehørende træer, buske og blomster på eller nær graven.

Hvilke regler bør overvejes?

For at finde specifikke love om grøn begravelse i din tilstand, kan du kontakte de relevante myndigheder. Politikken varierer og er ikke ensartet i hele USA eller andre lande.

Lokalisering af en Funeral Home

Er mere begravelse hjem og kirkegårde konvertering til grønne begravelser?

Overensstemmelse med sandheden, begravelse hjem er lidt pistol-genert når det kommer til at gå grøn af mange årsager. Tendensen er nye og nogle begravelse udbydere er ikke uddannet på de regler og forskrifter. Ansvaret for fortaler for denne type begravelse er ikke altid omfavnede af frygt for økonomisk tab. Begravelse hjem er ganske konservative i at gøre forandring. Nogle familier beder ikke om grønne muligheder, derfor nogle udbydere er ikke klar over, der er et behov. På og ... Jeg tror, ​​at i sidste ende, vil begravelse hjem og kirkegårde give offentligheden, hvad de ønsker. Efter alt, vi er i denne forretning for at hjælpe folk alligevel kan vi i denne meget vanskelige periode af deres liv

Hvordan kan en jord-venlige begravelse hjem placeres?

Internettet er en stor ressource. Da økonomien dræn og arbejdsløsheden stiger, vil flere mennesker søge grønne løsninger, og flere begravelse hjem vil indse betydningen af ​​at blive jord-venlige. Mit håb er naturligvis, er, at åbenhed over for naturlige begravelse er lavet til mere end økonomiske årsager.

Hvad er nogle tendenser i det grønne begravelse industrien

Kister fremstillet af genbrugspapir, pap, eller endda flet, der ligner en peapod og kommer i livlige farver. Flere og flere af disse kreationer er håndlavede og biologisk nedbrydelige, og selvfølgelig bruge ingen kemiske lim eller andre giftige komponenter. Jeg hører også mere ros for enkelhed blive hjemme. Holding en ceremoni sted kær til den afdøde bliver helt mode. Grønne hjemmesider jeg ofte høre med konstatere, at institutioner og begravelsespladser ofte vil have regler for, hvad der er, eller ikke er, tilladt på deres ejendom. Grønne nedgravning planer kan kollidere med disse direktiver.

Er grønne begravelser mere overkommelige?

Færre ressourcer anvendes til en grøn begravelse, så ja, en grøn begravelse kan være betydeligt mindre kontanter. Ifølge National Funeral Directors Association, de gennemsnitlige omkostninger ved en traditionel begravelse er $ 6500 plus kirkegård udgifter. Green nedgravning er drastisk lavere.

Yderligere information

Hvad vil du gerne folk til at vide om grønne begravelser?

Den naturlige gravplads giver en række fordele for større samfund, herunder en styrkelse af den urbane grønne områder netværk, udvikling af multi-use rekreative rum og forbedring af den økologiske mangfoldighed i området. Naturlig begravelse giver folk mulighed for at gøre en sidste handling. For at kommunikere, i døden, en opgørelse over deres værdier om livet.

Hvad vil du gerne dele?

Det kan være vigtigt for sørgende at have et sted at gå til at huske deres kære længe efter begravelsen er overstået. Fysiske eller levende mindesmærker kan være vidunderligt alternativer til brydes gravsten eller marmor mausoleer. Overvej at plante et træ eller en busk, der vil fortsætte til ære for den afdøde. Online mindesmærker bliver også stadig mere populære.LoveToKnow takker Elizabeth Fournier for at dele sin viden med dem, der vælger grøn begravelse. Hvis du vil vide mere, kan du besøge afsnittet ressourcer på hendes hjemmeside, Cornerstone Bedemænd. Der kan du finde finde en overflod af grøn begravelse oplysninger til at hjælpe dig med dette meget personlig beslutning.