Vægttab: Vægttab Tips til rejser Tips

Én hånd Sund Snack Ideas

Når du tager en tur, holde sunde snacks i nærheden. Dette gælder især, hvis du vil rejse i timevis uden at stoppe. Det er fantastisk, hvis disse snacks kan spises med den ene hånd, mens du holder den anden hånd på rattet. Fødevarer, der har komplicerede pakker eller svære at åbne indpakning tager for meget tid og sætte dig i risiko for en ulykke. Her er nogle enkle snack ideer til den travle rejsende.

Frugter

 • Næsten alle rå frugt, herunder æbler, bær, druer og blommer
 • Tørret frugt og trail mix

Grøntsager

 • Baby gulerødder
 • Cherry tomater
 • Rå broccoli
 • Rå blomkål

Protein

 • String ost
 • Tyrkiet eller laks jerky

Stivelse

 • En vifte af kiks (animalsk, Graham, osv ..)
 • Bagel
 • En række snackbarer
 • Tør korn

Drikkevarer

 • Vælg juice, mælk, vand eller kost soda

Brug sunde snacks til at forebygge dårlig Eating Mens Traveling

Når du rejser, undgå fristelsen til at forbruge højt kalorieindhold, højt fedtindhold fødevarer ved at bringe dine egne sunde snacks at spise. Det tager planlægning, men som har sund mad til at rejse med, såsom tørret frugt, trail mix, saltkringler, ris kager, fedtfattig mozzarella eller nødder kan spare dig hundredvis af kalorier i det lange løb. Andre foretrukne ikke-letfordærvelige omfatter skåret grøntsager, frugt, kiks, tør korn og jordnøddesmør. For dem, der har brug for højere snacks kalorieindhold, mad udskiftning barer er også en mulighed. Med alle disse sunde snack muligheder, er der ingen grund for dig at ødelægge din kost på vej.

Snacks kan lagres næsten overalt, såsom i en dokumentmappe, rygsæk eller endda din jakkelomme. Hvis du rejser med fly, skal du placere dine foretrukne sunde snacks i din carry-on eller taske. Altid bringe flaskevand, fordi det fylder dig op, og holder dig hydreret under din rejse. Brug af sunde snacks skal være en del af rejse kost plan for alle dem, der forsøger vægttab.

Har et sundt måltid din vej

Hver kalorie tæller, så spørg din tjeneren så mange spørgsmål som muligt om din potentielle måltid. Mens nogle menupunkter er selvforklarende (grillet kylling, for eksempel), er der intet galt med at spørge, hvordan måltidet tilberedes eller hvis der er en sauce inkluderet. Hvis der ikke er noget på den menu, der ser sund, kan du være i stand til at speciel ordre et måltid. Hvis du ikke kan se noget, du vil, spørge, om restauranten kan forberede et lavt kalorieindhold måltid som en veggie plade eller en simpel skål suppe. En anden måde at tage ansvaret for dit måltid er at bede om en to-go boks, så du undgår fristelsen til at spise for meget.

Rejser Fitness

Motion er en vigtig ingrediens til vægttab succes. Alt for ofte bliver rejse bruges som en undskyldning for at springe træning. For at få din træning i på vej, skal du oprette en rejse kost plan, der virker med din travle livsstil. De fleste hoteller og konferencecentre har workout faciliteter på stedet, og der er altid sundere spise valg, når du rejser, så du kan holde fast i din kost. Du skal bare vide, hvor man kan se! Her er nogle tips til at sikre, at du forblive raske på din næste rejse:

 • Sørg for at pakke alle af øvelsen gear du agter at bruge på din rejse. Det kunne være så simpelt som at pakke træning tøj og et par travesko. Men der er ikke noget galt med pakning workout bands, reb hoppe, træningsbolde, videobånd eller hvad du ellers har brug for en god træning.
 • Kun foretage reservationer på hoteller, der har et motionscenter eller motionsrum. Når du foretager opholdsrum, du sandsynligvis bør kalde det specifikke hotel du planlægger at bo på, fordi træningsudstyr kan variere selv inden for samme kæde. Når reservation også spørge, hvilken type og mærke af fitnessudstyr hotellet tilbyder. Nogle hoteller kan endda abonnere på en fitness-kanal, så du kan træne i privatlivets fred for dit eget værelse.
 • Udfør styrke øvelser ved hjælp af din kropsvægt, såsom push-ups, crunches, og væg squats i dit værelse.
 • Spørg hotellets personale for lokale fitnesscentre og fitness-faciliteter i nærheden. Eller få et kort over det område, du er i opholder sig i Du ved aldrig, -. Der kunne være en dejlig park eller vandresti en kort afstand fra dit hotel.

Ophold hydreret under Flyrejser

Hydration er kritisk i flytrafikken så glem ikke at pakke en tom vandflaske til dit fly. Når du flyver, er risikoen for dehydrering øges som følge af den ekstremt lave luftfugtighed i store højder. Du bør forbruge 1 kop væske i timen hele dit fly. For nogle kan det øge din antallet af besøg på toilettet. Hvis dette i ubelejligt for dig, forbruge en lidt lavere mængde væske, men uanset hvad du gør fortsætte med at drikke lidt. Drikke alkoholfri, koffeinfri væsker tjener to formål. Forbrugende væske vil ikke kun forhindre dehydrering, men også holde dig fuld, så du spiser mindre.

