Værelse hjælpere: Søger Jacksonville bofæller Tips

Jacksonville barer, restauranter og klubber

Jacksonville har stor et stort udvalg af barer, restauranter og klubber for dig og dine roommates at vælge imellem. Et par store kvarterer for at begynde at udforske nattelivet er Five Points og Jacksonville Landing. For en detaljeret liste over natteliv for dine roommates at begynde at udforske, kan du besøge: http://www.downtownjacksonville.org/content/?page_id=18

Sådan finder du din Roommate i Jacksonville

Leder du efter Jacksonville bofæller? At finde en roommate i en Jacksonville kan være en udfordring. Hvis du kommer op med en liste over grundlæggende roommate krav, kan du forenkle din værelseskammerat søgning. Nogle gode eksempler på roommate "deal-breakers" omfatter; ryger vs. ikke-ryger, kæledyr eller ingen kæledyr, mand eller kvinde, etc. Før underskrive en lejekontrakt med en ny roommate, bør du tjekke nogle grundlæggende baggrundsoplysninger om den person, du vil dele dit hjem med. Mange roommate locator tjenester tilbyder kredit og baggrunden kontrollerer at sikre din nye roommate er troværdig og pålidelig.

Jacksonville Living

Jacksonville er en stor by for dig og dine roommates til at leve. Ligesom enhver stor by, der er mange muligheder, når det kommer til de forskellige kvarterer. Hvis du ikke er bekendt med Jacksonville, bør du hoppe på internettet og gøre nogle forskning. En god kilde til en generel beskrivelse af Jacksonville kvarterer kan findes på:

* Http: //www.10best.com/Jacksonville/Know_Before_You_Go (SM) / Kvarterer /

Efter at have udforsket de kvarterer online, bør du og dine roommates besøge din top valg for at sikre, at alle er enige. Når du har valgt den rigtige kvarter, kan du begynde din søgning. Mange værelseskammerat og lejlighed locator tjenester giver en søgning ved kvarter funktion.

Down Low om Jacksonville

Jacksonville er vært for en bred vifte af musik, teater og sportsbegivenheder for dig og dine roommates at holde optaget. For en detaljeret liste over begivenheder arrangeret af spillesteder, så tjek: http://www.jaxevents.com/ Der er også nogle store seværdigheder i Jacksonville for roommate udflugter som Riverwalk, World Golf Hall of Fame, og Jacksonville Zoo.