Vægttab: Vægttab Support Tips

Enviromental Støtte til vægttab

Dit miljø påvirker ikke kun hvad du spiser, men også hvor aktiv du er. For at øge dine chancer for succes, bør du gøre dit miljø befordrende for vægttab som muligt. Det betyder at være på de rigtige steder, der deltager i rigtige aktiviteter, og bliver mere bevidste om motion og ernæring. Her er nogle tips til at forbedre dit miljø støtte til vægttab:

 • Fitness Centers: Giver alt hvad du behøver for at komme i form og giver socialisering med andre ligesindede mennesker.
 • Kirke eller velgørende organisationer
 • Staying aktiv ved frivilligt arbejde.
 • Begræns tv-visning og holde hjem og kontor rum fri af fødevarer udløser.
 • Sociale aktiviteter uden mad.
 • Dine børns aktiviteter: Hold involveret i dine børns liv ved at deltage aktiviteter som skolen spiller og fodbold spil.
 • Landevejsløb: Tilmeld dig en 5K. Dens sjovt og en anden måde at omgive dig med mennesker interesseret i sundhed og fitness.
 • By eller Kirke League Recreational Sports: Deltag på en kirke eller rekreative sportshold.
 • Læs magasiner, der indeholder artikler relateret til fitness, ernæring og vægtkontrol. Prøv at lære så meget som muligt for at øge dine chancer for succes.

Sådan Spørg for vægttab Support

Vægttab støtte kan komme fra venner, familie og forskellige sociale grupper. Du skal dog formelt bede dem give dig støtte, hvis de er villige til at hjælpe dig. Må ikke antage, at de ved, du forsøger vægttab og støtter af din indsats. Ved formelt rekruttere et supportteam du nu har overtaget kontrollen med dit miljø og omgivet dig med mennesker, der ønsker dig til at lykkes. Samtidig kan der være ekstra pres, fordi du har foretaget de mennesker, du er nærmest opmærksom på dine vægt mål. Dette kan være lidt skræmmende for nogle. Hvis du er genert, du måske har et problem at bede om hjælp. Vær sikker på at øve, hvad du planlægger at sige på forhånd. Du kan også øve med dine nærmeste venner, hvis det gør dig mere komfortabel.

Vigtigheden af ​​vægttab Support

Der er ingen tvivl om, at vægttab er en vanskelig udfordring. Du skal lave så mange ændringer for at tabe sig; til tider kan det blive overvældende. Dette er en grund få støtte er afgørende for succes. De fleste af jer vil ikke rejse ned ad vejen til vægttab på egen hånd. På et tidspunkt i din rejse, vil du har brug for en hjælpende hånd.

Begynd at lokalisere enkeltpersoner og / eller grupper, der kan give de støttende relationer, du har brug for at blive en succes. Vægttab support virkelig handler om at udvikle relationer. Jo større din støtte netværk, jo flere ressourcer til rådighed til at overvinde forhindringer, når de opstår. Du kan modtage støtte i en række forskellige former. En kraftfuld form for støtte nyttigt for vægttab er følelsesmæssig støtte.

Et eksempel på følelsesmæssig støtte kan være så simpelt som en ven supplerer dig, hvor godt du gjorde i aerobic klasse aftes. Følelsesmæssig støtte kan hjælpe dig gennem en hård tid ved at lytte, give opmuntring, eller udtrykker accept for dig. Emotionel støtte gør du føler dig godt og hjælper med at holde dig på vej til vægttab. Der kan også være mere konkret og praktisk, såsom at holde dine børn, mens du går motion eller give dig økonomisk bistand, når du er i et dilemma. Mobilisere støtte er vigtig for dit vægttab indsats, så får travlt rekruttere dit team.

Familie Støtte til vægttab

Hvis du skal lykkes i at tabe, skal du have din familie ombord. De skal være dine største cheerleaders. Nedenfor er en række vigtige ting din familie skal gøre og undgå, da de hjælpe dig langs denne proces.

Ting at undgå

 • Trusler: Brug trusler vil kun tjene til vrede overvægtige familiemedlem. Intet positivt kan komme fra det.
 • Må ikke skjule mad.
 • Den overvægtige familiemedlem vil finde fødevarer før eller siden, og være meget krænket.
 • Du må ikke angribe eller foredrag.
 • Undgå at tale ned til den overvægt familiemedlem. Dette vil gøre dem til at føle værre om sig selv ikke bedre.
 • Forvent ikke perfektion.
 • Vægt er noget, der er lykkedes ikke helbredes. Vær tålmodig og medfølende, hvis der er et tilbageslag.
 • Må ikke undgå sociale aktiviteter på grund af den overvægtige familiemedlem vægt. Dette vil medføre, at personens selvværd at styrtdykke og skabe vrede mod familien

Forslag til aktiviteter

 • Vær positiv: Altid være villig til at give et opmuntrende ord og klap på skulderen.
 • Hold en afslappet atmosfære i hjemmet. Dette giver masser af tid til den overvægtige familiemedlem til at afsætte til at spise rigtigt og udøver mere.
 • Være en øvelse partner.
 • Tilgiv bortfalder. Den overvægtige familiemedlem føles dårligt nok som det er, ingen grund til at gøre dem til at føle værre ved at komme ned på dem. Stay positive og komme videre.

