Valg Digital dørlåse

Valg Digital dørlåse

Digitale dørlåse er unikke, nøglefri, programmerbare låse, der kan bruges til at sikre ethvert område af dit hjem, fra din garage, til din hoveddør, til dit hjemmekontor. Der er flere forskellige typer af digitale dørlåse, hver med sine egne anvendelser. Lær forskellen mellem dem for at afgøre, hvilken en er bedst for dig.

Digital dørlås Fordele og ulemper

Hver digital dørlås har sine fordele og ulemper, svarende til fordele og ulemper ved de fleste almindelige låse. Mens plusser og ulemper kan være unikke for specifikke låse, er der nogle generelle betragtninger, der matcher hele linjen.

Pros

 • Evnen til at skifte koder ofte for sikkerhed
 • Manglen på bumpe, der opstår med indtastet låse
 • Automatisk låsning funktioner på de fleste låse, der betyder du aldrig behøver at bekymre dig om at indstille deadbolt
 • Bekvemmeligheden ved ikke at skulle bære en nøgle

Ulemper

 • Batteri eller elektroniske låse kan være ubrugelig uden strøm
 • Låse med en back-up-tasten kan stadig rumlede eller bores
 • Nogle elektroniske låse ikke holder sig godt til vejret
 • Kan nemt pried eller revet åben

Typer af digitale dørlåse

Digitale låse kan defineres på forskellige måder afhængigt af, hvad det er, de er beregnet til at åbne, hvordan de er koblet til dit hjem og hvordan de fungerer.

Udformet, Keyless

Alle digitale låse kan åbnes uden en nøgle, men nogle få typer kan åbnes enten måde. Disse låse bruge et tastatur i kombination med en standard nøgle eller en digital nøglekort. Enten vil åbne døren. Disse låse er ideelle til:

 • Flere brugere
 • Brugere, der ofte forlægge deres nøgler
 • Brugere, der rejser ofte og ønsker en nabo til at tjekke ind; naboen kan gives en unik nøgle kode snarere end en nøgle. Koden kan ændres, når boligejer er hjemme.

Ulemper ved denne type dørlås omfatter:

 • Bump nøgler vil åbne denne type lås
 • De er ofte fjederlåsene, ikke deadbolts, hvilket gør dem lettere at åbne

Ensidig Deadbolt

Enkeltsidet deadbolts er en af ​​de mest almindelige typer af deadbolt installeret på de fleste hjem. De arbejder i kombination med en anden lås installeret på dørhåndtaget selv. Den ene side af deadbolt kan drejes uden at behøve en tast eller kombination; den anden side kræver en nøgle for at låse. Digitale deadbolts kan installeres i stedet for en eksisterende deadbolt.

Dobbeltsidet Deadbolt

Dobbelt-sidet deadbolts er afgørende for døre, der har ruder eller paneler. Begge sider af deadbolt kræver en nøglekode at frigøre; hvis glasset nogensinde blev brudt, kunne deadbolt ikke vendes af en person at nå i.

Batteridrevet

Dørlåse kan betjenes i et par forskellige måder. En af de mere almindelige er at bruge et batteri. Batteridrevet dørlåse har normalt en LCD-skærm, lyser ved berøring og er nemme at omprogrammere ved hjælp af en masterkode. Ulempen ved en batteridrevet lås, er imidlertid, at batterierne kræver forandring cirka en gang om året; Hvis batteriet dør, vil tastaturet fungerer ikke. De fleste låse har en lav batteri lys til at hjælpe angive, hvornår dette vil ske.

Batteridrevet dørlåse anvendes primært til dørhåndtag og indvendige lås; de ikke typisk i deadbolts. Mange batteridrevne låse har også en vigtig overstyring; Hvis batteriet dør, der bruges nøglen til at låse døren.

Mekanisk

Mekanisk digital dørlåse afhænger ikke et batteri eller på el til at arbejde. I stedet er de afhængige af tumblere som en standard nøgle; skubber i tallene på tastaturerne forskyder tumblere at låse døren. Mekaniske låse er bump bevis, sparke bevis og aldrig bære ud, selv med brug tunge. Desværre, du er mere begrænset til antallet af cifre i en nøglekode, samt række centrale koder du kan bruge med denne type lås.

De bruges primært til deadbolts, udvendige låse og stærkt trafikerede områder, der får en masse brug.

