Værelse hjælpere: Central Amerikanske bofæller Tips

De større Twin

Minneapolis er den største af Twin byer og det meste af byen er placeret vest for Mississippi-floden.

Minneapolis er en by med mange forskellige kvarterer. Faktisk Minneapolis har mere end 80 forskellige kvarterer, hver med sine egne karakteristika. Hvis du leder efter Minneapolis roommates, tour de forskellige kvarterer til at lære de områder, du kan lide, før du begynder at lede.

Pædagogiske muligheder

Chicago mangler intet i vejen for uddannelsesmæssige muligheder. Der er mange offentlige, private og snæversynet skoler i området. For voksne, der er en række af valgmuligheder så godt. Tilgængelige institutioner omfatter The University of Illinois i Chicago, DePaul University, og Rush University.

Hvis du bor i centrum af Chicago-området, og er tæt på mange af skolerne, overveje at lægge en "Chicago værelseskammerat ønskede" annonce i fællesskabet bulletin online eller på fællesskabet bestyrelser i disse kollegier. Sørg for at sætte en "date tilgængelig" for roommate, og også gå tilbage og fjerne posteringer, når en roommate er fundet.

Denver Bofæller har forskelligartet kvarter Options

Som enhver by, Denver består af en række mindre kvarterer. Mens nogle af disse kvarterer kan dele nogle ligheder, mange af de kvarterer er meget forskellige. Før du indtaster en delt lejeaftale, er det vigtigt at forske i forskellige nabolag. Dette vil hjælpe dig vælge en, der er rigtige for dig. Byen Denver består af ca. 15 forskellige kvarterer. Her vil vi fremhæve nogle af de mere populære dem herunder Cherry Creek, Lower Downtown og Sloan Lake.

Cherry Creek område er et eksklusivt område tæt på Cherry Creek Mall. De boliger muligheder på dette område er luksuriøse og beboerne er omgivet af hundredvis af butikker, butikker, kunstgallerier, saloner, restauranter og caféer. Kvarteret har også adgang til en 22 mile trail perfekt for vandrere, løbere og cyklister.

The Lower Downtown kvarter, kærligt kaldet LoDo, har en urban føler. Dette område har barer, natklubber, restauranter og butikker. En stor del af arkitekturen i dette kvarter består af røde mursten og arch vinduer. Disse simple design muligheder blev valgt efter en ødelæggende brand i 1863 ødelagde meget af området.

Den Sloan Lake område ligger væk fra stress og jag i downtown områder og shoppingområder. Cooper og Sloan søer er placeret inden for rammerne af dette kvarter og bringe en kilde til skønhed og underholdning til beboerne. Dette område har en eklektisk føler med en række forskellige boliger muligheder og en række huse med unikke designs.

Finde Salt Lake City bofæller i den rigtige Neighborhood.

Når du søger efter en delt leje situation, er det vigtigt at overveje de forskellige kvarterer i Salt Lake City. Der er fire meget forskellige kvarterer inden for rammerne af Salt Lake City. Disse kvarterer omfatter The Avenues, Harvard-Yale, Sugar House og Downtown Salt Lake. Det er vigtigt at overveje placeringen af ​​disse kvarterer af praktiske årsager, men det er også vigtigt at overveje, hvad alle nabolag har at tilbyde beboerne.

The Avenues er et kvarter, der tilbyder en hel del til beboerne. Dette kvarter er folkloristisk med et nummer eller nyligt restaurerede historiske hjem. Skat incitamentsprogrammer er opmuntrende genoprettelsen af ​​denne blomstrende kvarter.

Den Harvard-Yale kvarter er tæt på en række punkter af interesse, herunder University of Utah, hospitalet og downtown. De boliger muligheder spænder fra en historie bungalows til massive Tudor godser. Leje et værelse i denne historiske kvarter er absolut en unik oplevelse.

The Sugar House kvarter blev opkaldt efter en sukker mølle, som var under konstruktion, når kvarteret blev etableret. Men en række komplikationer forhindrede færdiggørelsen af ​​sukker mill og det blev aldrig afsluttet, men nabolaget beholdt navnet. Dette kvarter er kendt for fremragende shopping og en venlig atmosfære.

