Værktøj: Workshop Tilbehør Tips

Accessorizing dine genopladelige lommelygte

Genopladelige lommelygter har masser af tilbehør; ekstra pærer, hurtigere opladere, ekstra batterier i tilfælde af skader på den originale, og meget mere. Men en tilbehør er almindeligt glemt, indtil lyset går ud. Hvis du lægger en stribe af glød-in-the-mørke bånd til din genopladelige lommelygte, bør det nemt placeret, hvis strømmen pludselig går ud i butikken. Selv hvis du kender området, hvor din lommelygte og oplader er placeret, at kunne faktisk se lommelygte vil hjælpe dig med at nå det hurtigere, og få en lyskilde går i butikken, indtil strømmen kommer tilbage.

Fastsættelse Revner i Indervæg

Hvis du har at gøre med en "snigende crack" problem i en sektion af drywall, reparationen er temmelig hurtig og enkel. Du skal bruge en slibning svamp, drywall sammensatte, og en dåse elastisk crack coating. Sand og glat crack med svampen, udfylde revnen med drywall sammensatte, og lad det tørre. Du bliver nødt til at sand området glat, derefter anvende den elastiske crack belægning. Sørg for, at området er godt ventileret, før du sprøjter. Dette er en af ​​de nemmeste drywall reparation at gøre, og en meget god måde at få dine fødder våde i hjem forbedring opgaver. Når du har fået dette under bæltet, vil du føle sig mere trygge at tackle mere komplekse DIY job.

Den genopladelige lommelygte

Aubuchon Hardware Tip: Et genopladeligt lommelygte er meget mere end en bekvemmelighed i butikken, kan det også øge din sikkerhedsmargin. At få lys i dit arbejde mellemrum efter pludselige mørke er et stort sikkerhedsproblem - du ikke ønsker, at andre i butikken humpe rundt i mørket, omgivet af skarpe genstande og elværktøj, der kan pludselig reaktivere bør strømmen kommer tilbage på hurtigt. Dine medarbejdere kan blive sat til genopladelige lommelygter kan hjælpe med at guide dem og undgå skarpe redskaber.

Den Magnetic Sweeper

Aubuchon Hardware Tip: En magnetisk fejemaskine håndterer meget mere end metallisk trash eller afvise. Det kan også hjælpe hurtigt rydde op de små uheld, hvor en container bliver væltet, breder møtrikker, bolte og andre lagrede magnetiske genstande på gulvet. Du kan køre den magnetiske sweeper at indsamle indholdet af et væltet bolt skuffe, og tøm fejemaskinen på en butik bænk for re-sortering. Brug af magnetiske sweeper vil spare dig nogle slid på knæ og gør udsætning den væltede container meget enklere.

Har jeg brug for et vakuum Pick Up Tool?

Når du søger efter butikken tilbehør chancer er du vil køre på tværs af flere typer af afhente værktøj. En af disse er et vakuum afhente værktøj. Dette ofte pen størrelse værktøj kan ikke gøre meget for dem med træbearbejdningsmaskiner eller metal butikker, men hvis dine interesser ligger med elektroniske komponenter, bør du helt sikkert give dette værktøj et kig. Mange er små nok til at passe i din lomme, lavet til at samle op og sikkert flytte sarte elektroniske komponenter uden skæmmer eller ridser. Disse er uden statiske sugeindretninger designet til at imødekomme behovene i små elektroniske dele. Andre større modeller gøre det samme job med enten et vakuum kop eller sug.

Gipsvæg Repair Kit

Gipsvægge er ikke de mest robuste materialer, og til sidst skal du gøre nogle reparationsarbejde for at holde væggen ser sit bedste. Det faktum, at gipsvæg er flimsier end træ gør det også billigere og enklere at løse. Du kan aldrig vide, når du får brug for at lappe et hul, så det er bedst at samle en gipsvæg reparationssæt for at undgå at lade et hul dvæle for længe, ​​mens du forsøger at samle, hvad du har brug for.

For at få en anstændig kit i gang, du behøver, er fleksible knive, en skruetrækker, en hammer, en boremaskine, drywall sav, plus en kniv til indvendige hjørner og et hjælpeprogram klinge. Opbevar disse poster, der er gemt i en lille værktøjskasse eller en kasse sammen med nogle drywall sammensatte, papir tape (sammen med nogle mesh tape), negle lavet til drywall, og en æske skruer.

