Værelse hjælpere: Manhattan Roommate Søgetips

Undgå uden arbejde Skuespillere: Sådan finder du din Manhattan Roommate

Perfect din Manhattan værelseskammerat søgning:
Finde New York tilgængelige bofæller er ikke let, og søgningen kan være endnu mere forvirrende i en stor by som Manhattan. Først bør du lave en liste over dine "deal-breakers" lignende; ryger vs. ikke-ryger, PET-ejer, mand / kvinde, etc. Disse deal-breakers bidrage til at forenkle din værelseskammerat søgning, og forfine dine valg, fordi de ikke er omsætningspapirer. Roommate sikkerhed er en anden vigtig faktor. Mange roommate tjenester tilbyder baggrund og kredit kontrol for at sikre, at din nye roommate er på op og op. Hvis du flytter ind i en eksisterende lejlighed, er det en god ide at tage en rundtur i stedet. Ved at besøge lejligheden, får du en god idé om livsstil og levevilkår i din potentielle nye roommate.

Restauranter i Manhattan

Manhattan er en af ​​de største byer i verden for dig og dine roommates at opleve fine dining. De valg for restauranter er lige så forskellige som befolkningen i New York. Hekseri og Alias ​​er et par gode nye restauranter, der er perfekt til en værelseskammerat middag. For en detaljeret liste over restauranter i Manhattan, kan du besøge: http://www.zagat.com/browse/index.asp?MID=kw846google

Manhattan Life: Hvor på øen?

Manhattan roommate søgetips:
Når du søger efter bofæller i Manhattan, er det vigtigt at overveje, hvilken type kvarter, der passer bedst til din livsstil. Heldigvis er de fleste værelseskammerat Finder tjenester giver dig mulighed for at foretage en værelseskammerat søgning ved kvarteret. Nogle af de pænere kvarterer omfatter Tribeca, Grammercy, Soho, og Nolita, men disse områder er naturligvis dyrere. Hvis du er på udkig efter natteliv, tjek kvarterer som Øst og West Village, eller up-and-coming Lower East Side og Alphabet City. Upper East og Upper West Side tilbyder nogle af de mere stille kvarterer, og stor adgang til museer og Central Park.

Manhattan Night Life: The City, der aldrig sover

Manhattan tilbyder en uendelig udvalg af barer, klubber og restauranter at vælge imellem. Hvis du kan lide at hænge ud og socialisere med dine Manhattan roommates, er det vigtigt at vælge steder, hvor alle kan få en god tid. Heldigvis er der noget for alle i Manhattan. Du kan søge sites som newyork.com og citysearch.com at finde de nyeste lounges, restauranter og klubber. Hvis du ønsker at være proaktiv i din udforskning af Manhattan, der er nedsat en "Roommate Night", så du og dine bofæller kan tjekke en ny plet på regelmæssig basis. Skiftes der forsker og udvælgelse af nye steder at se, hvem der kan komme op med de hippeste og hotteste attraktioner.

The Commute i Manhattan

Uanset om du søger efter din egen lejlighed, eller ønsker at flytte ind hos bofæller, placering og tilgængelighed kan være vigtige faktorer. Heldigvis Manhattan har en fantastisk offentlig transport system med metrolinjer og busruter, der tæppe byens fem bydele. For et kort over Manhattans undergrundsbaner og busser, kan du besøge Metropolitan Transit Authority hjemmeside, http://www.mta.nyc.ny.us/. Når du lærer systemet, vil du opdage, at Manhattan er en af ​​de mest tilgængelige byer i Amerika.