Valg Badedragt til overvægtige kvinder

En overvægtig kvinde bør have en badedragt, der passer hendes figur, men på ingen måde en stram en, især hvis hun er også petite. Sandsynligvis, bør du købe en badedragt, der er et nummer større end din almindelige kjole størrelse. En overvægtig kvinde ser bedre ud i en Badedragt af dybe afdæmpede farver lavet med lusterless fiber. En midterste længde snit på lår foretrækkes. En indsats, der trækker væk maven, fungerer som et korset, og vil forme taljen. Bar kopper med knogler og højt indhold af Lycra (imidlertid bør fiberen ikke skinnende) er nødvendige. Kig efter en badedragt med masser af lodrette detaljer (mønstre, sømme), brede skulderstropper og en ganske lav décolleté.

Valg Badedragt til overvægtige kvinder

Badetøj Don'ts for overvægtige kvinder

Undgå bikini badetøj, smalle skulderstropper, og lette skinnende fibre, meget lave eller meget høje nedskæringer på lår, badetøj med meget høj hals nedskæringer, og badetøj med bh skåle uden ben og uden lodrette mønstre strand tøj -. En lys skjorte, tunika, og lette strand bukser.

Hvis du har overvægt, ville en bred solhat med til at skabe balance mellem din figur.

Badedragt til Damer med kort hals eller dobbelthage

Hvis du har en kort hals eller en dobbelthage, bør du undgå badetøj med høj hals nedskæringer. Sådanne modeller tiltrækker opmærksomheden på den irriterende del af kroppen. Du bør bedre vælge en badedragt med en dyb V-formet snit eller uden skulderstropper (hvis dine bryster er ikke særlig stor).

Hvis du har en kort hals eller en dobbelthage, skal din Pareo bindes enten på brystet eller på taljen, men ikke på halsen.

Badetøj til Damer med Plump Arms

Buttet arme kan vel ikke være skjult, når du bære en badedragt, men du kan aflede opmærksomheden fra armene og flytte den til brystet. Vælg en badedragt rigt dekoreret med detaljer eller et print på brystet. Man kan også få en lys, transparent bluse eller en, der svarer til farven af ​​badedragt med en 3/4 ærme længde.

Valg Badedragt til overvægtige kvinder

Badedragt til Damer med brede hofter

Hvis du har brede hofter, bør du undgå lyse, skinnende stof, bælter-stropper, og tværgående print i det nederste område af badedragt. Pas på ikke at sætte ekstra fokus på taljen. En Badedragt med skær, der stramme maven vil passe dig. Et godt valg er en badedragt med lys top (farve, print) og glat bund eller med en lodret print, helst med skulderstropperne bred fra hinanden.

Valg Badedragt til overvægtige kvinder

Diagonal striber konvergerende på maven eller hofterne vil gøre dig se slankere.

En badedragt med en nederdel der passer dig så godt (holde sig væk fra sådanne badetøj, hvis du har smalle skuldre). Hvis du har brede hofter eller en topmave binde Pareo hælder på taljen, ikke binde det vandret.