Vægttab Myte? Cardio øvelser er de bedst til at brænde fedt

Når det kommer til at brænde fedt, der er mange steder på internettet fortæller dig den bedste måde at gøre det. Mange sælger slankepiller, der sikrer resultater og andre giver øvelser, der hævder at hjælpe dig med at tabe pounds. Her er de myter og fakta om cardio øvelser og fedtforbrænding. Nogle er sande og andre er bare fiktion.

Myte: Har et par minutter af cardio om dagen for at forbrænde fedt.

Fakta: Det er sandt, hvis du kun vil brænde et par kalorier, i stedet for fedt. Kickstart din fedtforbrænding mål ved at bruge mindst 20 til 30 minutters cardio per træning. Men det er vigtigt for folk, der ikke har udøvet i lang tid at starte langsomt og derefter øge mængden af ​​tid at gøre cardio. Det anbefales, at du ser en læge, før du begynder enhver øvelse plan. Kend dit helbred og fysiske tilstand til at holde dig sikker og på sporet.

Myte: Cardio er den eneste øvelse du har brug for.

Fakta: Cardio kun virkelig hjælper med at brænde fedt og kalorier. Det betyder ikke styrke dine muskler eller øge muskeltonus. Du bør tilføje en styrketræning træning i din daglige motion rutine. Jo mere du arbejder musklerne, jo bedre og mere defineret din generelle muskeltonus ser. En masse mennesker ikke bruger vægttræning af frygt for bulking op. Det er en myte, som godt. Du kan ikke fast fedt, men du kan tone musklen nedenunder. Ved at kombinere de to øger dine chancer for slankning og forbedre dine mål.

Myte: Lav intensitet cardio træning er bedre end High Intensity.

Fakta: Du kan stadig brænde fedt ved at arbejde ud i et støt tempo, men det tager længere tid at brænde både kalorier og fedt. Cardio øger din udholdenhed niveau og hjælper dig med at udvikle en tolerance for at gå længere, når du træner. Endurance er at kunne holde ud i længere tid. For eksempel, i stedet for at bruge 15 minutter på løbebåndet hver træning, kan du øge din udholdenhed niveau med fem minutter hver gang du arbejder ud. Du gør dette, indtil du når det maksimale tid, du kan bo på løbebåndet uden at blive træt. Det er også godt at blive hjerte-sund.

Myte: Ændring Cardio Routine Burns mere fedt.

Fakta: Det er rigtigt, at ændre din cardio rutine hjælper dig med at tabe ved at fremskynde fedtforbrænding proces. Hvis din krop vænner sig til den samme rutine, det stopper brændende fedt. Dit vægttab bremser eller stopper. En række workout stjerner foretage en række rutiner for denne grund. Selv om de stadig bruge cardio som deres vigtigste træning, de omfatter forskellige rutiner i hver video. Det handler ikke kun holder din træning sessioner sjovt, det holder dig i fedtforbrænding mode, hver gang du træner.

Her er et par tips om at holde fedtforbrænding går:

  • Køb et par DVD workouts, der bruger forskellige cardio øvelser
  • Gå eller køre på løbebåndet
  • Indarbejde en stationær cykel med forskellige niveauer
  • Brug en stepper med motion bands
  • Brug lys håndvægte eller håndvægte med aerobic