Vægttab Myte? Kaffe kan hjælpe dig tabe sig

Kaffe er meget kontroversielt, når det kommer til vægttab. Nogle siger, at det kan være til gavn for Dieters, mens andre siger, at det kan være til skade for et vægttab planen. Faktisk kaffe sandsynligvis har både positive og negative virkninger på vægttab, afhængigt af hvordan det er forbrugt og andre faktorer.

Hvordan Kaffe kan hjælpe en kost

Kaffe indeholder koffein, som er et nydelsesmiddel. Det kan gøre det muligt for folk at føle sig mere vågen og hjælpe dem til at være mere aktive, hvilket fører til vægttab. Det kan også virke som en mild appetitnedsættende. Drikke kaffe i løbet af eftermiddagen eller efter middagen kan bidrage til at reducere trangen til snacks eller slik, ved at fylde maven og undertrykke appetitten, uden tilsætning af kalorier.

Kaffe kan også stimulere dit stofskifte ved at øge hastigheden af ​​dine termogenese (hvordan din krop forbrænder kalorier for at skabe varme og energi). Dette er imidlertid kun en svag stigning og undersøgelser har ikke vist, at det har en meget stor effekt på vægttab. Kaffe er ofte hævdes at være et vanddrivende, men undersøgelser har vist, at drikke det med måde ikke fører til vandtab. Faktisk drikker kaffe øger din væskeindtag med samme beløb som drikkevand, som kunne gøre det lettere for dem, der elsker kaffe, men kan ikke lide vand for at holde deres væsker op.

Mens kaffen er blevet sagt at øge insulinresistens, som kan føre til overspisning og med tiden vil kunne blive til diabetes, har nyere undersøgelser vist, at kaffe i sig selv er ikke årsagen til insulinresistens. Sukkeret anvendes ofte i kaffe er mere sandsynligt en faktor, samt andre usunde livsstil. Faktisk har nogle foreslået, at kaffe, som indeholder antioxidanter, faktisk kan øge insulinfølsomheden, selv om dette ikke er blevet bevist.

Hvordan kaffe kan skade en kost

Når du drikker for meget kaffe, kan koffein øge stressniveauet, som kan føre til overspisning. Det kan også fremme søvnløshed, som kunne også føre til et større forbrug af kalorier. Imidlertid kaffe indeholder andre kemikalier, som stimulerer produktionen af ​​cortison og adrenalin. Disse kemikalier øge stressniveauet og cortison har været forbundet med en stigning i maven fedt, der forårsager flere sundhedsmæssige bekymringer end fedt i andre områder.

Kaffe selv har meget få kalorier og ingen fedt, men folk sjældent drikker det uden tilsat noget for at ændre smagen. Selv et skud af aromatiseret sirup kan tilføje kalorier til en kop kaffe, og nogle af de mere cremet og udarbejde sammenblandede kan have så mange kalorier som et hele måltid. Mælk og fløde er også meget højt indhold af mættet fedt, som ikke blot bidrager kalorier, men er også farligt for dit helbred. For meget mættet fedt kan føre til hjertesygdomme.

Virkningerne af kaffe på vægttab synes ikke at være nok til radikalt få folk til at vinde eller tabe. Det bedste råd er at forbruge kaffe i moderate mængder, hvis det ønskes, og at være opmærksom på de virkninger, det har på dig, for at drage fordel af dem.