Downtown Salt Lake City er den ældste kvarter i Salt Lake City. Hele byen forsyningsnettet stammer fra dette kvarter. Også fremtrædende featured i dette kvarter er Lake templet i Salt af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Dette kvarter består også af en business district, Gateway distriktet og mange detailforretninger, restauranter og caféer foring

Main Street.

Deling Interesser med din Denver roommates

At leve med en roommate kan give en række praktiske fordele. Nedsat husleje og fælles husarbejde er blot to af disse fordele, som kan gøre at have en værelseskammerat værd. Nogle lejere kan endda finde det nødvendigt at have en værelseskammerat fordi lejen ikke ville være overkommelige uden mindst én anden person til at dele bekostning. Dog kan bofæller også give mindre praktiske fordele. Specifikt kan en værelseskammerat give kammeratskab. Uanset om du vælger dine Denver roommates, fordi de er personlige venner, eller du opsøge pårørende, bekendte eller fremmede til at dele din bolig, kan du finde opretholde et venskab med din værelseskammerat gør livssituation sjovere.

En måde at knytte bånd til din Denver roommates er ved at tage del i lokale aktiviteter sammen. Om vinteren nogle af de mest populære aktiviteter i Denver områder skiløb og snowboarding. Med en række store skiområder inden for køreafstand er det indlysende, hvorfor skiløb er så populær i Mile High City. Nogle af de mere populære skiområder som er let tilgængelige fra Denver Medtag Winter Park, Arapahoe Basin, Copper Mountain, Beaver Creek, Vail og Breckenridge. Der er også mange flere mindre skiområder samt mange andre skiområder, som er placeret længere fra Denver metro område.

Særlige overvejelser, når du vælger en roommate i Minneapolis

Der er visse byer, hvor særlige faktorer skal overvejes, når du vælger en værelseskammerat. Specifikt kan nogle roommates have en stor pladskrævende udstyr til at gemme i stalden. Dette kan ske hvor som helst, men er mere tilbøjelige til at forekomme i områder, hvor specifikke fritidsaktiviteter er almindelige. For eksempel kan bofæller i byerne nær skisportssteder forventer potentielle roommates at have udstyr såsom ski og snowboards. Når du vælger en værelseskammerat i Minneapolis kan det være værd at spørge om, hvilke typer af aktiviteter, den potentielle værelseskammerat nyder.

Der er mange søer i Minneapolis. Som et resultat aktiviteter såsom kano, kajak, vandski og jetski er alle meget populære. Men alle disse aktiviteter også kræver store stykker udstyr. Hvis lagerplads er begrænset, er det meget vigtigt at spørge potentielle bofæller, hvilken type genstande, de bliver nødt til at gemme i stalden.

At finde en roommate i Chicago

Uanset om du er på udkig efter en roommate i Chicago eller enhver by, skal du være parat til at give nogle grundlæggende oplysninger. Oplysninger, såsom husleje, placering og antal beboere skal altid videregives, når de søger en værelseskammerat. Andre oplysninger såsom parkering tilgængelighed, uanset om boligenhed møbleret, tilstedeværelsen af ​​kæledyr og om de enkelte ryger kan også være meget gavnligt.

De, der søger en værelseskammerat, der opfylder særlige kriterier skal være parat til at dele yderligere oplysninger, når de søger en værelseskammerat. Dette kan omfatte oplysninger såsom køn, race, seksuel orientering og alder. Selv oplysninger såsom hobbyer, sovende mønstre og musiksmag kan være med til at sikre, at du vælger en ideel værelseskammerat.

Salt Lake City Roommates Find Kampe i Salt Lake Tribune

Salt Lake City Tribune er en værdifuld ressource for dem, der søger bofæller i Salt Lake City. Potentielle Salt Lake City roommates kan finde hinanden ved hjælp af klassificerede i denne avis. En værelseskammerat kan findes ved enten at søge de klassificerede for dem, der søger en roommate eller placere en annonce Søger en værelseskammerat situation.