Alarm Låse

Alarm låse sprænge et tydeligt signal, hvis du forsøger at indtaste en forkert kode for mange gange, pluk eller bryde låsen. De kan kablet ind i dit hjem alarmsystem, eller de kan have deres egen alarm system, der udelukkende arbejder med låsen. De er næsten altid kablet lige ind i dit hjem elektriske system, så der er ingen batterier. Hvis der ikke er afgørende overstyring for låsen, kan dog et tab af magt gør det ubrugeligt.

Fingerprint Låse

For dem, der ikke ønsker at bære en nøgle, eller huske en nøglekode, overveje at få et fingeraftryk lås. Fingerprint låse scanne print at låse døren, ingen nøgle eller kode påkrævet. Disse er blandt de dyrere udgaver af digitale låse til rådighed, dog, og de kan have behov for at være beskyttet mod vejret for at sikre deres fortsatte brug. En anden ulempe ved denne type lås er, at det kan "plukkes", hvis tyven er i stand til at løfte dit fingeraftryk og kopiere det over på en latex handske.

Installation og programmering

Batteridrevet og mekaniske digitale låse installere næsten identisk med en standard lås. De er som regel størrelse og i stand til at eftermontere en eksisterende lås uden ændringer eller ændringer i din dør eller ramme.

Alarm låse eller låse, der kræver en elektrisk strøm skal installeres enten af ​​producenten eller af en autoriseret elektriker til at fiske den linje. Alarm låse især kan kræve en særlig alarm boks installeret på eller i væggen nær døren. Dette kan kræve åbne væggen eller nogle mindre konstruktion.

Programmering af Låse

Alle låse kommer med en masterkode, der gør det muligt at programmere dem. De fleste låse tillader op til seks forskellige koder, der skal anvendes på en lås på et tidspunkt, selv om nogle låse tillader næsten ubegrænset koder; at ændre en kode, skal master-koden indtastes først.

Nogle mekaniske låse kan programmeres uden brug af en masterkode. Næsten alle mekaniske låse tillader koder mellem et og seks cifre, mens batteridrevne og alarm låse kan have længere koder. Hvis du ønsker en mekanisk lås med en længere kode, er til rådighed for at tilpasse sluserne yderligere tumblere.

Indkøb Digital dørlåse

Der er mange digitale dørlåse på markedet i dag, men det betyder ikke, de er alle egnet for alle. Et par gode låse, der får gode uafhængige vurderinger omfatter:

 • Schlage BE365VCAM619 Camelot Tastatur Deadbolt: Schlage får gode anmeldelser fra Galt Tech, samt fra forbrugerne. Låsen er let at installere, bump-bevis, har en lang batterilevetid og kommer med både indtastet og nøglefri adgang.
 • Taft Nøglefri elektronisk dørlås: Taft har lavet en enkel, nøglefri dørlås at retro passer ind i ethvert dørhåndtag inden for eller uden for dit hjem. Forbrugerne bedømme denne lås stærkt for sin Nem påføring og kvaliteten af ​​produktet.
 • iTouchless Bio-Matic Fingerprint dørlås: The iTouchless er en nem at installere dørlås, der læser op 150 forskellige fingeraftryk. Brugere kan lide det for dets brugervenlighed og bekvemmelighed, men det gør til tider har problemer med at læse dine print med det samme.
 • All-Weather Mekanisk Keyless Deadbolt: Denne enkle, mekaniske eller uden nøgle deadbolt kan programmeres med op til 10 cifrede koder. Forbrugerne kan lide holdbarheden af ​​produktet, såvel som dens brugervenlighed. Nogle gør sige, at det kan dog være sværere at installere end en standard rigel.
 • Master Lock Keyless Elektronisk Deadbolt: Forbrugerne elsker holdbarhed og sikkerhed af denne batteridrevet deadbolt af Master Lock. Det kan dog være svært for børn og nogle brugere til at fungere, da der er en stejl indlæringskurve.

Opgrader dine låse

Digitale dørlåse er en innovativ måde at hjælpe med at holde dit hjem sikkert. Uanset om du vælger en mekanisk udgave, eller en kabelforbundet lige ind i dit hjem alarmsystem, kan en digital dørlås bringe dig flere muligheder i, hvordan man får lidt fred i sindet.