Valentines Lingerie

Valentines Lingerie


Mange mennesker mener Valentines lingeri at være den ultimative sexet, romantisk gave, men der er visse forholdsregler, der skal træffes for at være sikker på en sådan gave er godt modtaget og ikke utilsigtet offensiv. I betragtning af arten af ​​lingeri samt dens præsentation er vigtigt for en vellykket ferie.

Typer af Valentines Lingeri

Næsten enhver form for lingeri kan være en Valentinsdag gave, men ikke hver sort anses romantisk. Nøglen til at vælge passende ferie lingeri er at matche den til den person, der vil være iført det: en kvinde, der aldrig går kort, afslører natkjoler er ikke sandsynligt, at sætte pris på at blive givet én, uanset ferie stemning. Hvad er romantisk at en person kan være prosaisk til en anden, og der skal tages hensyn til den enkeltes præferencer, før du vælger passende lingeri.

Uanset hvilken type af lingeri er valgt til at repræsentere ferien, de alle har tendens til at have visse kendetegn, såsom:

  • Silky stoffer, der glitre og generelt klamrer sig til kurver
  • Feminine farver såsom rød, lyserød og hvid
  • Muligvis ferie mønstre kan omfatte hjerter, læber, Cupids, chokolade eller blomster
  • Blonder eller blomstermotiver accenter, der er mere sarte end hverdagens underthings

Mange butikker sælger specialiseret Valentines lingeri starter i begyndelsen af ​​januar, selv om de generelle elementer i ferie farver kan findes året rundt.

For Kvinder

Kvinders undertøj, er særlig populær omkring Valentinsdag omfatter baby dukke ensembler, sexede bh'er, hofteholdere, natkjoler, bamser og erotisk lingeri. På den anden side, er sports bh'er, grundlæggende nattøj, sygepleje bras, og generel strømpebukser ikke som særlig romantisk, da de er mere praktisk og funktionel karakter. Specialbutikker kan også tilbyde tema Valentines sæt som engel, djævel, og Amor outfits.

For Mænd

Udvælgelsen af ​​mænds lingeri er mindre omfattende til Valentinsdag, og de mest populære er silke boxershorts i forskellige festlige mønstre eller med trykte ferie beskeder. Et udvalg af mønstrede trusser og tanktoppe kan også være tilgængelige. Når de fleste mennesker tænker på lingeri for denne ferie, men de er overvejer kvinders tøj som en attraktiv gave til mænd samt - så længe mand får til "pakke" det korrekt!

Præsentation Valentines Lingerie

Præsentere lingeri som en gave kan være uskadelige eller suggestive, afhængigt af hvordan det er pakket ind eller hvad der er pakket ind i det.

Indpakning gave

Hvis indpakningen lingeri, skal du sørge for at få det vist smukt. Silk folder let, og ved hjælp af en for lille kasse kan skabe grimme rynker. Desuden fordi de fleste lingeri stoffer er temmelig gnidningsfrit, vil de glide rundt i for stor en kasse, medmindre de er tilstrækkeligt sikret med stifter (vælg slanke ben, der ikke vil skade stoffet). Hvis det er muligt, skal du ikke vikle lingeri indtil lige før de giver det, så det ikke forbliver trængsel for en længere periode. Fjern alle tags forud for at give den lingeri, men bevarer identificere tags og gave indtægter i tilfælde det er den forkerte størrelse eller stil.

Valentines Lingerie

Som den indpakket gave

Et langt mere forførende metode til at præsentere Valentines lingeri (især mere eksotiske eller kunstfærdige ensembler) er at blive den gave pakket ind i de nye klæder. På denne måde kan selv den simpleste af lingeri (en almindelig bh og thong trusser, for eksempel) gøre en dramatisk og sensuelt redegørelse. Vælg passende tilbehør - gratis øreringe, frodige læbestift og højhælede sko - til en levende præsentation. For en gentleman optræder som en indpakket gave til hans betydelige andre, en cowboyhat, læderhandsker, eller bare en charmerende smil lave perfekte tilbehøret.

Konklusion

Lingeri er en fælles gave til Valentinsdag, men skal have omhyggelig omtanke at forsikre passende type lingeri og præsentation er brugt. Hvis det gøres korrekt, vil gave Valentines lingeri føre til en aften, der ikke vil snart blive glemt.