Før en add enten Søger en roommate eller en værelseskammerat situation er tilmelding nødvendig. Tilmelding er gratis og kræver kun grundlæggende oplysninger. Næste det tid til at vælge en kategori. Den passende kategori ville være huslejer og underkategorien ville blive delt leje værelser. Plakater har så mulighed for at vælge en af ​​de kvarterer i Salt Lake City. Når dette er afsluttet, er det tid til at skrive kopien til annoncen. De, der allerede har en stald og søger en roommate bør give oplysninger, herunder husleje, størrelsen af ​​rummet eller lejligheden og inkluderet. De, der er på udkig efter en roommate og en bolig til at dele bør angive de ønskelige levevilkår såsom størrelse bolig, placering og de foretrukne roommate egenskaber.

Forstå loven om Minneapolis roommates

Minneapolis roommates kan forårsage alvorlige problemer for hinanden. Der bør udvises omhu for at forstå loven, når han indgår en værelseskammerat situation. Læsning af lejeaftalen omhyggeligt er meget vigtigt, men det er også vigtigt at forstå alle gældende love samt. Dette er vigtigt, fordi der er en række lovovertrædelser, som kan føre til opsigelse af en lejekontrakt.

Nogle af de overtrædelser, som kan medføre denne type problemer omfatter gambling, prostitution, ulovligt salg af eller besiddelse af et kontrolleret stof, ulovlig besiddelse, transport eller salg af et våben, gadeuorden og støjende forsamlinger. Nogle af disse overtrædelser kan resultere i en leje afslutning på den første forekomst, mens andre, såsom gadeuorden og støjende forsamlinger, kræver tre verificerede hændelser inden for en periode på 12 måneder, før der gribes ind over for lejer.

Det er vigtigt for dem, der lever med en værelseskammerat at forstå disse love. Hvis det er muligt, bør lejeaftalen skrives for at sikre de bofæller vil ikke blive holdt ansvarlig for hinandens handlinger. Dette vil bidrage til at forhindre en værelseskammerat fra at have sin lejeaftale ophører som følge af aktionerne i den anden værelseskammerat.

Brug Craigslist at finde Denver Roommates

Beboere i Denver kan finde Craigslist at være en værdifuld ressource for dem, der søger roommates. Denne hjemmeside henvender sig til mere end 450 byer og giver en række forskellige rubrikannoncer herunder reklamer for opholdstilladelse deling. Potentielle Denver bofæller finder Craigslist hjemmeside forholdsvis let at navigere.

Processen med at finde en Denver roommate på Craigslist begynder ved at navigere til hjemmeside dedikeret specifikt til byen Denver. Dette opnås ved at vælge byen Denver fra listen over amerikanske byer, der er fastsat på Craigslist hjemmeside. Næste brugerne vælge, "værelser / delt" under huset mulighed. Dette vil bringe brugeren til en ny webside, der giver de seneste posteringer arrangeret i omvendt kronologisk rækkefølge. Hvis du klikker på disse udstationeringer vil bringe brugeren til mere specifikke oplysninger for hver udstationering såsom placering, husleje, størrelse bolig, kontaktoplysninger og nogle gange endda billeder af enheden.

Chicago Bofæller har mange Neighborhood Options

Valg af en roommate er en meget alvorlig beslutning. Enkeltpersoner skal overveje en bred vifte af kompatibilitet faktorer. Men Chicago bofæller har nogle unikke overvejelser. Konkret bør de overveje det område, hvor de vælger at leve. Dette er vigtigt, fordi Chicago metro område tilbyder en række kvarterer for beboerne at overveje. Hver af disse kvarterer har en unik personlighed. Nogle af de kvarterer roommates måtte ønske at undersøge nærmere omfatter Irving Park, Bucktown, Loop og Ravenswood.

Den Irving Park område er ideelt for dem, der søger større partier og flere områder af botanisk interesse. Dette kvarter tilbyder også en række mindre shoppingområder som byder delikatesseforretninger, bagerier, barer og butikker. Boliger muligheder i dette kvarter omfatter victorianske huse og multi-unit lejlighedskomplekser.

