Værktøj: bøjler og Vises Tips

Spring Klemmer og anden klemme Options

Aubuchon Hardware Tip: Nogle mennesker bruger en række fjeder klemmer til at holde stykker af træbearbejdning sammen i særlige "ingen korte" projekter, hvor en stram pasning mellem træstykker og den lim, der binder dem er absolut nødvendigt. Hvis du skal købe

Quick Grip Clamp

En variation på baren klemme er en enhed kaldet hurtig greb klemme. Bar klemmer normalt har en fast ende og en skrue-down ende. Den hurtige greb klemme bruger en pistol-stil greb muliggør hurtig tilpasning og fastspænding. De har ofte plastbelagte kæber, der gør det perfekt til sarte projekter, der kan skæmmet af stål kæber findes på mange bar klemmer. Quick grip klemmer kan undertiden blive konverteret til spredere uden yderligere værktøjer, der er nødvendige, hvilket gør hurtig greb klemme en alsidig tilføjelse til din værktøjskasse.

Hvad er en Pipe Clamp?

Rørholdere er, på grund af navnet, ofte fejlagtigt opfattes som noget, der skal anvendes i et VVS projekt. Et rør klemme anvendes generelt i træbearbejdning at holde træ stabil til skæring, limning, eller andet arbejde. Nogle modeller omfatter huller i klemme ansigt designet til montering puder, cauls, jigs og speciale inventar. Grunden en rørholder er nyttige er, at man kan udvide bredden af ​​klemområdet at rumme bredere brædder eller andre materialer blot ved hjælp af en længere længde af røret for at montere fastspændingsapparatet på. De er ganske praktisk og mere fleksibel end nogle traditionelle shown, som har en fast klemområde.

Kabel -klemmer

Der er mange forskellige typer af kabelklemmer til at vælge fra, de reelle forskelle mellem dem er baseret på, hvad du har brug for klemmerne for. Nogle er simple O-formet plast med en klæbende bund, perfekt til at udrede højttalerkabler og edb-kabler. Andre er en mere heavy-duty "clamp-stil," at komme i massivt aluminium, med to plader, der er skruet sammen. Pladerne har V-formede fordybninger lavet til 18-gauge ledning eller andre størrelser afhængigt af modellen. Nogle kommer med magneter til montering på metaloverflader. Endnu en form for kabelklemme er den samme form for værktøj, der anvendes i startkabler til at tilslutte kablet til batteriet, en over-sized "krokodillenæb".

Hvis du har brug for at shoppe for kabelklemmer, er det en meget god ide at medbringe et billede eller ekstra klemme med dig, når du forsøger at finde dem i butikken. Der er så mange definitioner på dette særlige værktøj, som du kan få brug for at vise en ekspedient eller sælger, før de vil vide præcis, hvad du har brug for.

Hvad er en bar Clamp?

Aubuchon Hardware Tip: Bar klemmer stole på tætheden af ​​hånden skrue til den "endelige pres". Hvis du har svært at anvende det rette tryk på grund af en skade eller hånd ubehag, så prøv at skifte til en én-hånds bar klemme, der bruger en pistol greb til at løsne og stramme. Brug altid den korrekte klemme størrelse til jobbet for at forhindre overbelastning en mindre klemme. Det er nemmere på hænderne, også!

Spring Klemmer og anden klemme Options

Der er mange clamp former og størrelser på markedet, hvad der virker bedst for dig, afhænger af, hvad du skal bruge dem til. Nogle clamp værktøjer er permanente, beregnet til at blive anvendt og til venstre ad, så længe klemmen vil holde spændingen. Et eksempel på en permanent klemme er slangeklemmen, en anordning, der anvendes til at fastgøre en slange til en fitting og danne en tætning. Det er anvendt, og ladt alene, når forseglingen er etableret.

Midlertidige klemmer er dem mest sandsynligt, at blive brugt i en gør-det-selv projekt eller hjem forbedring situation. Linjen klemme er et godt eksempel; det bruges til at holde stykker træ sammen for at lette limning. En anden form for midlertidig klemme er foråret klemme, bruges til at holde et stykke trim ubevægelig på skærebordet, eller midlertidigt hængende usammenhængende ledninger eller kabler i høje steder.

Klips til billedrammer

Hvis du nogensinde har prissat et godt, solidt træ billedramme, du ved, hvor dyrt de kan være. Omkostningerne til at indramme et enkelt fotografi, maleri, eller andet kunstværk kan være skandaløst. Hvorfor ikke lave din egen? Rammestykker sælges forskårne og klar til at samle. Alt du behøver, er tid, lidt undersøgelse på stel montage og de rigtige værktøjer. Et værktøj, der kan gøre hele processen gå helt glat er den variable vinkel rem klemme. Dette vil holde enderne af en billedramme sammen uden vridning eller forvrængning. Du kan enten anvende trælim eller møtrikker til din billedramme, enten måde, remmen klemme holder brikkerne holdes fast sammen. Disse klemmer køre under $ 50 og virkelig kan fremskynde ramme forsamling, når du er tryg ved at gøre arbejdet.

Hvornår skal jeg brug for en kraftig Vise?

Træbearbejdning projekter kan ikke kræve noget mere end en god pipe clamp, men det hele afhænger af størrelsen af ​​det træ, du arbejder med. For mere ambitiøse projekter featuring plader af granit, tunge stykker af træ, eller endda motordele, skal du muligvis den ekstra robusthed og styrken af ​​en heavy-duty skruestik. Hvis du har brug for at klemme og sikre uregelmæssigt formede dele, en heavy-duty skruestik med en drejelig kæbe er nok det bedste værktøj til jobbet. Nogle tunge modeller er lavet specielt til træbearbejdning, og har kæber, der er dækket eller overtrukket for at forhindre træet i at blive skæmmet. Andre Kortfilm har metal kæber med lidt savtakkede tænder. Kortfilm er ikke lavet "one-size-fits-all", men hvis du finde dig selv fast med en skruestik, som ikke er lavet til at beskytte dine materialer, kan du dække op de hårde metaloverflader med en butik håndklæde og et vaskeskind til holde tænderne fra grave i dine overflader.

Hvad er en bar Clamp?

En bar klemme er lidt ligesom en skruestik greb, bortset fra at det er bærbar, og ikke forankret til en arbejdsbænk eller et bord. Disse klemmer er almindeligt anvendt ved limning stykker træ sammen. Hvis du ønsker at bygge eller reparere træ skuffer, for eksempel, er det bar klemme anvendes til at holde skuffen sammen, mens limen tørrer. Hvis du opdager, at træet er ikke helt selv, er det nemt at løsne bar klemme, omstille, og stram klemme ned igen.