Værelse hjælpere: Søger Baltimore bofæller Tips

Hvor og Hvad at spise i Baltimore

Baltimore roommate tips: Hvis du og dine bofæller i Baltimore har været der et stykke tid, du sikkert kender flere steder at få en stor Maryland stil Krabbe kage. Beyond Krabbe kager, der er mange andre vidunderlige spisemuligheder at vælge imellem. Little Italy og Faldts punkt vil holde dig og dine bofæller travlt ganske lidt. For en detaljeret vejledning af restauranter, tjek: http://baltimore.diningguide.net/

Ligesom City? Ligesom de forstæder? Baltimore kunne være for dig!

Baltimore er en stor by at leve i med meget boligområder vækst. Byen er ganske store med en masse af kvarterer at vælge imellem. For en nærmere beskrivelse af de forskellige kvarterer i Baltimore, kan du besøge: http://www.livebaltimore.com/neighbor/neighome.html Ideelt set bør du besøge flere forskellige kvarterer med dine roommates at vælge den, der bedst passer til dine livsstil. De fleste lejlighed og værelseskammerat Finder tjenester giver dig mulighed for at foretage din søgning ved nabolag.

Hvordan at finde den perfekte Baltimore Roommate

Leder du efter Baltimore bofæller? Baltimore gør at finde det perfekte kvarter og perfekt Baltimore værelseskammerat lidt af en udfordring. Jo klarere du er om den type roommate, du leder efter, jo bedre din søgning. Når du søger efter en roommate i Baltimore, sørg for at dække det grundlæggende. For eksempel ønsker du at leve med en ryger eller ikke-ryger, kæledyr eller ingen kæledyr, mand eller kvinde, etc. Der er flere store gymnasier i Baltimore som Johns Hopkins og University of Maryland, så du bliver nødt til at beslutte, om du er på udkig efter Baltimore bofæller, der er i skole. Sørg for at du og dine roommates er på lignende tidsplaner for at undgå konflikter. Du ønsker også at sikre, at du er din værelseskammerat er pålidelig og troværdig. Mange roommate tjenester tilbyder baggrund og kredit kontrol for at sikre, at din nye roommate er en person, du kan stole på.

Baltimore Night Life

Mellem University of Maryland og de mange barer, klubber og restauranter, er der ingen mangel på natteliv og underholdning i Baltimore. Du og dine bofæller bør begynde at udforske i en travl del af byen ligesom Faldts punkt, derefter filial ud derfra. For en lang liste at tilføje til din sociale kalender, kan du tjekke: http://www.marylandnightlife.com/

Hvad sker der i Baltimore?

Fra Preakness fest til festivaler på Inner Harbor, vil du og dine roommates har masser af arrangementer at vælge imellem i Baltimore. For en detaljeret liste over årlige begivenheder, kan du besøge: http://www.bop.org/events/bopaevents.aspx Sørg også for at planlægge en værelseskammerat udflugt på Harbor Point til skøjte på den nye is-skøjtebane eller gå til en baseball spil på Camden Yards!