Værste sommerjobs

Værste sommerjobs

Disse værste sommerjob bevise det punkt, at uanset hvor mange penge der tilbydes, nogle arbejdspladser og opgaver bare ikke umagen værd. Tænk over denne liste, næste gang du er på den anden side som en kunde i stedet for medarbejderen og være venlige over for ansatte på hoteller, restauranter, daginstitutioner og andre steder, hvor arbejdet er hårdt og lønnen kan være lav. Uanset om du er en teenager eller en voksen, du måske ønsker at undgå disse job.

Værste Summer Jobs List

Listen over de værste sommer job er rent subjektive. Du kan have et andet sæt af arbejdspladser i tankerne, når nogen siger "værste job, jeg nogensinde har haft" til dig. Baseret på både den potentielle fare for jobbet og ubehageligheder af de opgaver, kan denne liste hjælpe dig frasortere nogle af de potentielle arbejdsgivere på din liste denne sommer.

Lawn Care Selskaber

Nogle jobs har fare og risiko knyttet til dem. Sådanne jobs indebærer brug af tungt udstyr, såsom gaffeltrucks, gravemaskiner, kædesave og elværktøj. Det er tilfældet med græsplæne pleje virksomheder. Mange landskabspleje virksomheder og plænepleje virksomheder ansætter yderligere arbejdstagere til sommer. Som dagene bliver længere, flere kunder ønsker frodige grønne græsplæner. Desværre er det ofte de fattige sommer arbejdstager, der wielding magt edger, ukrudt whacker eller kædesav. Par med spray-on gødning og pesticider, som man kan inhalere hver dag, det er et job bedst undgås, medmindre du kan få sikkerhed fra chefen, at visse sikkert protokoller følges.

Hotel Chamber Maid

Det kunne se ud som en drøm. Efter alt, hvor svært er det at rense et lille rum? Hvis du nogensinde har arbejdet som stuepige på et hotel eller motel, du ved, at det er meget svært. Bortset fra den fysisk krævende karakter af jobbet i form af støvsugning, skrubbe, og løfte tunge belastninger af våde håndklæder og lagner ud af vaskemaskinen, er der brutto ud faktor. Folk ofte forlader motel værelser beskidt, eller værre endnu, overstrøet med unævnelige ting, skrald og håndklæder besudlet med kropsvæsker. Hvis din brutto ud tærskel er lav, springe maid job.

Dagpleje eller Summer Camp Counselor

Hvis du elsker børn, kan du ansøge om et sommer job som dagpleje arbejdstager eller sommerlejr rådgiver. Hvis du kun har en forbigående interesse i børn, så beskæftiger sig med beskidte bleer, sticky hænder, kaster op eller homestick børn, og de generelle rod børnene forlader i deres kølvand er måske ikke for dig.

Mad service

Snackbarer, feriesteder, og sæsonbetonede restauranter i touristy områder ofte ansætte yderligere Vent personale og mad service arbejdstagere under spidsbelastning sommermånederne. Mens dette ikke kan være den værste job, du nogensinde har haft, det er fysisk krævende. Du vil være på dine fødder hele dit skift. Du vil beskæftige sig med medlemmer af offentligheden, der er nogle gange rart, men ofte mærkelig og krævende.

Landbrug

En anden blandt de værste sommer job er et job i landbruget. Mens plukke grønne bønner kan lyde som sjov, virkeligheden er, at det er opslidende og ofte farligt arbejde. Nogle jobs landbruget omfatter håndtering husdyr, og så vil du gøre sådanne sjove ting som øse gødning ud af hestebokse og skrubbe vandtrug. Mange jobs involverer ofte køre eller kører store maskiner også; unge teenagere kan ikke lovligt køre sådant udstyr.

Fast Food Worker

Fastfood arbejdstagere oplever et andet niveau af stress fra restaurant arbejdstagere. Mens restauranter har professionelle kokke eller kokke til at skabe retter, fastfood arbejdere ofte nødt til at tilberede maden selv. Kommer hjem hver dag stinkende pommes frites efter en tørn på den lokale burger fælles kan ikke være dine ting. Det kan også få farligt, hvis varm olie stænk din fra frituregryden. Rengøring af de skraldespande, der beskæftiger sig med ubehagelige kunder, og arbejder midnat skift er alle en del af denne sommer job.

Arbejdspladser er i øjnene af beskueren

Du må ikke enig i denne liste over de værste job til sommer, og det er okay. Arbejdsglæde er i øjet af beskueren. Nogen, der elsker savlende babyer kan begære et job i dagpleje, mens en anden person med en stærk ryg og konstitution måske gerne en food service job, hvor spidserne er høje. For alle, der leder efter et sommerjob, overveje fordele og ulemper ved jobbet, før der ansøges. Det værste job af alle må være noget job overhovedet for dig, i hvilket tilfælde en af ​​disse arbejdspladser kan finde, så længe du får en løn check.