Vægttab Myte? Springe måltider er en god måde at tabe sig

For at tabe sig, skal vi skære kalorier fra vores kost. Så betyder det, at springe måltider, og derfor skære endnu flere kalorier fra vores kost kan hjælpe os med at tabe endnu hurtigere? Mens denne teori har været i cirkulation i årevis, er det ikke nødvendigvis den optimale måde at tabe. I denne artikel beskrives sandheden bag hvordan vægttab og stofskifte arbejde, og besvarer spørgsmålet om, hvorvidt det er en god idé at springe måltider for at tabe sig.

Hvordan Vægttab Works

For at tabe et pund vægt, skal du fjerne 3.500 kalorier. Dette kan gøres på mange forskellige måder, den mest almindelige er ved slankekure. Hvis du ønsker at tabe et halvt kilo om ugen, skal du klippe 500 kalorier fra din kost hver dag. 500 kalorier er en masse kalorier! De fleste af os spiser kun mellem 1.500 og 2.500 kalorier om dagen. Men ved at springe måltider, mange kvinder er så sulten på det tidspunkt, at middagen ruller rundt, at de spiser alt, hvad de kan få deres hænder på! Dette forhindrer ikke kun vægttab, men kan faktisk føre til vægtøgning. Kvinder er så udsultet, at de mindlessly spise hvad er placeret foran dem, og ender med at spise flere kalorier ved udgangen af ​​dag, end hvis de ikke havde sprunget en af ​​måltider til at begynde med.

Sådan Metabolisme Works

Skipping måltider er ikke en god måde at tabe sig, fordi du simpelthen vil spise for meget på det næste måltid. Men hvad betyder det gøre for din krop på lang sigt? Deres stofskifte er den proces, der er ansvarlig for at brænde brændstof, og holde kroppen i orden. Når din krop får mad, er det typisk fordøjer det hurtigt. Denne gang er eftertragtet af mange mennesker, som forsøger at tabe sig, fordi kroppen bruger fedtdepoter til at brænde den mad, der er blevet fordøjet. Men efter maden er blevet fordøjet, stofskiftet går i en slags "sleep mode". Det betyder, at kroppen ikke brænder så mange kalorier. Jo længere du venter mellem måltiderne, jo mere tid din krop vil være i denne dvaletilstand, og jo færre kalorier du vil brænde. Til sidst, hvis du kronisk springe måltider, din krop vil vænne sig til at være inaktive, og det vil bremse til en gennemgang, hvilket resulterer i en signifikant vægtstigning.

The Verdict

Det er klart, dette vægttab myte er netop det - en myte. Springe måltider er ikke kun ineffektiv i målet om vægttab, men når måltider regelmæssigt springes over en lang periode, kan det faktisk føre til vægtøgning. Undgå denne taktik, når de forsøger at tabe sig! Ikke alene er det usundt, men du kan skade dit stofskifte ikke kan repareres.