Værelse hjælpere: Need Boston bofæller Tips

Hvad skal man gøre i Boston

Boston har en fantastisk begivenheder kalender består af Boston Symphony, Butterfly Garden, og en enorm vaskeri liste over kunstudstillinger og festivaler for dig og dine roommates at vælge imellem. For en detaljeret liste over årlige begivenheder, kan du besøge: http://www.cityofboston.gov/calendar/calendar.asp En sjov værelseskammerat udflugt, der bør være en obligatorisk del af enhver Bostonians events kalender er en Red Sox spil på Fenway Park.

Boston roommates

Behov Boston Bofæller? Boston betragtes som den "største lille by" med en stor befolkning. For at finde den perfekte værelseskammerat i Boston med så mange valg kan være en skræmmende udfordring. Jo klarere du er om den type roommate, du leder efter, jo bedre din søgning. Når du ønsker at finde en værelseskammerat i Boston, så sørg for du er klar på din personlige deal-breakers, det grundlæggende. For eksempel ønsker du at leve med en ryger eller ikke-ryger, kæledyr eller ingen kæledyr, mand eller kvinde, osv Boston er også hjemsted for et stort antal gymnasier og universiteter, så du bliver nødt til at beslutte, om du er udkig efter en værelseskammerat, der er i skolen. Det lyder indlysende, men sørg for du og dine roommates er på tilsvarende skemaer, eller du kan arbejde omkring hinandens tidsplaner. Du ønsker også at sikre, at du er din værelseskammerat er pålidelige. De fleste roommate tjenester tilbyder baggrundstjek for at sikre, at din nye roommate er en person, du kan stole på.

Elegant og sjov spisning i Beantown

Boston er kendt for chowders og bagt bønner, men det er kun begyndelsen på de spise muligheder til rådighed for dig og dine bofæller. Julien og Meritage er blot to af de tilgængelige indstillinger i downtown Boston for fine middage. Hvis du og dine roommates er interesseret i at udforske, vil Boston holde dig travlt. For en detaljeret vejledning, kan du besøge: http://boston.diningguide.net/

Boston Kvarterer

Som en af ​​de ældste og største byer i USA, Boston tilbyder et bredt udvalg af steder at bo. Hvis du ikke er bekendt med de forskellige kvarterer, tjek: http://www.cityofboston.gov/neighborhoods/ dig selv en tjeneste og besøge de kvarterer, når du har indsnævret dit valg ned. Lejligheden og roommates du vælger spiller en stor rolle, men det forkerte kvarter valg kan forårsage store problemer. Du og dine Boston roommates vil være sikker på, at nabolaget passer til dine livsstil. Heldigvis mange lejlighed og værelseskammerat locator tjenester giver dig mulighed for at foretage din søgning ved nabolag.

Boston Natteliv, det kollegiale Indflydelse

Boston Natteliv og underholdning: Boston er en stor by at bo i, hvis du kan lide at komme ud i byen. Med alle de gymnasier og universiteter i Boston, er der en stor mængde af unge, der søger efter en god tid. Du og dine bofæller vil ikke løbe tør for valg til barer, klubber, live musik og restauranter i Boston. For et stort udvalg af natteliv valg i Boston, kan du tjekke ud: http://www.bostonnightguide.com/