Valg af Grave markør

Valg af Grave markør


Valg af en alvorlig markør vil tilføje en særlig touch og personalisering til en elsket sidste hvilested.

Før du vælger en Grave markør

Før du begynder shopping for din grav markør, skal du kontakte kirkegården for at spørge om eventuelle regler om gravsten. Nogle vil kun tillade dig at placere en bestemt type alvorlig markør eller vil få en grænse på tekst, du kan placere på en.

At vælge en Grave markør til din elskede

På grund af det særlige i denne hyldest, kan du have nogle svært ved at beslutte på den perfekte. Det kan være nyttigt at overveje følgende, når du foretager din beslutning:

  • Herunder et foto

Er du interesseret i at have et foto på markøren? Du kan have din elskede ansigt ætset ind i en bronze eller granit grav markør eller du kan have et trykt foto i en ramme placeret på markør.

  • Type design

Tænk din elskede stil for denne ene. Ville person som en blomstret design omkring markør eller en mere moderne eller enkelt design?

  • Kærlig sætning

Afhængig af størrelsen på din grav markør, kan du tilføje et par ord om din elskede. Nogle mennesker vil tilføje en kort digt eller citat om, hvor meget personen er savnet eller om personens liv. For nogle eksempler, se denne gravsten ordsprog lysbilledshow.

Type og størrelse af Grave Marker

De to mest almindelige typer af alvorlige markører til rådighed, er bronze eller granit. Begge disse er gode i vejret, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Valg af typen afhænger af, hvad du mener, at din elskede en kunne have ønsket.

Størrelsen afhænger også af, hvad du føler er bedst for din elskede. Du kan vælge en lille en, der blot ligger på jorden, hvor han / hun ligger eller en større en, der står på gravsted.

Brug af internettet til at finde en Grave markør

Der er mange fordele ved at bruge internettet til at finde en grav markør. Du kan nemt slappe af i din stol og gennemse de mange forskellige dem til rådighed for køb og få ideer om, hvad du gerne vil medtage på den. Desuden kan du også shoppe rundt efter markører, der passer ind i dit budget.

At komme i gang, kan du besøge disse steder med et godt udvalg af gravstenene.

  • EF Design Studio

Dette selskab designer markør i deres butik, og vil sende det ud inden for 6 uger. Rush service er tilgængelig, hvis nødvendigt. Du kan se et bredt udvalg af størrelser, da priserne på denne webside. Hvis du er interesseret, kan du kontakte virksomheden via hjemmesiden for et tilbud.

  • Markers Direct.com

Hvis du er på udkig efter en flad grav markør, så tjek denne hjemmeside for granit og bronze sorter.

  • Everlife Mindesmærker

En anden hjemmeside med en nice markering af alvorlige markører. Webstedet har også forslag til citater du kan medtage på en markør.