Vælg et første dans sang ligesom Berømtheder

Vælg et første dans sang ligesom Berømtheder
I berømthed verden, synes vi at blive fascineret med de valg, berømte brude og gomme gør om deres bryllupper. Lad os € ™ s tage et indblik i den første dans sange nogle kendis par valgte, så du kan vurdere nogle af de muligheder til din første dans med din nye ægtefælle.

Kim og Kanye

Nogle af jer er sikkert træt af at høre om dette bryllup, men deres første dans sang, eller i dette tilfælde sange, er interessant. I stedet for en sang, valgte parret et medley af sange at danse til for første gang som mand og kone. De startede med omsider skiftede til disse våben af mine, skiftede igen til Ømhed, og derefter Kanye rundede det af med en rap.

Hvis du har svært ved at vælge bare én sang, der har betydning for dig som par, kan dette være en måde at bekæmpe den. Har DJ kompilere et par sekunder af hver sang for at afspille ryg mod ryg. Nej, din brudgom doesnâ € ™ t nødt til at buste ud i en rap i slutningen.

Jennifer og Brad

Da Jennifer Aniston og Brad Pitt sagde jeg, de dansede til dit udseende Tonight af Frank Sinatra. Sinatra sange er tidløse klassikere. Hvis du og din ægtefælle er traditionalister eller youâ € ™ re har et traditionelt bryllup, derefter vælge en tidløs klassiker sang af Sinatra eller lignende kan være vejen at gå.

LeAnn og Eddie

Når LeAnn Rimes Wed Eddie Cibrian, de valgte, da det don € ™ t Come Easy af Patti Griffin. Måske parret var at gøre en erklæring om deres forhold op til deres bryllup. Du også kan gøre en erklæring om frieri, din kærlighed eller forholdet jer to dele. Du skal blot vælge en sang, der sætter i ord, hvordan du føler om hinanden.

Vælg den med Feeling

Du kan hente inspiration fra kendis par om at vælge din første dans sang. Du kan også bruge deres valg som en måde at undgå at plukke en bestemt sang (måske du tror ita € ™ s uheld at vælge den samme sang et par, der endte i skilsmisse valgte). Uanset hvad, når du vælger din sang, så gør det med følelse. Udnyt dine følelser og vælge noget, der betyder noget for jer begge.