Værdi af Vintage Coca Cola Machines

Værdi af Vintage Coca Cola Machines

Værdien af ​​vintage Coca-Cola maskiner kan variere, baseret på flere faktorer. Som med enhver Coca-Cola samlerobjekt, den reelle værdi af en vintage maskine afhænger af, hvad en køber er villig til at betale for det.

History of Coke Automater

En af de største og mest kendte producenter af Coca-Cola automater er Vendo selskab. Vendo blev grundlagt i Kansas City, Missouri i 1937. To brødre, Elmer F. og John T. Pierson købte et patent på en enkel, pålidelig automat låg. Låget er designet til at låse på toppen af ​​Westinghouse og Frigidaire bryst kølere, at mange købmandsforretninger og tankstationer, der anvendes til nedkøling sodavand, at de ville sælge på ære systemet, hvor kunderne ville få fat i en sodavand og betale på tælleren. Med den teknologi af denne nye automat låg, omkring $ 3000 i startkapital i hjælp fra JE Hagstrom og hans selskab, de Piersons udviklede den første rigtige automater, et låg kaldet "Red Top". Med dette låg blev udførselsåbningen flyttet til den næste flaske i brystet, i stedet for at flytte flaskerne gennem isen.

Den Vendo Virksomheden overlevede krigen restriktioner under Anden Verdenskrig, der var ødelæggende for mange andre brancher, fordi det amerikanske krigsministeriet erklæret læskedrikke som "afgørende for soldat moral". Vendo blev bemyndiget til at producere 5000 "Red Tops" til militære træningslejre og krig planter.

I løbet af 1950'erne, automatindustrien steg til nye højder. Automater fået et nyt udseende med opretstående, strømlinede enheder med afrundede hjørne kabinetter. Nogle af Vendo mest populære maskiner blev foretaget i løbet af dette årti, herunder V-39. Automater også begyndt at sælge flere produkter, såsom emballerede snacks, kaffe, mælk og is.

Cavalier var en anden succesfuld Coca Cola automat selskab. Deres maskiner er populære hos samlere, herunder C-27 model fra slutningen af ​​1940'erne og C-102, der dispenseres sodavand fra to sider. Disse maskiner blev udbredt i 1950'erne, en tid, hvor racefordomme var stadig kører stærkt som det fremgår af maskinens adskillelse af drikkevarer, med den ene side læsning "Whites Only", og den anden "Colored Only".

Fastsættelse af værdien af ​​Vintage Coca Cola Machines

En måde at bestemme værdien af ​​vintage Coca-Cola-maskiner er at forske, hvad nogle modeller der sælger for på auktionssider som eBay. Bare husk, at du normalt ikke får fuld valuta for samleobjekter, når du sælger på eBay. Du kan også prøve en vintage automat forum som Cola Machines.

Variabler, der bestemmer værdien af ​​enhver automat omfatter:

 • Producent
 • Alder
 • Model
 • Working Condition
 • Udseende

Værdi af Vintage Coca Cola Machines

Erhvervelse så meget viden om Coca-Cola automater, som du kan muligvis få vil hjælpe dig føle sig mere trygge, når de køber eller sælger dem. Du kan finde følgende bøger om sodavand automater på Amazon, Classic Soda Maskiner og Vintage Coca-Cola Machines en pris og identifikation Guide til Collectible kølere og Maskiner.

Der er også nogle store websteder, som er dedikeret til at uddanne omkring, indsamling og genoprette vintage soda maskiner. Disse websteder vil hjælpe med at besvare dine spørgsmål og give dig mulighed for at netværke med andre samlere og eksperter i færd med at genoprette antikke soda automater.

 • Soda-Machines.com
 • The Soda Jerk Works
 • Cola Machines.com

Du kan se, hvad de forskellige modeller af koks automater sælger i Game Room Antikviteter. Her er et par eksempler:

 • Vendo 39- $ 2995
 • Vendo 81- $ 6395
 • Vendo 44- $ 6795
 • Vendo 56- $ 5995
 • Cavalier CS-72- $ 5795
 • Cavalier CS-96- $ 5995

Som du kan se, de fleste vintage koks maskiner, der er blevet fuldt restaureret er værd $ 5000- $ 6000. Den første børsnoterede Vendo 39 var billigere, fordi det var opført fra en privat sælger, som anslået værdien på 2995 dollar.

Dem, der elsker vintage, kan retro look fordel ved at have en af ​​disse Coca-Cola maskiner i deres garage, spillerum eller tilbage gårdhave. Disse maskiner er en stor investering, men du kan begynde at få dækket nogle af dine investeringer ved at gøre en masse underholdende!