Bucktown er en fremragende kvarter for dem, der søger en mere artsy miljø. En årlig kunstfestival afholdes i august i dette kvarter tiltrækker 30.000 besøgende. Bucktown tilbyder også en bred vifte af sent nat muligheder, herunder trendy barer og klubber.

The Loop kvarter er den virksomhed mekka af Chicago med fremtrædende bygning som Sears Tower, Chicago Board of Trade og Art Institute of Chicago samt amtslige og statslige bygninger, der er bosiddende i dette kvarter. Kvarteret er også placeringen af ​​Taste of Chicago, som er en to ugers kulinarisk begivenhed tiltrækker over 3 millioner festende.

Ravenswood er et kvarter, der henvender sig til en bred vifte af forskellige typer af folk. Dette område har en række enestående detailforretning samt mange trendy restauranter. Men det omfatter også smukke victorianske huse og mange parker gør det et kvarter, der appellerer til unge singler såvel som familier.

Stor Downtown Denver

Roommates.com Tip: Leder du efter kærlighed? Forbes.com rangerer Denver-Boulder metro område som nummer et for singler i hele landet. Find Denver bofæller og begynde at nyde alt det området har at byde på.

Flyt til forstæderne

Roommate.com Tip: En god idé er at sende oplysninger pendler i din roomate Finder annonce, så potentielle roommates ved præcis, hvor langt de vil have til at pendle mellem arbejde og hjem.

Tiltrækning Salt Lake City roommates

Roommates.com Tip: For at få flere svar på din annonce for roommates, indeholde oplysninger om det område, hvor du bor, såsom pendlingsafstand fra de mest populære destinationer, og rejsetid til indkøbscentre og populære turistmål. Hvis du gør det, kan gå en lang vej mod gnister interesse for potentielle Salt Lake City bofæller.

De større Twin

Roommates.com Tip: Må ikke føler, at du skal hoppe på den første annonce, du ser for Minneapolis bofæller. Minneapolis er stort nok, at du vil være sikker på at finde masser af mennesker interesseret i at dele udgifterne. Tag din tid.

Pædagogiske muligheder

Roommates.com Tip: At studere er vigtigt for de studerende. Hvis du er i skole, skal du vælge Chicago bofæller, der vil give dig stille tid, når du har brug for det. Hvis du er ude af skolen, men har en studerende værelseskammerat, så glem ikke de dage, hvor dit blev laver lektier; slå musikken ned!

Central vejr

Roommates.com Tip: Hvis du bor i en by, der er underlagt farlige vejrforhold, så sørg for du fortælle din potentielle værelseskammerat om skridt, du har taget for at sikre levende situation. Hvis du har lejer forsikring eller boligejer forsikring, kan du dele regningen, så du både betaler for lige beskyttelse af dit hjem.

Stor Downtown Denver

Med den tiende største downtown i USA, Denver er hjemsted for et udvalg af sport stadioner. Den huser også mere end 300 restauranter, mange museer, og masser af gallerier og shopping muligheder. Byens restaurerede historiske distrikt har en overflod af bryghuse og værtshuse. Byen byder også på et center for scenekunst, der er den næststørste i landet. Downtown har endda en forlystelsespark.

Mange grupper i Windy City

Chicago har mange forskellige sektioner. Der er den gamle bydel afsnittet River North, og Gold Coast. Der er også områder kaldet Magnificent Mile og Streeterville. Byen er berømt for Sears Tower og har en sker downtown område, shopping område og en masse teater aktivitet.

Med University of Chicago og Northwestern University beliggende direkte i centrum af Chicago, mulighederne for Chicago roommates er uendelige.

Central eller ej?

Hvorvidt din tilstand betragtes som en del af det centrale USA sandsynligvis ikke vil sagen til potentielle roommates fra andre stater. I stedet vil de sandsynligvis ønsker at lære om beskæftigelsespotentiale og leveomkostningerne. Nogle kan være interesseret i uddannelsesmuligheder. Næsten alle vil gerne høre om underholdning i dit område. Hvis din by har en hjemmeside, kan du overveje at placere på linket i din værelseskammerat eftersøgte annonce. Dette vil hjælpe potentielle roommates afgøre, om du område interesserer dem.