De fleste alt, men båndet og forbindelsen kan vare aldre. Afhængig af luftfugtigheden i dit område, kan båndet skal udskiftes, hvis det har siddet i et stykke tid. Indervæg sammensatte varer normalt omkring ni måneder ved stuetemperatur. Hvis beholderen ikke har "brug efter dato" læselig, markere den dato, du købte den på beholderen i magiske markør. Presto! Du har fået dig en gipsvæg lappegrej!

Den genopladelige lommelygte

Hver butik skal være udstyret med et genopladeligt lommelygte. Dette tilbehør kommer i handy for inspektion af olielækager på stedet under køretøjer, finde tabte redskaber under bænke og stativer, og kan endda komme i handy for mindre situationer førstehjælp, når du fjerner splinter eller metalspåner fra en tommelfinger eller håndfladen. Men disse fordele er ikke den virkelige grund til at holde et genopladeligt lommelygte i butikken; den dag din relæet udløses, eller der er en strømafbrydelse i butikken, skal du vide præcis, hvor din lommelygte er, og være i stand til at bruge det samme. Et genopladeligt lommelygte sidder på sin oplader er let at lokalisere som det er i det samme sted hver gang, når den ikke bliver brugt.

En "Attraktiv" Shop tilbehør

Alle ved, at magnetfelter er dårlige for computere. Når du får lyst til at opgradere dine komponenter, du har brug for en skruetrækker, der ikke er magnetiseret for at være virkelig sikker omkring harddiske, lest du ved et uheld slette data. I butikken, magneter er ganske ønskelige. En magnetiseret skruetrækker klinge tiltrækker skruen til spidsen, så det ikke falder og udrulning af webstedet.

En skruetrækker magnetizer / demagnetizer er et praktisk værktøj til situationer, hvor du ønsker at bruge dit værktøj omkring følsomme computer medier, og senere til almindelig butik brug. Bare indsæt skruetrækker ind i åbningen af ​​magnetizer, og den er klar til shop arbejde. Når du har brug for at tabe det magnetiske felt, indsætter du skruetrækkeren ind i en kanal på den side af værktøjet, og det er gjort sikkert at bruge for computer gear. Computere bruger mange størrelser af skruer og møtrikker og brugertilpassede tilfælde kan være endnu mere omfattende. For tech-kyndige workshop, mag / Demag værktøj er helt praktisk.

Pick Up Tools

Prøv en Google-søgning på ordene "pick up værktøjer" og du vil få resultater til alt fra "arm extender" grabbers at shoppe støvsugere. Hvilken slags afhente værktøjer har du brug i butikken? Det afhænger af din butik. Du kan faktisk være i stand til at bruge en arm extender at plukke de højeste redskaber hængende fra en vægmonteret værktøj rack! Et praktisk værktøj absolut designet til butikken er den magnetiske pick up. Dette er en lang metalstang designet til at tiltrække møtrikker, bolte og andre elementer, der kan falde i svære at nå steder. Hvis du taber en bolt, der ruller under en arbejdsbænk, den magnetiske pick up værktøj er din løsning. Der er stive og fleksible versioner, der kan bøjes til at nå rundt om hjørner, nedenunder lavtliggende bænke og platforme og andre steder, der ellers ville have du kravler rundt på dine hænder og knæ. Nogle magnetiske afhente værktøjer er så stærke at de kan løfte op til tre pounds, hvilket betyder en topnøgle eller en tang er også hentes fra overalt værktøjsspidsen kan nå.

Den Magnetic Sweeper

Metalspåner, strippet ud skruer, og brudte bolte alle kan afvikle rod oppe din butik gulv. En eller anden måde meget af dette metal afvise vind op på svært tilgængelige steder, men en god magnetisk fejemaskine tager sig af dette problem hurtigt. Mange mærker har sammenklappelige håndtag, der tilbyder en udvidet rækkevidde under de vanskelige områder. En fordel ved den magnetiske sweeper er evnen til at samle op skarpe metalspåner, høvle eller uddrag uden at skulle børste over en overflade med hænderne. Magneten vil samle alt materialet op for dig, og du ikke udsætte din hånd eller handsker til skader fra skarpe metal. Gode ​​magnetiske fejemaskiner vil afmagnetisere eller yde en anden form for dumping metallet i en håndfri måde.