Værktøj: Fiksering Tools Tips

Staple Guns og møbler Wood

Nogle korte pistoler er ikke beregnet til materialer hårdere end fiberplader. Hvis du laver polstring arbejde med "møbler kvalitet" skoven, skal du have en hæftepistol designet til at slå igennem. Heldigvis er der korte geværer lavet specielt til møbler arbejde, såsom Maestri C7 Electric. Dette værktøj er faktureret som værende godt for både træ og vinyl som den type, der anvendes til restaurant boder og college dorm møbler. Nogle elektriske hæftemaskiner anbefales til "lette" møbler skov og pålægning af gulvtæpper, men hvis du bruger pistolen hovedsagelig til polstring, få den enhed, der kan trænge hårde træsorter - bedre at have for meget magt end ikke nok.

Tre slags Staple Guns

Der er tre grundlæggende typer af hæftepistol at vælge imellem: muskel-drevne, komprimeret luft og el-drevne. De elektriske modeller kommer i både trådede og trådløse versioner, afhængigt af hvor mobil du har brug for at være sammen med din hæftning, den trådløse indstilling er en god indsats. Har du brug for at hæfte polstring? Brædder eller plader kan kræve kvartal-tommer hæfteklammer, men hvis du har tykkere hæftning job, overveje en heavy-duty tre-i-en hæftemaskine. Disse modeller kan håndtere en bred vifte af fastgørelsessystemer behov, herunder brads, hæfteklammer og pin negle. Lad karakteren af ​​din hæftning arbejde afgøre, hvilke former for korte pistol til at købe. Du kan altid tilføje mindre eller større hæftemaskiner til særlige behov senere.

Loddeteknik Værktøj: Iron eller pistol?

Loddekolber og lodning pistoler ikke er substituerbare. Det er to meget forskellige typer værktøj, overvejende baseret på varme, og dens kontrol. En lodning pistol har nogen reel varme andre end at trykke på og slippe knappen, der engagerer varmelegemet kontrol. Det er nemt at glemme og ødelægge en delikat stykke arbejde i begyndelsen faser af din lodning oplevelse.

En loddekolbe kan købes uden varmestyring, hele vejen op til termostatstyring for dem, der ønsker at variere varmen i loddespidsen afhængigt af behovene i jobbet. Loddekolber kommer i mange forskellige wattager. Nogle anbefaler lavt watt (mellem 15 og 30 watt) til mindre opgaver såsom printkort, og større effekt (40 eller mere) til store opgaver som lodning lydforbindelser. Ikke gider at forsøge at bruge en lodning værktøj for en virkelig stor projekt som VVS-arbejde, hvor et slag fakkel er absolut det rigtige værktøj til jobbet.

Loddeværktøjet Sikkerhed

Lodning sikkerhedsretningslinjer altid påpege farerne af kød brænder fra smeltet loddemetal og varme lodning pistol tips. Mens dette er et vigtigt sikkerhedsaspekt, ventilation og en bevidsthed om den giftige karakter af nogle loddemetal forbindelser er lige så afgørende. Bly-baserede loddemateriale stadig sælges på markedet i dag. Det er giftigt helt af sig selv, og den røg og dampe fra lodning er også skadelige. Du skal være lige så opmærksom på ledningen fra lodde materiale, som du vil være i maling eller enhver anden forbindelse. For de bedste resultater, virker ikke, medmindre du er i et godt ventileret område, eller er iført en NIOSH-godkendt åndedrætsværn. Brug handsker ved håndtering loddemateriale hvor det er muligt, og altid vaske dine hænder efter lodning. Nogle lodning entusiaster hævder, at bly loddemetal er faktisk mere sikkert på grund af de lavere temperaturer, der er nødvendige for at blødgøre materialet, men pas på sporstoffer, rester, og dampe fra dit arbejde.

Tre slags Staple Guns

Aubuchon Hardware Tip: Når du køber en hæftepistol, chancer er du vil ikke tænke på rust (jo, det er helt nye), men en rust resistent finish er en meget god ekstra at have. Husk, at du skal bruge hæftemaskinen i al slags vejr, med svedige hænder, luftfugtighed og andre faktorer, der vil gøre, at rust-resistens meget tiltalende ned linjen. Køb ikke en hæftepistol uden det, medmindre du planlægger at bruge det sjældent, og kun i koldt vejr! Det er også en god idé at undgå en hæftepistol uden et vindue, så du visuelt kan inspicere, hvor mange hæfteklammer er tilbage i pistolen.

Blindnitte Håndværktøj

Blindnitter er almindeligt anvendt til at slutte stykker af letmetal. Blindnitter er fælles for mange forbruger-niveau arbejde, herunder installere tagrender og afløb tude. Der er mange former og størrelser af blinde nitte hånddrevet værktøj, men hvis du skal gøre arbejdet på svært tilgængelige områder, der er særlige lange arm værktøjer designet specielt til sådanne anvendelser. Det er vigtigt at tjekke det med småt, når de køber disse håndværktøj, som de er designet til at håndtere specifikke blind nitte størrelsesintervaller afhængigt af mærke og model. Nogle er bygget til at rumme større blindnitter, mens andre er lavet til små. Uanset nitte størrelse spørgsmål, en stor fordel af blind nitte håndværktøj i modsætning til el-værktøj for samme slags arbejde er vægtforholdet. Elværktøj kan veje så meget som fem pounds, hvor nogle lange arm blinde nitte værktøj vejer kun et pund og en halv.

Hvad Rivet Tools skal jeg købe?

Rivet værktøjer varierer afhængigt af behovene i jobbet. Heldigvis er der nitte kits lavet specielt til visse typer nitte arbejde. En sådan kit, designet til Huck og Huck-fit bilens ramme bolte, kommer med en hydraulisk motor, og luft drevet installatør værktøj, og de forsamlinger, der er nødvendige for at få arbejdet gjort. Andre typer af nitte kits er designet til brug med hjemmebyggede fly, og endnu andre er beregnet til almindelig brug. For nogle arbejde, du kan få brug for retvinklede vedhæftede eller offset vedhæftede filer; før du køber, skal du sørge for at tjekke sættet for at sikre en sådan specialitet komponenter er inkluderet for den aktuelle opgave.

Hvad er en magt Hammer?

Der er forskellige typer af en "power hammer." Et sådant værktøj anvendes, hvor en konventionel sømpistol ikke kan give den nødvendige kraft til at drive et søm hjem. Almindelige anvendelser omfatter kørsel fastgørelsesanordninger i beton. Et andet eksempel på en magt hammer værktøj er Bosch roterende magt hammer, som har en chipping ansøgning, en rotation mode for boring stål og andre byggematerialer, og en hammer / rotator-tilstand til brug på sten, beton og mursten. En anden type af mund-drevne el hamre bruges også i metal smedjer at erstatte hånd-hamren.