Tornado Reality

Du kan måske høre udtrykket "Tornado Alley" i forbindelse med stater i den centrale del af USA. Dette skyldes, at mange af de centrale stater er ry for at opleve flere tornadoer end andre områder.

Uddan potentielle roommates om hyppigheden af ​​tornadoer i dit område. Sørg for at fortælle dem om eventuelle sikkerhedsfunktioner, du har, såsom storm kældre eller en styrket tag. Lad dem vide, om alle forholdsregler, der træffes af lokale embedsmænd. Sidst, men ikke mindst, minde potentielle roommates at tornadoer kan ske næsten overalt.

Central vejr

I den centrale region i USA, vintre er typisk koldt. En stor del af vinternedbør i denne region når jorden som sne. Michigan, Indiana, Illinois og Kentucky har særlig tung vinternedbør. Somrene er ofte varm og hedebølger er hyppige. Hvis du vil vide mere om vejret i denne region, tage et kig på vejret websites og USA Almanak for mere information.

Denver Beauty

Denver besidder en imponerende titel som en af ​​de smukkeste byer i USA. Den sidder i bunden af ​​Rocky Mountains og pryder dens beboere med ca. 300 solskinsdage om året. Byen kan beskrives som levende og vidunderligt for dem, der elsker den store udendørs. Denver tilbyder også meget i vejen for rekreation og underholdning.

I en by med så meget at se og gøre, vil du ønsker at beholde flere af dine penge i lommen for udgifter på sjove ting. Finde roommates kan hjælpe dig med at gøre det. Finde ud af, hvor meget husleje du har råd, og stadig have penge til rekreation. Opret et budget, og glem ikke at tilføje i penge til mad, forsyningsselskaber, og transport. Når du har fundet bofæller til at hjælpe dig betale regningen, stikning til dit budget skal være nemt.

Wisconsin: Mere end blot ost

Leder du efter et job og villig til at flytte? Wisconsin har en af ​​de laveste arbejdsløshedsprocenter i hele landet. Hvad mere er, Wisconsin også prale af en meget lave leveomkostninger.

Hvis du overvejer et skifte til Wisconsin, skal du sørge for at kigge efter roommate-ønskede annoncer på internettet. Sikring af et værelseskammerat situation, er en god måde at komme på dine fødder i et nyt område, og få nye venner.

Tiltrækning Salt Lake City roommates

Der er masser at se og gøre i Salt Lake City, Utah. Byen har en unægtelig vestlige arv og prale bjerg udsigter og smukke sneklædte bjerge. Salt Lake City har også syv år rundt resorts i nærheden, der tilbyder masser af rekreative muligheder.

Du har mindre problemer med at finde Salt Lake City bofæller hvis du bor i et område tæt på ting som shopping, rekreation og beskæftigelse. Bor i nærheden af ​​en skole eller et universitet kan også tjene til at øge dine chancer for at finde Salt Lake City bofæller.

State Specifikke

Overvejer et skifte til en ny stat kan være en samtidig skræmmende og spændende proposition. Blive orienteret, men kan gøre din flytning meget mere komfortabel. De fleste stater har hjemmesider designet til at give oplysninger om en række statslige specifikke emner. Du kan endda finde information om at flytte på mange statslige hjemmesider. Et godt sted at starte din søgning er altid på byens hjemmeside.

Før du begynder at besvare annoncer for roommates, gå videre og søge på internettet efter oplysninger om det område, du har valgt. Tænk på de oplysninger, du er stadig mangler, når du har læst et sted eller to. Lav en liste, baseret på disse emner, med spørgsmål til potentielle roommates.

Flyt til forstæderne

Selvom at flytte ind med en værelseskammerat kan gøre dine udgifter mere overskueligt, kan du ønsker at sænke omkostningerne yderligere. Store byer er sandsynligvis højere leje satser, så overveje at flytte uden for byen lidt at spare på fast ejendom omkostninger. For at spare flere penge, overveje at finde en roommate i en forstæder eller endda landdistrikt tæt på byen. Heldigvis i nogle stater, kan du finde en lavere pris værelseskammerat situation, inden for en 15 minutters pendler til en større by.