Valg af de bedste økologiske grønne kaffebønner

Valg af de bedste økologiske grønne kaffebønner
Kaffebønner på grenen.

Brug de bedste økologiske grønne kaffebønner er den eneste måde at sikre en overlegen kop kaffe. Høj kvalitet grønne kaffebønner vil producere en høj kvalitet ristet bønne til den bedste kop økologisk kaffe, du nogensinde har smagt. Den bedste del er, kan du gøre det hele selv.

Økologisk Grøn kaffe Certificeringer

At finde de bedste økologiske grønne kaffebønner bare tager en smule søgning. Du vil blive glad for at erfare, at der er flere steder, hvor du kan købe økologiske kaffebønner. Her er et par certificeringer at overveje, når du beslutter, hvilke sted at købe din kaffe fra.

Fair Trade

Fair Trade certificeret betyder, at avlerne og arbejdstagere, der producerer disse organiske kaffebønner ikke blot får en rimelig pris for deres hårde arbejde, men også arbejde under rimelige arbejdsforhold. Ingen børn arbejde på disse bedrifter, bare hårdtarbejdende voksne, der tjener en ærlig løn i et sikkert arbejdsmiljø.

Fair Trade er med til at forbedre livskvaliteten for mennesker over hele verden. Det er også miljømæssigt bæredygtig. Der er ingen genmodificerede produkter er tilladt. Landbrugskemikalier er også forbudt at beskytte ikke blot sundheden for arbejdstagere, men jorden så godt.

USDA certificeret

USDA certificeret økologisk kaffe og andre produkter vil bære USDA Organic forsegling. Juridisk set er det kun produkter, der virkelig er i overensstemmelse med USDA økologiske normer lov til at vise denne seal.In For at bestå USDA standarder, skal strenge kvalifikationer være opfyldt. Der er krav til mærkning, håndtering krav og produktionskrav og detaljerede optegnelser, der beviser, at disse krav bliver opfyldt. I modsætning til andre "certificeringer" eller påtegninger, der kan købes og vises på produkter, skal USDA økologisk certificering optjenes.

CCOF Certificering

CCOF, også kendt som California Certified økologiske landmænd, har været en førende økologiske certificeringsorgan siden 1973. Følg de samme strenge standarder som USDA Organic Program, deres certificering for bedrifter, forarbejdningsvirksomheder og flere er kendt i hele Nord- og Sydamerika.

Rainforest Alliance Certified

Selvom det ikke er så almindeligt set som de tidligere nævnte certificeringer, Rainforest Alliance certificerede produkter understøtter bæredygtigheden af ​​jorden og dens folk. Rainforest Alliance arbejder for at lære forbrugerne om, at deres indkøb har på økosystemerne i troperne, der giver dem mulighed for at gøre mere ansvarlige beslutninger. Deres ti principper omfatter:

 1. Social og miljøledelse
 2. Bevaring Ecosystem
 3. Wildlife beskyttelse
 4. Vand bevaring
 5. Fair behandling og arbejdsvilkår
 6. Arbejdsmiljø
 7. Fællesskabets relationer
 8. Integreret Crop Management
 9. Jord forvaltning og bevarelse
 10. Integreret affaldshåndtering

At købe de bedste økologiske grønne kaffebønner

Denne liste vil give dig et par steder at starte din søgning efter de bedste økologiske grønne kaffebønner.

 • Seven Bridges Cooperative har kunnet tilbyde høj kvalitet, økologiske produkter siden 1997. Ikke blot vil de hjælpe dig med at brygge den perfekte kop økologisk kaffe, kan de hjælpe dig med at brygge din egen økologiske øl samt!
 • U-Roast-Em har en lang liste af økologisk, grøn kaffe samt alle de leverancer, du bliver nødt til at stege og brygge dem selv.
 • Marlton Kaffe er en anden stor kilde til økologiske, grønne kaffebønner.
 • 1st Line Udstyr har et pænt udvalg af grøn kaffe. De har en $ 40 minimum, men med grøn kaffe, der har en meget længere holdbarhed, der ristede bønner, bør dette ikke være en urimelig ordrestørrelse.