Selvhjælpsgrupper

Der er mange forskellige selvhjælpsgrupper til rådighed for dem, der forsøger vægttab. Vægttab selvhjælpsgrupper kan findes i kalenderen afsnit af din lokale avis samfund, i kommercielle vægttab centre eller endda online. Næsten enhver struktureret vægttab program du deltager i, vil sandsynligvis forekomme i en gruppe indstilling. Selvhjælpsgrupper giver en vidunderlig social stikkontakt og tillade drøftelse i en behagelig ikke-truende miljø.

At være omkring andre, der forsøger at forbedre deres sundhed gennem vægttab kan være meget inspirerende. Under møderne er der muligheder for at modtage nyttige oplysninger, få feedback fra jævnaldrende, og få vejledning i hårde situationer. At gå til et vægttab selvhjælpsgruppe og se succesfulde tabere kan være ganske opmuntrende. Det giver motivation og øget selvtillid om at nå dine mål, hvis du kun arbejder hårdt nok. Det giver også mulighed for at lære af andre og udvikle problemløsning færdigheder, der er nødvendige for succes. Hvis du har mulighed for at deltage i en gruppe, kan det være en meget givende oplevelse.

Kommunikation Needs

Når du har sikret dit supportteam skal du være selvhævdende og kommunikere til hver af dem, hvordan de kan hjælpe dig. Under åben og ærlig information er afgørende. Du skal give dem detaljerne om, hvad du ønsker og har brug for at blive en succes. Nedenfor er nogle tips til at hjælpe dig med at kommunikere dine behov.

Kommuniker behov ved hjælp af "I" erklæringer

 • Det lyder bedre, hvis du siger, "Jeg har svært ved ikke at spise is, når det er omkring mig" i forhold til "Jeg har svært ved at spise sundt, når du holde spise is foran mig." Den sidste sætning steder skylden mens den første udtryk for, hvor du føler.

Vær specifik, hvordan nogen kan være mere nyttigt for dig.

 • Du kan sige til din ægtefælle, "Please sætte fødevarer væk efter middag, så jeg ikke bliver fristet til at spise mere senere."

Hvis du ikke kan sikre støtte fra dem tættest på dig være parat til at finde en uden støttegruppe.

 • Du ønsker måske at undersøge online vægttab grupper, registrerede diætister, eller lokale vægttab støttegrupper.

Du kan have til at minde andre mere end én gang, når de gør noget, der er ikke støtter dit vægttab indsats.

 • Venner, familie og andre på dit supportteam er ikke perfekte, og kan have brug for at blive mindet om dine mål

Beskæftiger sig med ikke-Support

Du har valgt at gøre en dramatisk livsstilsændring. Forsøger vægttab er en beslutning de fleste af din familie, venner og kolleger vil støtte. Dog kan nogle føler sig truet af din potentielle nye udseende. Du skal lære at håndtere dem, der udviser ikke-støttende adfærd. I sidste ende, kan du ikke styre andres handlinger. Du skal tage kontrol over dit eget liv og tabe til at blive en sundere dig.

Social støtte og Vægttab

Sund social støtte er afgørende for en vellykket vægttab. Der er mange muligheder, hvorfra man kan få social støtte. Prøv at socialisere med personer, der har lignende motiver, værdier og mål. Med andre ord, blive involveret i sociale aktiviteter, der sigter mod at forbedre dit helbred. Eksempler på positive sociale aktiviteter omfatter deltage i en gym, en dans klub eller en Cykling gruppe. Andre positive sociale aktiviteter kan være medvirkende sund mad opskrifter til din lokale avis eller skrive en artikel til din lokale løbeklub nyhedsbrev. En anden idé er at tage en aktivitet klasse til at lære at spille tennis eller svømme. Der er en kammeratskab, der udvikler sig over tid i gruppeaktiviteter. Alle synes at være støttende, opmuntre hinanden ind og ud af klassen. Omkringliggende dig selv med social støtte kan være en måde at holde sig motiveret på lang sigt.