Vakuum: Canister Støvsugere Tips

Canister Støvsugere kræver mindre anstrengelse

Når det kommer til støvsugere og dit helbred, nogle støvsugere har fordele i forhold til andre. I en University of Nebraska undersøgelse af kvinder, der klagede af angina symptomer under rengøring blev opretstående støvsugere sig at forværre symptomerne. En let dunk vakuum kan hjælpe i disse situationer. De har også færre vibrationer og støj til at bidrage til nerveskader. Lange slanger og udvidelser betyder ikke nå og foroverbøjet, hvilket gør det til et perfekt valg for dem med muskel eller ledsmerter. Selvom støvsugning betragtes som en opgave, hvis du har medicinske problemer, kan husarbejde være lige så anstrengende som en løbetur rundt om blokken. Vær sikker på at overveje dette, når du vælger et vakuum.

Canister Støvsugere er fantastisk til trægulve

Rengøring trægulve kan være en vanskelig opgave. Små vragrester og snavs kan nemt ridse og nedbryde dens finish over tid så det ser kedeligt og endda beskadiget. For at holde dette i at ske, er det meget vigtigt at slippe gulvet af alt støv og snavs før tørre. En dunk vakuum med en blød strittede gulv udlæg vil gøre kort proces og nemt at rengøre støv, snavs, krummer og dyrehår op. Det vil også gøre gulvet ser bare så meget renere.

Pet-Friendly Støvsugere

Hvis du søger efter en "rolig" vakuum oplevelse, overveje en dunk vakuum. Af alle de typer af støvsugere til rådighed, en dunk vakuum tendens til at være det roligste. Bortset fra deres evne til effektivt at samle op dyrehår på enten gulvtæppe eller hårde gulve, vil det lavere støjniveau forårsage mindre stress på de følsomme ører af dyr, der ikke særlig pleje for ketsjeren andre støvsugere kan gøre.

At vælge en Canister Vacuum

Selvom opretstående støvsugere kan findes i 95 procent af amerikanske husstande, der er ingen grund til at videregive dunk støvsugere. En af de afgørende faktorer for at købe et vakuum er individuelle rengøring stilarter og krav.

Overvej en dunk vakuum, hvis:

  • du har en bred vifte af gulvarealer at rengøre, såsom hårdttræ, shag eller berber.
  • du foretrækker kvalitet frem for hvad bekvemt prissat opretstående støvsugere kan tilbyde.

Canister Støvsuger med HEPA-filtre kan redde allergikere

En vigtig kilde til støv og andre luftbårne allergener, som giver allergikere sådan sorg ofte gemme sig i overflader og sprækker af vinduet behandlinger, gardiner og persienner. I stedet for at give op smukke hjem accenter, kan allergikere vælge en dunk vakuum, der ikke kun er beregnet til at være manøvredygtig til rengøring sådanne ting som persienner og gardiner, men også blide nok til at gøre arbejdet uden at beskadige den dyre indretning. Tilføj i et HEPA-filter, og der er noget at se tilbage! Du skal blot tage den lange slange med en blød-strittede børste og glider det langs persienner og gardiner. Sørg for at løfte op nogen flapper fra dine gardiner for at komme nedenunder, hvor støv kan samle.

En Canister Vacuum har en bred Rengøring Range

Støv og spindelvæv kan samles i hjørnerne af et rum (både top og bund), hvilket giver en grungy, kedelig bleghed til en ellers uplettede værelse. I modsætning til andre støvsugere, kan den lange slange af en dunk vakuum med til at ubesværet suge op og feje dinginess med et mundstykke eller en blød-strittede polstring pensel.