Spise fastfood på vej

Sund rejser ernæring kan være yderst vanskeligt. Ligesom du har en sund kost plan derhjemme, skal du også have en godt udtænkt rejse kostplan. Fastfood notorisk har store mængder af det samlede antal kalorier, fedt kalorier og salt. Pres placeret på fast food industrien har ført til mere sunde alternativer end nogensinde før. Elementer såsom ristede eller grillet kylling sandwich, bagte kartofler, skummetmælk og salat barer kan findes på mange fastfood kæder. Nedenfor er et par tips til at gøre sunde rejse ernæring valg, mens du rejser:

 • Vælg ristede eller charbroiled sandwich
 • Spis en hamburger i stedet for cheeseburger
 • Vælg sennep i stedet for mayonnaise
 • Tilføj masser af veggies (salat, tomat, agurk, løg)
 • Hold dig væk fra de jumbo eller Biggie størrelse fødevarer
 • Begrænse eller undgå ost og højt fedtindhold / kalorieindhold dressing til salat
 • Stedfortræder skummetmælk, vand eller kost soda som en drik i stedet for regelmæssige sodavand og milkshakes
 • Når man spiser pizza, gør det tynd skorpe med ost eller tilsat grøntsager såsom svampe, peberfrugter og løg. Når du tilføjer kød, vælge canadiske bacon i pepperoni, hamburger eller pølse.
 • Brug fedtfattig creme fraiche og / eller salsa på bagte kartofler
 • Vælg fedtfattig frossen yoghurt i stedet for is

Planlæg en aktiv ferie

Hvis du ønsker at bevare dit vægttab momentum på ferien, så prøv at gøre det til en aktiv én. Undersøg mulige destinationer og hvilke aktiviteter er tilgængelige. Hvis du bor i en høj pris udvej, vil der være masser af personale-bly aktiviteter for gæst at drage fordel af. Disse resorts bryste sig af at have gode træningsfaciliteter, herunder en lap swimmingpool og et komplet sortiment af aerob og styrketræning udstyr. Uanset din overnatning, bør du planlægge familiens aktiviteter, der giver masser af fysisk aktivitet. Dette kan omfatte at tage en sightseeing tur, en tur på stranden, snorkling, leje cykler eller andre typer af udflugter, hvor du er fysisk aktiv. Se om der er nogen organiserede fitness events i området. Jo flere kalorier du kan brænde med disse aktiviteter, jo lettere bliver det at bevare din vægt under ferie. En unik ferie idé - ikke nødvendigvis for hele familien - er at rekruttere en ven, der også har brug for at tabe sig og ferie på et vægttab spa. Det kombinerer det bedste fra begge verdener. Du kommer til at lære mere om motion og sund kost, mens du nyder den afslappende atmosfære i et feriested med spa.

Drage fordel af din Hotel Faciliteter

Når du booker et hotel, skal du sørge for, at dit værelse er fyldt med faciliteter, bl.a. køleskab og mikroovn. Disse apparater giver dig frihed til at gøre lidt dagligvarer. Du kan bringe sunde snacks og drikkevarer tilbage til plads til opbevaring. Værelse køleskab og mikrobølgeovn kan også komme i praktisk, hvis du går ud for at spise og have levninger. Der er ingen grund til at spilde et sundt måltid! Har din tjeneren bringe dig en to-go boks og gemme din mad i plads til at spise senere. Før du forlader restauranten, kan du overveje at bestille en ekstra side af frugt og / eller grøntsager til at tage tilbage til dit værelse, så godt. Hvis dit køleskab er for lille, bede om at bruge hotellets. De fleste vil have et personale køleskab i ryggen eller i deres køkken, som sandsynligvis kunne bruges til at gemme dine sunde fødevarer.

Være en restaurant Detective

Når der træffes beslutning på dit hotel, finde ud af, hvad sunde spisesteder er i gåafstand. Gå en restaurant giver dig også mulighed for at få noget frisk luft, strække ryggen, og få noget motion. Internettet kan være et værdifuldt værktøj til at hjælpe dig spejder ud interessante, endnu, sunde steder at spise under dit ophold. Når du har fundet de restauranter, hvor du ønsker at spise, se på, om de har en hjemmeside, der giver den ernæringsmæssige opdeling af deres måltider. De fleste gør og disse er meget vigtige ressourcer til at hjælpe dig med at gøre smart valg af fødevarer. Planlægning er nøglen. Ved at se på restauranten menuer i forvejen, det holder dig fra at gøre et tilfældigt udvalg fødevarer. En anden måde at tjekke for sunde fødevarer i en by er at tjekke www.healthydiningfinder.com. Dette site har en ekspert personale på ernæring fagfolk, der henvender restauranter at finde sunde menupunkter. Disse poster skal opfylde specifikke hjerte sunde ernæring kriterier.

Sundere Flyrejser

Flying kan være en meget stressende tid, hvis du forsøger at se din vægt. Lad ikke stress og jag af flyrejser kaste dig væk fra din kost og motion regime. Sund flyrejser starter hjemme. Du bør pakke masser af sunde snacks i din pung eller taske eller bære på bagage. Eksempler på fødevarer til at pakke omfatter rå eller tørret frugt, saltkringler, trail mix og energi barer. Pak en tom vandflaske, som du kan fylde op, når du har passeret sikkerhed. Hvis du har brug for at smag din vand medbringe nogle Splenda eller enkelt betjener sukkerfrie "på farten" pakker. Spise i lufthavnen kan være en vanskelig opgave. Nogle lufthavnens restauranter er begyndt at give sundere måltid indstillinger, men der er stadig lang vej at gå. Ikke alene er måltider dyr, men de kan være høj i kalorier og fedt. Hvis du skal spise i lufthavnen, holde sig til grundlæggende ligesom salat med masser af grøntsager eller en grillet kylling sandwich med nogle frugt. Endelig, så glem ikke om din træning. Du behøver ikke at opgive motion, bare fordi du er på rejse. Tage tid til at gå rundt i terminalen forud for bording dit fly. Husk noget er bedre end ingenting.