Vægttab Myte? Du bør drikke otte glas vand om dagen

Masser af kost planer siger, at drikkevand kan hjælpe med vægttab. Men er det faktisk sandt? Et hurtigt kig på, hvordan vandet virker i kroppen, vil hjælpe dig med at besvare spørgsmålet om, hvorvidt gulping ned glas H20 vil hjælpe eller hindre en vægttab plan.

General Sundhedsmæssige fordele af drikkevand

Generelt er det en god ide at drikke en masse vand hver dag. En af de vigtigste grunde til dette er, at dehydrering fører til mange sundhedsproblemer. Går uden vand kan forværre eksisterende sundhedsmæssige betænkeligheder, og endda forårsage nye. Kroppen består hovedsageligt af vand, og brug denne naturlige element for at trives. På den anden side, et organ, sultet i vand bare ikke vil arbejde så godt, og dit stofskifte kan blive påvirket af en udtørret hals.

Vægttab og drikkevand

For nylig har nogle etablerede og betroede sundhed spillesteder fokuseret på videnskabelige rapporter, der indikerer, at drikke en masse vand hver dag faktisk kunne hjælpe med vægttab indsats. Artikler i Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, en respekteret medicinsk tidsskrift, tyder på, at drikkevandet forbrænder kalorier, og derfor kan støtte i langsigtede bestræbelser på at kaste pounds. Når det kommer til generelle sundhed og fitness, den positive virkning af drikkevand er ikke kun en myte.

Hvordan Water Aids vægttab

Forskerne, der er at finde, at drikkevand fremmer vægttab ved at brænde kalorier har en forholdsvis enkel forklaring på processen. Forskere forklare, at en masse af den energi, der er involveret i drikkevand angår opvarme at vand inde i kroppen. Da vand er generelt langt under kroppens temperatur, at indsatsen for varme det kræver expending energi og en ændring i stofskiftet. Det betyder, at drikke isvand kunne være sundt samt mere forfriskende. Den nederste linje er, at drikkevandet gør kroppen expend energi, som er en vital del af ligningen, når du ønsker at tabe sig. Og med 0 kalorier, vil vandet ikke tilføje en ting til din talje, i hvert fald ikke i det lange løb.

Når du bygger den perfekte kost plan, tænke på at tilføje i en "drikke tidsplan." Måske holde en flaske vand ved dit skrivebord på arbejdet. Alene synet af det kan opfordre dig til at tage slurke i løbet af dagen.

Forskere har vist, at der er behov for væsker ofte bliver fejlagtigt oversat til en lyst til mad. Så hvis du ikke drikker nok vand, kan du ende med gumlede på højt kalorieindhold snacks.

Den nederste linje er, at hvis du kun drikke, når du er tørstig, er du sandsynligvis være shortchanging din krop og ikke få det vand, du har brug for at forblive raske. Læger, der behandler dehydrerede patienter kan bevidne, at drikke en masse vand hver dag er en god måde at afværge nogle temmelig dårlige forhold, og mange vil være enige, at det også kan hjælpe dig med at holde sig i form.