Værktøj: Måling & Markeringstips

Hvad er "Ekstra Mærkning" On My målebånd?

Aubuchon Hardware Tip: Nyankomne til målebånd spekulerer ofte, hvad de yderligere mærkninger repræsenterer. Wonder ikke mere! Hver 12. inches, er der et mærke at indikere den ene fod, plus et nummer, så du ved, hvor mange fødder bliver målt på det tidspunkt. På 24 tommer mærket, for eksempel, vil du se nummer to, som angiver to fødder. Andet nummer mærkning, ofte i rød, dukker op hver seksten inches. Dette indikerer 16 inches "on-center", som er nyttigt til indramning vægge og gulve. Du må ikke brug for denne målebånd funktion med det samme, men på et tidspunkt kan du læse instruktionerne for en gør-det-selv-projekt, der fortæller dig at måle "OC" eller "on-center". Det er, når disse røde mærker hver 16 inches komme i handy.

Stud Finders og negle

Nogle stud finderne kræver kalibrering for at fungere korrekt. Nogle gør "øjeblikkelig kalibrering", og nogle kræver, at du finde en stud-fri plet på en væg for at udføre denne stud Finder kalibrering. Hvis du køber en stud Finder fra tredjemand på eBay eller fra en garage salg, skal du sørge for at spørge, hvad slags kalibrering er nødvendig for at gøre Finder arbejde ordentligt.

Hvorfor bruge en Laser Level?

Hvis du er i begyndelsen faser af dit værktøj indsamling til drywall hængende, hjem forbedringer, eller andre gør-det-selv-projekter, overveje at tilføje en laser niveau til din kit snarere før end senere. Hvis du er ny laser niveauer, den første ting du sandsynligvis støder på, er et valg mellem en selvnivellerende laser og modeller, der sælges uden denne funktion. Bruge de ekstra penge til en selvnivellerende laser, da de vil reducere hovedpine du får forsøger at bruge "boble" for at justere og indstille niveauet for dit nye værktøj. Enhver bump eller mase til en standard laser niveau kan banke dine mål ud af whack. Der er ingen fare for dette med en selvnivellerende laser produkt. Bare tænde den, og komme til at arbejde. Så nemt.

Hvordan kan jeg få bedre resultater fra mit målebånd?

En af de bedste ting, du kan gøre for at hjælpe dig selv, når du bruger et målebånd indebærer korrekt mærkning overfladen du måler. I stedet for at gøre en lige linje, er det langt nemmere at lave en "v" mærke på træ, papir, eller en anden overflade, du arbejder med. Pointen med "v" hjælper dig til hurtigt at finde dine mål og klip, hammer, eller bore i præcis det rigtige sted.

Hvad godt er et målehjul?

Aubuchon Hardware Tip: Der er mange anvendelsesmuligheder for en målehjul, herunder måling jogging stier og andre løbeflader. Har du brug for at foretage en officiel måling i en konkurrence langrend kører selvfølgelig marathon eller anden sportsbegivenhed? Hjulet måling kan give præcise målinger, du har brug for. Har du brug for at finde og markere din ejendom linje i henhold til din officielle areal? Eller måle afstanden mellem et udhus og en anden struktur for at kontrollere overholdelse af lokale pagter eller bygningsreglementer? Hjulet måling er absolut det rigtige værktøj for dig.

Combo Tools

Aubuchon Hardware Tip: Når du køber combo værktøjer som en kombination laser niveau og stud Finder, dobbelttjekke emballagen for at se, om laser niveau er egnet til indendørs / udendørs brug, eller hvis det anbefales kun til indendørs brug. Afhængigt af dine behov for indendørs-eneste begrænsning kunne være en forpligtelse. Hvis du bliver bekymret over at bruge ekstra penge på en combo laser niveau og stud Finder, så husk at den yderligere garantidækning kan ende med at gøre dit køb betale for sig selv et eller andet sted ned linjen, hvis du har brug for at drage fordel af betingelserne i garantien.

Combo Tools

Hvis du ikke har noget imod at betale lidt ekstra, kan du købe laser niveauer, der har indbygget stud finderne, der kan spare dig plads i værktøjskassen samt tilføje en smule bekvemmelighed, når du arbejder. Den gode nyhed er mange af de mere avancerede versioner af disse modeller kun køre omkring $ 50 eller så; købe en combo niveau og stud finderen kan være værd at de ekstra penge. Nogle modeller leveres med et års garanti, men andre tilbyder en to-årige versioner.

Hvad er en Stud Finder?

En tap er en del af rammen på væggen, skjult; sædvanligvis en 2x4 eller 2x6 Hylder og andre vedhæftede filer til væggen er mest sikre når fastgjort til disse pigge. En stud Finder lokaliserer stutterier, og gøre fremragende værktøjer til dem, der ikke føler sig trygge ved at bruge den "tap" -metoden oplevede gør-det-selv bruger nogle gange. Du skal blot placere stud Finder på væggen og flytte den sammen, indtil indikatoren viser placeringen af ​​stud. Disse smarte gadgets kan være meget enkel, eller multifunktionelle værktøjer med mere komplicerede funktioner. Hvis du har brug for et budget model, en simpel magnetisk stud Finder er nok for dig, men der er komplicerede modeller med lasere og lysdioder, der er lidt dyrere, men giver dig mulighed for at vokse ind i dem som du bliver mere gør-det-selv kyndige.

Hvad er "Ekstra Mærkning" On My målebånd?

En handy tilbehør til et målebånd er en "fedt pen" eller porcelæn markør. Dette er praktisk, når du skal måle rundt om hjørner, ved skæve vinkler eller andre målebånd situation, hvor det er let at miste din plads på målet, fordi du skal flytte din position til fortsat at måle. Du kan markere positionen af ​​et hjørne på foranstaltningen med det kinesiske markør, så enten skriv nummeret ned eller fortsætte fra stedet med målingerne. Når du har brug for at udnytte de "ekstra markeringer" på din målebånd, kan du bruge en kina markør i en anden farve end markeringerne på målebåndet for maksimal læsbarhed.

Hvad godt er et målehjul?

Måling hjul bruges til at få nøjagtige målinger for en bred vifte af applikationer, herunder om betongulve, måling firkantede optagelser til salg af fast ejendom, selv hegn bygning. Hvorfor bruge de ekstra penge på en målehjul stedet for at måle tape? For startere, en måling hjul er en enkeltmandsvirksomhed operation. Hvis du har et stort område til at måle, såsom en indkørsel eller fond, kan du bruge hjulet til hurtigt og præcist få målingerne. Mere avancerede måling hjul kommer med indbyggede regnemaskiner, der kan computer volumen og areal dimensioner. Disse modeller ofte gemme et vist antal aflæsninger i mange tilfælde noget et målebånd absolut ikke kan gøre.

Stud Finders og negle

Aubuchon Hardware Tip: Nogle stud finderne er magnetiske og kan lokalisere negle frem studs. Hvis du har dårlig held med en magnetisk stud Finder, kan du prøve at skifte til en model, der registrerer ændringer i densitet snarere end at bruge en magnet til at finde stud. Disse massefylde-change stud finderne kan give dig meget mere præcise resultater, men som kræver ni-volt batterier. For de mest nøjagtige aflæsninger, er det vigtigt at sikre, at du har friske batterier.