Vægttab: Vægttab for kvinder Tips

Styrketræning er godt for kvinder

Styrketræning giver kvinder med mange fordele. Stigninger i knoglemasse, muskelstyrke, stofskifte og vægttab er fælles resultater af et veltilrettelagt træningsprogram. Mange kvinder undgå denne form for aktivitet, fordi de mener, det får dem til at "bulk op." Imidlertid kan et stort flertal af kvinder ikke bygge store muskler, fordi de ikke har den genetiske tilbøjelighed til at gøre det. Der er en lille procentdel af kvinder dog, at kan få mærkbare mængder af muskel størrelse. Lad ikke dette holde dig fra at give styrke uddannelse en chance. Fordelene i høj grad opvejer risiciene. Din styrke træning rutine behøver ikke at være kompliceret eller tidskrævende. Det kan nemt passe ind i din livsstil. Frie vægte, styrketræning maskiner, gummi slange eller din egen kropsvægt kan bruges til at forbedre muskelstyrke og udholdenhed med så lidt som 30 minutter træning om dagen. Du kan opnå disse fordele ved at bruge relativt lette vægte og udføre 12 til 20 gentagelser af fem til 10 styrkeøvelser.

Emotional Eating Påvirker din sunde vægttab kostplan

De fleste kvinder ville nok enige om, at følelsesmæssige spise er deres største udfordring i forbindelse med vægt. Når følelserne fyre op, er selv et sundt vægttab kost sat på prøve. At være i stand til at skelne mellem følelsesmæssige kost og fysisk sult er meget vigtigt. Her er flere følelsesmæssige spiser udløser, der kan forårsage dig til at spise for meget og efterfølgende tager på i vægt. Vær opmærksom på disse udløser og være klar til at gøre positiv adfærd valg, når du befinder dig i disse situationer.

  • Anger-uanset om du er vred på en situation, dig selv eller andre, du bruger mad til at undertrykke din vrede. Det er bedre at behandle din vrede i stedet for at bruge fødevarer at gøre du føler dig bedre.
  • Kedsomhed-typisk du er alene, du har intet at gøre, ingen steder at gå, så du spiser at besætte din tid. Prøv i stedet at være produktiv ved at gøre hus arbejde, starte et nyt projekt eller noget andet for at forhindre følelsesmæssige spise.
  • Despair-du kan have lyst intet vil ret, ikke noget spørgsmål, ingen bekymrer sig, så hvorfor bekymre sig om din vægt? Genvinde en positiv holdning og komme tilbage på din sundt vægttab kost plan i stedet for at pakke på pounds.
  • Ensomhed-du kan have opnået noget meget specielt, men har ingen at dele det med. Du er fristet til at forkæle dig selv ved at overspisning at maskere smerten af ​​ensomhed. I stedet for at behandle dig selv med mad, belønne dig selv med ting, som ikke påvirker dit helbred (shopping, se en film, etc.).

Lad ikke følelser forstyrre dit vægttab kost program. Du er på rette spor til en sundere livsstil! Stick med dit vægttab kost program og du er på vej til en sundere livsstil.

Sætte dit helbred først

Da kvinder du kender en hel del om pleje. Du har sikkert tilbringer en stor procentdel af din dag at tage sig af andre. Måske er det dine børn, en mand eller en skrantende elsket en, der har brug for omsorg og opmærksomhed. Hvis du arbejder uden for hjemmet, dette giver en ekstra byrde. I vores kultur, er du forventes at være selfless.Your egne behov normalt tage et bagsæde. Desværre kan det være delvist skylden for vægtøgning blandt mange kvinder. Det er tid til at sætte en stopper for denne tankegang ved at sætte dig selv først. Dit helbred har lidt længe nok. Hvem skal tage sig af dig? Være selvsikker og bede andre om at intensivere og gøre deres del. Planlæg motion ind i din dag og holde sig til det. Andre liv spørgsmål kan vente til din træning er fuldført. Der er heller ingen grund til du skal have til at udarbejde særskilte måltider for hver af dine børn. Kog sunde måltider for hele familien, og hvis dine børn ikke kan lide deres måltid, kan de gøre uden eller lave deres egne.

Beskæftiger sig med Cravings på dit vægttab program

Cravings er intense følelser, der driver dig til at spise dine livretter på tidspunkter, hvor du ikke er sulten. Du kan gøre store fremskridt på dit vægttab kost program, men på et tidspunkt i din rejse en trang vil strejke. Disse cravings er meget individualiseret, hvilket betyder, at nogle kvinder måske tørster chokolade, mens andre ikke kan undvære is. Husk, at cravings er baseret på følelser. Kvinder, der går til og fra kost ofte synes at være mere påvirket af cravings. For at identificere cravings i dit vægttab program, være meget opmærksomme på de udløsende faktorer, der gør du ønsker at spise. Vær sikker på at spørge dig selv, hvis du virkelig er sulten eller handler på en trang. Her er flere måder, du kan håndtere cravings.

  • Distraktion-Prøv at distrahere dig selv og se, om trangen passerer. Ofte gange det vil.
  • Food Substitution-stedet for højt kalorieindhold, højt fedtindhold is, prøve fedtfattig chokolade budding eller yoghurt.
  • Brug portion kontrol-For at opfylde cravings, i stedet for at spise en hel skål med is forsøge at spise en mindre portion, eller kun har et par bits. Spis disse bit langsomt nyde hver enkelt.
  • Giv efter for cravings-Hvert nu og derefter gå videre og forkæle dig selv med dine livretter. Nogle gange kan det spare dig kalorier. Hvis du spiser omkring dine cravings kun at give efter senere vil du ende med at forbruge en masse flere kalorier.

Succesen med dit vægttab kost program afhænger af din flid og engagement til at tabe sig. Holde fokus og blive på mål!

Feeling Good About din krop

Kan du lide den måde din krop ser ud? Det er meget almindeligt for kvinder, der er overvægtige også har en dårlig kropsbillede. Lægges vægt på udseende i vores samfund er ubestridelig. Især er der pres placeret på kvinder til at se tynde og ofte kvinder er bedømt mere for, hvordan de ser, end ved hvem de er inde.

Et stort problem opstår, når du begynder at lade dit udseende påvirke, hvordan du føler om dig selv (selvværd). Når dit selvværd falder, det holder dig fra at nyde andre aspekter af dit liv. For eksempel, behøver du ikke gå ud af så meget, fordi du er for flov over dit udseende. Det kan blive et alvorligt problem. Et andet problem opstår, når du sætter et mål om at ligne en model eller skuespiller set i magasiner og på tv. Konkurrerende med dette er umuligt.

Så hvordan kan du forbedre din kropsbillede? Bestem den virkning, at vægt og udseende har på dit selvværd. Glem alt om din vægt og udseende for et øjeblik. Tænk over alle dine positive egenskaber. Er du en god mor, behøver unikke talenter er du engageret i velgørende arbejde? Det er disse egenskaber, der skulle blive de primære faktorer, der bidrager til dit selvværd, ikke vægt eller udseende.

Må ikke gå gennem livet sagde: "Når jeg tabe, jeg vil ..." Weight bør ikke forhindre dig i at leve og nyde dit liv. Føle sig godt om, hvem du er som person, og bare gå til den. Lad ikke livet passere dig ved. Vægttabet og forbedre dit udseende betyder ikke, du nødvendigvis vil være lykkeligere.