Værelse hjælpere: Søger Atlanta bofæller Tips

Vælg den rigtige Roommate i Atlanta, Georgien

Leder du efter Atlanta bofæller?
I et stort sted som Atlanta, at finde den perfekte værelseskammerat er ikke let. Når du søger efter en roommate, eller nogen at dele din lejlighed, være klar på dine "deal-breakers" lignende; ryger vs. ikke-ryger, PET-ejer, mand / kvinde, etc. Sørg også for dig og dine roommates er på lignende tidsplaner for at undgå konflikter. Disse deal-breakers bidrage til at forenkle din værelseskammerat søgning, og forfine dine valg, fordi de er ikke til forhandling. Du ønsker også at sikre, at du er din værelseskammerat er pålidelig og troværdig. Flere roommate tjenester tilbyder baggrund og kredit kontrol for at sikre, at din nye roommate er en person, du kan regne med, når lejen er forfalden.

Steder at bo i Atlanta

Sørg for at du og dine bofæller i Atlanta er enige om, hvilken type kvarter, der bedst passer til dine livsstil. Atlanta er en vidunderlig by med mange kvarterer at vælge imellem. Heldigvis er de fleste værelseskammerat Finder tjenester giver dig mulighed for at foretage en værelseskammerat søgning ved kvarteret. Et af de nyeste områder i boligområder vækst Downtown Atlanta. Mange af kontorbygninger bliver omdannet til lofts, gallerier og butikker. Hvis du er på udkig efter restauranter og natteliv, tjek kvarterer som Buckhead og Virginia Highlands. For en generel oversigt over alle nabolag sammen med kort, kan du tjekke: http://www.atlanta.net/neighborhood/. Heldigvis er Atlanta temmelig kondenseres og tilgængelig med bil eller offentlig transport. Hvis du, eller dine bofæller, planlægger at bruge offentlig transport, MARTA kort er tilgængelige på: http://www.itsmarta.com/getthere/railmapbig.htm

Atlanta Seværdigheder

Atlanta er en by med en stolt historie, smukke geografi, og en stærk vækst virksomhed. Uanset om du søger efter en Atlanta roommate, eller leder efter en lejlighed til at dele i Atlanta, der matcher op bliver lettere, efterhånden som flere og flere mennesker vælger Atlanta som deres hjem. Nogle af de mere fremtrædende attraktioner omfatter; Atlanta Zoo, Atlanta Botanisk Have, Stone Mountain Park, Atlanta History Center, Georgia Tech, og Emory University.

Udnyt den sydlige stil af Atlanta Natteliv

Atlanta har et stort udvalg af restauranter og barer at vælge imellem, sammen med en stor musikscene. Hvis du og dine bofæller gerne udforske nattelivet, er der masser af muligheder. Du kan komme i gang med en temmelig lang liste på: http://www.bestinatlanta.com/bh.html. For at undgå spirituskørsel, forsøger at leve i et område, der er tilgængeligt med offentlig transport. Ellers er nedsat en udpeget chauffør program med dine roommates.

Oplev Fantastisk Southern Food i Atlanta

Du kan have en stor tid i Atlanta med Southern Dining, Atlanta har et bredt udvalg af restauranter for fine dining. Du og dine bofæller bør tilrettelægge almindelige "roommate middage" for at give dig tid til at indhente uden for lejligheden. Aria og vingefabrik i Buckhead er et par af restauranter for dig og dine roommates at prøve. For en god spise guide, kan du besøge: http://atlanta.diningguide.net/